gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
θα μας ποτιζεις και ουζο;εγω δε μπαινω γιατι θα εχεται προβλημα, το πρωι θα λετε πονει ο κωλος μας
θα μας ποτιζεις και ουζο;εγω δε μπαινω γιατι θα εχεται προβλημα, το πρωι θα λετε πονει ο κωλος μας
τι ειναι αυτο?
ρε μαλακα εκτορα εσυ εισαι?
και αλλο κλωνο εκανες ρε κολοτρυπιδα?
εγω πρεπει να πινω το ουζο για να μπορεσω να γαμησω βρωμοκωλους σαν εσεναθα μας ποτιζεις και ουζο;
θα μας ποτιζεις και ουζο;
Λοιπόν γλ...τα sites από όπου θα έρθουν αντιπρόσωποι είναι:
bourdela.com
phorum.gr
kammenoi.gr
cosmopolitan.gr
ysee.gr
innernet.gr (έχει κλείσει μεν,αλλά είναι θρυλικό σάιτ )
esoterica.gr
thegreekz.com
pathfinder.gr
multiforums.gr
retromaniax.gr
insomnia.gr
Άμα έχεις να προτείνεις κάποιο άλλο πες
τον κωλο μου τον πλενω με γκαμαι....εγω πρεπει να πινω το ουζο για να μπορεσω να γαμησω βρωμοκωλους σαν εσενα
'
στριπτιτζου ειναι βυζαρου ρε μαλακες.δεν πηρε κανενας χαμπαρι τιποτε?
ρεντλαϊτ.τζι αρ ...αχαχαχαχαχαχαχαχα
Αυτό συνεπάγεται στο μπου
Λοιπόν γλ...τα sites από όπου θα έρθουν αντιπρόσωποι είναι:
bourdela.com
phorum.gr
kammenoi.gr
cosmopolitan.gr
ysee.gr
innernet.gr (έχει κλείσει μεν,αλλά είναι θρυλικό σάιτ )
esoterica.gr
thegreekz.com
pathfinder.gr
multiforums.gr
retromaniax.gr
insomnia.gr
Άμα έχεις να προτείνεις κάποιο άλλο πες
θα τους γαμησουμε ολους....Συμφωνά με αυτά τα σάιτς υπολογίζω ότι οι άνδρες θα είναι κάπου στους 9 και οι γυναίκες θα είναι 3.
όχι ρε! ντροπή σου..το μπου είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ...στο άλλο έχουν ρουφ .... άλλος κλάδος..
Ναι αλλά πάνω κάτω ασχολείται με το ίδιο περιεχόμενο...εμείς μιλάμε για ένα σπίτι όπου ο ένας θα ασχολείται με τα πολιτικά,ο άλλος με παλιές ταινίες/βιντεοκασέτες,η άλλη με τη μόδα.....θα γίνεται μπάχαλο
Γλ για αντιπρόσωπος του μπου...
[move] [/move]ο γλ θα μας ρεζιλέψει όλους ρε...
οχι θα την κρατησουμε ως τους τρεις για να μας μαγειρευει και μετα θα φαει σουτ....Πω πω η Μαιρούλα.....
Χαχαχα θυμάμαι όταν έφυγε,οι άλλοι 2 υποψήφιοι ήταν ο Πρόδρομος και ο Ντίνος...έπρεπε να φύγει ο παλιοπρόδρομος
Λοιπόν εγώ θα κατέβω ως αντιπρόσωπος του ίννερνετ,και εσύ ως αντιπρόσωπος του μπου....και η λουκ ως αντιπρόσωπος του κόσμο
Την οποία θα τη διώξουμε πρώτη
παντου χρειαζεται ενας βλαχοςο γλ θα μας ρεζιλέψει όλους ρε...
τι θα σας κανειοχι θα την κρατησουμε ως τους τρεις για να μας μαγειρευει και μετα θα φαει σουτ....
[move] [/move]