Νέα

Best σουβλάκι και πιτσαρία !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 119K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι προτιμάτε;

• Σουβλάκι

Ψήφοι: 220 65,5%
  • Πίτσα

Ψήφοι: 46 13,7%
  • Fast Food (Hamburger κλπ)

Ψήφοι: 14 4,2%
  • Φαϊ να'ναι κ ότι να'ναι...

Ψήφοι: 56 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    336

manxxxxxx

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Νέα Κηφισιά
Άνοιξε καινούριο ψητάδικο.
Καθώς μπαίνεις από Εθνική Οδό προς την πλατεία, πριν την πλατεία, στο αριστερό σου χέρι.
Δεν έχω πάει ακόμα, θα πάω όμως και θα ενημερώσω.
δες αν έχει κανένα αλοδαπό μουνι να πάω να το γαμήσω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
μαγκες καλημερα εχω τρελη πεινα διαβασα και 5-6 σελλιδες και ξελιγοθηκα !!!

στην καλλιθεα νομιζω με ειχε παει ενας ξαδελφος σε ενα λευτερη η λεωνιδα που ειχε παραδοσιακο σουβλακι μονο ντοματα κρομυδι ηταν  ονειρο και φυσικα μονο καλαμακι !!!! απο  τοτε το ψαχνω και δεν το βρισκω με τιποτα αν εχει ξερει καποιος να μου πει !!!!
!
Ο Λευτερης που λες ειναι στην πλατεια Ν.Σμυρνης στην Ομηρου.
Πιτα,καλαμακι,ντοματα,κρεμμυδι μονο αλλα το σουβλακι του δεν παιζετε.
Στην Καλλιθεα με την ιδια συνταγη ειναι οι Ρωσσιδες πισω απο την εκκλησια του Α.Νικολαου αλλα ανοιχτα μονο απο 6 μμ μεχρι να τελειωσουν τα σουβλακια.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
το καλυτερο σουβλακι μαγκες δεν υπαρχει στην αγορα γιατι ειναι για μαζικι καταναλωση οπως και διπλοβρασμενο τσιπουρο διπλης αποσταξης δεν σου δινουν ουτε σου πουλανε αυτοι που το βραζουν και το κρατουν για την παρτη τους ετσι και το καλο φαγιτο δεν το βρισκεις εξω..τΟ Καλητερο σουβλακι για μενα κτλ ειναι απο τον χασαπι τις περιοχης μου που το περνω αναβω τα καρβουνα και το τρωω πιο νοστιμο δεν εχω φαει στην ζωη μου..Και φισικα δεν εχω φαει ποτε τοσο νοστιμο εξω στα μαγαζια και στα διαφορα φαγαδικα..Μην την ψαχνετε για καλο φαγιτο σε μαγαζια του χεριου του αρπα κολα...Το καλο ειναι ακριβο οχι φθινο..Και το νοστιμο το φθινο εχει μεσα 1002 μαλακιες για να ειναι νοστιμο κτλ..Το καλο το πληρωνεις ακριβα οπως το διπλοβρασμενο τσιπουρο το πληρωνεις ακριβα και παλι δεν βρισκεις στην αγορα το κρατανε για την παρτι τους..Καλο σουβλακι και μπιφτεκι πατε σε ενα χασαπι μαγκα που ξερετε και φατε το μονοι σας.. Απο εξω το 90% ειναι μαλακιες..Εχω κολλητο σουβλατζι το σουβλακι που περνει αυτος απο τον χασαπι και που περνω και εγω απο τον ιδιο χασαπι αλλα το τρωω σπιτι μου.. Ενω αυτος το πουλαει ΣΤΟΝ κοσμο ειναι η διαφορα τους νυχτα με την ημερα..

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
43
Like
688
Πόντοι
6.755
Κώστας,στην ΠΕΝΤΕΛΗΣ επι ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ,ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ.

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.861
Πόντοι
216
το καλυτερο σουβλακι μαγκες δεν υπαρχει στην αγορα γιατι ειναι για μαζικι καταναλωση οπως και διπλοβρασμενο τσιπουρο διπλης αποσταξης δεν σου δινουν ουτε σου πουλανε αυτοι που το βραζουν και το κρατουν για την παρτη τους ετσι και το καλο φαγιτο δεν το βρισκεις εξω..τΟ Καλητερο σουβλακι για μενα κτλ ειναι απο τον χασαπι τις περιοχης μου που το περνω αναβω τα καρβουνα και το τρωω πιο νοστιμο δεν εχω φαει στην ζωη μου..Και φισικα δεν εχω φαει ποτε τοσο νοστιμο εξω στα μαγαζια και στα διαφορα φαγαδικα..Μην την ψαχνετε για καλο φαγιτο σε μαγαζια του χεριου του αρπα κολα...Το καλο ειναι ακριβο οχι φθινο..Και το νοστιμο το φθινο εχει μεσα 1002 μαλακιες για να ειναι νοστιμο κτλ..Το καλο το πληρωνεις ακριβα οπως το διπλοβρασμενο τσιπουρο το πληρωνεις ακριβα και παλι δεν βρισκεις στην αγορα το κρατανε για την παρτι τους..Καλο σουβλακι και μπιφτεκι πατε σε ενα χασαπι μαγκα που ξερετε και φατε το μονοι σας.. Απο εξω το 90% ειναι μαλακιες..Εχω κολλητο σουβλατζι το σουβλακι που περνει αυτος απο τον χασαπι και που περνω και εγω απο τον ιδιο χασαπι αλλα το τρωω σπιτι μου.. Ενω αυτος το πουλαει
ΣΤΟΝ κοσμο ειναι η διαφορα τους νυχτα με την ημερα..

συμφωνω φιλε!!! παλια η μανα μου μια φορα την βδομαδα μας εκανε σουβλακια σπιτικα να γλυφεις και τα δαχτυλα σου !!! πλεον το εκοψε το σπορ !

Επισκέπτης
Eχει παει κανεις στο ΛΙΘΑΡΙ στη Νεα Σμυρνη?
Εχει καλο κεμπαπ.

Συνημμένα

• 94846775.jpg
    94846775.jpg
    107,6 KB · Εμφανίσεις: 41

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.140
Πόντοι
1.056

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί προηγουμένως αλλά για μένα είναι νέα ανακάλυψη...
ΜΠΑΡΜΠΑΔΗΜΟΣ στον Πειραιά Ακτή Μουτσοπούλου 64.

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Που ειναι αυτο ρε? Πως και δεν το ξερω :think:

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Νέα Κηφισιά
Άνοιξε καινούριο ψητάδικο.

Δεν έχω πάει ακόμα, θα πάω όμως και θα ενημερώσω.

Πήγα απόψε.

Μάπα το καρπούζι (από πλευράς τιμών).

Θα επανέλθω, γιατί θέλω να κάνω scan κλπ, και να σας τα πω τεκμηριωμένα, και τώρα έχω νύστα.

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
Πήγα απόψε.

Μάπα το καρπούζι (από πλευράς τιμών).

Θα επανέλθω, γιατί θέλω να κάνω scan κλπ, και να σας τα πω τεκμηριωμένα, και τώρα έχω νύστα.
λες για το καινουργιο απεναντι απο λογοθετιδη?

Επισκέπτης
Πλατεια Νταβαρη ανοιξε ενα με ονομα ΤΑ ΠΙΠΕΡΙΑ.

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Λευτερης ο Πολιτης (Σατωβριανδου, πισω απο το Hondos Center Ομονοιας)..Πολυ δυνατο Κεμπαπ!!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
δυναμη λεμε........ντοματα κρεμμυδι μαιντανο παπρικα και τελος.οσοι νοιωθουν αυτο που λεει σουτζουκι ειναι και πολιτης  :jerking:.οι αλλοι στο μοναστηρακι σε κανα σαββα.....κεμπαπ με πατατες :jerking: :jerking:

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
στο σαββα ομως εχει ωραιο περασμα και χαζι απο πιπινια τωρα που καλοκαιριασε

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
15
Like
2.131
Πόντοι
2.477
pizzeria romano για πιτσα και ωραιο χαμπ!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom