You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Best σουβλάκι και πιτσαρία !!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 119K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
MR DRAMBUIE
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Αρκει να αξιζαν και τα προιοντα. Ασε που αν καυλωσεις, χανεις την ηρεμια σου κι 'αντε να φας μετα...Λοιπόν, πλάκα-πλάκα, φαντάζεστε τι δουλειά θα είχε μια πιτσαρία ή σουβλατζίδικο, που θα έκαναν delivery sexy γκόμενες? Ασε που θα τρελλαινόντουσαν στα tips... ;)
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Εγώ πάντα δίνω καλό τιπ άμα είναι ωραίος ο ντελιβεράςΛοιπόν, πλάκα-πλάκα, φαντάζεστε τι δουλειά θα είχε μια πιτσαρία ή σουβλατζίδικο, που θα έκαναν delivery sexy γκόμενες? Ασε που θα τρελλαινόντουσαν στα tips... ;)
(και σε ταξιτζή, αν και σπάνια βρίσκεις ωραίους ταξιτζήδες )
στη hut μου εχουν κανει γκομενες...Λοιπόν, πλάκα-πλάκα, φαντάζεστε τι δουλειά θα είχε μια πιτσαρία ή σουβλατζίδικο, που θα έκαναν delivery sexy γκόμενες? Ασε που θα τρελλαινόντουσαν στα tips... ;)
και ειναι και πολυ ευγενικες...
Επειδη στο κοσμο του γρηγορου φαγητου η ποιοτητα τεινει να εξαφανιστει και αυτο οφειλεται στις αλυσιδες βοηθωντας αναφερω κατα τη γνωμη μου αλλα και πολλων φιλων σεφ και μαγειρων ορισμενα απο τα τρια καλυτερα σουβλατσιδικα στο κεντρο της αθηνας. Η επιχειρηματολογια μου βασιζεται στο φρεσκο και καλης ποιοτητας κρεας, στο σωστο ψησιμο και στη ποιοτητα της πιτας, επισης και στα τρια στεκια ολα τα υπολοιπα ψητα και σουβλιστα ειναι αριστης ποιοτητας
ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ κοντα στο 144 στουντιο ειναι τα ΑΓΡΑΦΑ μικρο με λιγα τραπεζια και παγκο οικογενιακη επειχηρηση που ανοιγει μονο απογευμα εκτος δευτερας.
ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΜΑΝΟΣ οπως κατεβαινουμε απο πλατεια στο δεξι μας χερι και στη γωνια που ειναι το στενο του MOBETTER διπλα στο βιβλιοπωλειο ΟΠΕΡΑ ανοιγει μονο μεσημερι και κανει και ντηλ γυρω στις 4 ζητημα να εχει μεινει εστω και ψωμι,ειναι μικρο μονο με σταντς.
ΚΑΛΥΒΑΣ στο ΚΟΥΚΑΚΙ ειναι στο πεζοδρομο οχι στη ΔΡΑΚΟΥ αλλα στον αλλο κοντα στη πλατεια του Κουκακιου, εχει τραπεζια μεσα και εξω και ανοιγει καθημερινα, μονο βραδυ.
Τα τρια σουβλατζιδικα ειναι οικογενιακα, με ποικιλια κρεατικων και ευχαριστους μερακληδες ανθρωπους που τιμανε τη δουλεια τους και τα λεφτα, αλλα σεβονται και το πελατη.
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΟΥΣ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ κοντα στο 144 στουντιο ειναι τα ΑΓΡΑΦΑ μικρο με λιγα τραπεζια και παγκο οικογενιακη επειχηρηση που ανοιγει μονο απογευμα εκτος δευτερας.
ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΜΑΝΟΣ οπως κατεβαινουμε απο πλατεια στο δεξι μας χερι και στη γωνια που ειναι το στενο του MOBETTER διπλα στο βιβλιοπωλειο ΟΠΕΡΑ ανοιγει μονο μεσημερι και κανει και ντηλ γυρω στις 4 ζητημα να εχει μεινει εστω και ψωμι,ειναι μικρο μονο με σταντς.
ΚΑΛΥΒΑΣ στο ΚΟΥΚΑΚΙ ειναι στο πεζοδρομο οχι στη ΔΡΑΚΟΥ αλλα στον αλλο κοντα στη πλατεια του Κουκακιου, εχει τραπεζια μεσα και εξω και ανοιγει καθημερινα, μονο βραδυ.
Τα τρια σουβλατζιδικα ειναι οικογενιακα, με ποικιλια κρεατικων και ευχαριστους μερακληδες ανθρωπους που τιμανε τη δουλεια τους και τα λεφτα, αλλα σεβονται και το πελατη.
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΟΥΣ
MR DRAMBUIE
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Αυτος με τα κοντοσουβλια στην Τερψιθεα δεν ειναι?Δεν ξερω αν εχει γραφτει..αλλα ξερει κανεις τον Μαλιωρα..?
Αυτος με τα κοντοσουβλια στην Τερψιθεα δεν ειναι?
Παγκρατι και Ελληνικο.
Γαμει και δερνει
Ο Καβουρας στα Εξαρχεια. Το πρωτο σουβλακι στην Αθηνα
πολυ υπερτιμημενο
και των εξαρχιων και του παγκρατιου εχουν χαλασει εδω και χρονια.
Μάγκες μιας και έρχεται Πάσχα και δυστυχώς εδώ στην Αγγλία δεν πρόκειται να δω σουβλιστό αρνί και πολύ περισσότερο κοκορέτσι θα θελα να μου πείτε όσοι ξέρετε καμια καλή ταβέρνα στην Αθήνα που να έχει καλό κοκορέτσι,κοντοσούβλι και αρνάκι σούβλας.Μου ναι αποθημένο ρε γαμώτο και θέλω με το που θα ρθω αρχές Ιουνίου να κάνω βουρ να κάνω Πάσχα καθηστερημνένα!!!Καμια καλή πρόταση;Αν ξε΄ρετε να ναι ok μιας και αν είναι βρώμικο ειδικά το κοκορέτσι μπορεί να πάθει κανείς χοντρή ζημιά.
"Ψητοπωλειο Αριστον" στον στα8μο Ανω Πατησια (Αγια Βαρβαρα) διπλα απο τα Everest .Εχει απιστευο γυρο κοτοπουλο .οποιος παει να παραγγειλει ενα γυρο κοτοπουλο με πολυ σως και 8α καταλαβει τι εννοω ...
Σουβλακια μπορειτε να δοκιμασετε και εκεινα του Γιωργου στο Γαλατσι στην Βεικου .Εχει 8ρεψει γενιες και γενιες .Τα γειτονοπουλα στις γυρω περιοχες .. το εχουνε σιγουρα γευτει .
Είσαι μεγάλος gourmet... συμφωνώ 100%
Αυτό που λέει ο συναγωνιστής ΑΓΡΑΦΑ στην Ιπποκράτους νομίζω είναι τα παλιά (8χρόνια πριν) τα Γρεβενά που ήταν αρκετά βρώμικο. Βέβαια όταν έτρωγα εκεί το στομάχι μου έβγαζε ένα υγρό σαν αυτό που έπεσε μέσα ο joker απο το μπάτμαν, και δεν έπαθα τίποτα.
Θυμάμαι με ονειροπόληση και τον Παρνασσό στην Ακαδημίας. Και δεν μιλάω για τον φιλολογικό σύλλογο.
Ήταν ίσως το πρώτο κοτοπουλάδικο με κοτόπουλα παρνασσός που παρήκμασε τα τέλη της δεκαετίας του 90. Εκεί που σήμερα είναι ο Παπασωτηρίου, παλιότερα υπήρχε μια γλιτσιασμένη ομάδα γέρους που έφτιαχναν σουβλάκια τα οποία ήταν νόστιμα.
Επίσης, πολύ σουβλάκι έχει και ο Denis σε κάποια στάση στου ζωγράφου. Θυμάμαι κάποτε ρώτησα πόσο γύρο κάνει και μου είπε ότι ο κάθε ένας ζύγιζε 80 - 90 κιλά, και έβαζε 3 τη μέρα.
Εγώ προσωπικά τελευταία έχω πέσει στο σουβλάκι με χωριάτικο λουκάνικο απο την πλατεία αγίου Παύλου και με καυτερο πιπέρι .
Θα επανέλθω στο θέμα καθώς με απασχολεί σοβαρα
Θυμάμαι με ονειροπόληση και τον Παρνασσό στην Ακαδημίας. Και δεν μιλάω για τον φιλολογικό σύλλογο.
Ήταν ίσως το πρώτο κοτοπουλάδικο με κοτόπουλα παρνασσός που παρήκμασε τα τέλη της δεκαετίας του 90. Εκεί που σήμερα είναι ο Παπασωτηρίου, παλιότερα υπήρχε μια γλιτσιασμένη ομάδα γέρους που έφτιαχναν σουβλάκια τα οποία ήταν νόστιμα.
Επίσης, πολύ σουβλάκι έχει και ο Denis σε κάποια στάση στου ζωγράφου. Θυμάμαι κάποτε ρώτησα πόσο γύρο κάνει και μου είπε ότι ο κάθε ένας ζύγιζε 80 - 90 κιλά, και έβαζε 3 τη μέρα.
Εγώ προσωπικά τελευταία έχω πέσει στο σουβλάκι με χωριάτικο λουκάνικο απο την πλατεία αγίου Παύλου και με καυτερο πιπέρι .
Θα επανέλθω στο θέμα καθώς με απασχολεί σοβαρα
Τα "γουρουνάκια" στην Κηφισιά
Τι "γουρουνάκια" προτείνεις ρε φίλε... Αυτά τα είχαν κλείσει προ διμήνου περίπου λόγω υγειονομικών παραβάσεων...
μήπως κάνεις λάθος? Μιλάω για μαγαζί που ειναι απάνω στην Κηφισίας, δίφατσο, απέναντι από το ΠΛΑΙΣΙΟ ΚηφισιάςΤι "γουρουνάκια" προτείνεις ρε φίλε... Αυτά τα είχαν κλείσει προ διμήνου περίπου λόγω υγειονομικών παραβάσεων...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 33
- Εμφανίσεις
- 3K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 201
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 21