Νέα

Best σουβλάκι και πιτσαρία !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 119K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι προτιμάτε;

• Σουβλάκι

Ψήφοι: 220 65,5%
  • Πίτσα

Ψήφοι: 46 13,7%
  • Fast Food (Hamburger κλπ)

Ψήφοι: 14 4,2%
  • Φαϊ να'ναι κ ότι να'ναι...

Ψήφοι: 56 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    336

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Λοιπόν, πλάκα-πλάκα, φαντάζεστε τι δουλειά θα είχε μια πιτσαρία ή σουβλατζίδικο, που θα έκαναν delivery sexy γκόμενες? Ασε που θα τρελλαινόντουσαν στα tips... ;) :rockon:

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Λοιπόν, πλάκα-πλάκα, φαντάζεστε τι δουλειά θα είχε μια πιτσαρία ή σουβλατζίδικο, που θα έκαναν delivery sexy γκόμενες? Ασε που θα τρελλαινόντουσαν στα tips... ;) :rockon:
Αρκει να αξιζαν και τα προιοντα. Ασε που αν καυλωσεις, χανεις την ηρεμια σου κι 'αντε να φας μετα...

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
ένα στου γκύζη είναι γαμάτο αλλά δεν θυμάμαι το όνομα
τρελλή δουλειά κάνει

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Εγώ πάντα δίνω καλό τιπ άμα είναι ωραίος ο ντελιβεράς  :boobies: :boobies: :boobies:
(και σε ταξιτζή, αν και σπάνια βρίσκεις ωραίους ταξιτζήδες  :grin: )

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
στη hut μου εχουν κανει γκομενες...
και ειναι και πολυ ευγενικες...

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
" Οι Μερακλήδες " ΑΓ. Ζώνης ....Κυψέλη !
Γερός τσαμπουκάς !

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Επειδη στο κοσμο του γρηγορου φαγητου η ποιοτητα τεινει να εξαφανιστει και αυτο οφειλεται στις αλυσιδες βοηθωντας αναφερω κατα τη γνωμη μου αλλα και πολλων φιλων σεφ και μαγειρων ορισμενα απο τα τρια καλυτερα σουβλατσιδικα στο κεντρο της αθηνας. Η επιχειρηματολογια μου βασιζεται στο φρεσκο και καλης ποιοτητας κρεας, στο σωστο ψησιμο και στη ποιοτητα της πιτας, επισης και στα τρια στεκια ολα τα υπολοιπα ψητα και σουβλιστα ειναι αριστης ποιοτητας :)

ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ κοντα στο 144 στουντιο ειναι τα ΑΓΡΑΦΑ μικρο με λιγα τραπεζια και παγκο οικογενιακη επειχηρηση που ανοιγει μονο απογευμα εκτος δευτερας.

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΜΑΝΟΣ οπως κατεβαινουμε απο πλατεια στο δεξι μας χερι και στη γωνια που ειναι το στενο του MOBETTER διπλα στο βιβλιοπωλειο ΟΠΕΡΑ ανοιγει μονο μεσημερι και κανει και ντηλ γυρω στις 4 ζητημα να εχει μεινει εστω και ψωμι,ειναι μικρο μονο με σταντς.

ΚΑΛΥΒΑΣ στο ΚΟΥΚΑΚΙ ειναι στο πεζοδρομο οχι στη ΔΡΑΚΟΥ αλλα στον αλλο κοντα στη πλατεια του Κουκακιου, εχει τραπεζια μεσα και εξω και ανοιγει καθημερινα, μονο βραδυ.

Τα τρια σουβλατζιδικα ειναι οικογενιακα, με ποικιλια κρεατικων και ευχαριστους μερακληδες ανθρωπους που τιμανε τη δουλεια τους και τα λεφτα, αλλα σεβονται και το πελατη.

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΟΥΣ

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Δεν ξερω αν εχει γραφτει..αλλα ξερει κανεις τον Μαλιωρα..?  :think: :think: :think:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Ο Καβουρας στα Εξαρχεια. Το πρωτο σουβλακι στην Αθηνα  :2funny:

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Μάγκες μιας και έρχεται Πάσχα και δυστυχώς εδώ στην Αγγλία δεν πρόκειται να δω σουβλιστό αρνί και πολύ περισσότερο κοκορέτσι θα θελα να μου πείτε όσοι ξέρετε καμια καλή ταβέρνα στην Αθήνα που να έχει καλό κοκορέτσι,κοντοσούβλι και αρνάκι σούβλας.Μου ναι αποθημένο ρε γαμώτο και θέλω με το που θα ρθω αρχές Ιουνίου να κάνω βουρ να κάνω Πάσχα καθηστερημνένα!!!Καμια καλή πρόταση;Αν ξε΄ρετε να ναι ok μιας και αν είναι βρώμικο ειδικά το κοκορέτσι μπορεί να πάθει κανείς χοντρή ζημιά.

TitMan

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
"Ψητοπωλειο Αριστον" στον στα8μο Ανω Πατησια (Αγια Βαρβαρα) διπλα απο τα Everest .Εχει απιστευο γυρο κοτοπουλο .οποιος παει να παραγγειλει ενα γυρο κοτοπουλο με πολυ σως και 8α καταλαβει τι εννοω ...

Σουβλακια μπορειτε να δοκιμασετε και εκεινα του Γιωργου στο Γαλατσι στην Βεικου .Εχει 8ρεψει γενιες και γενιες .Τα γειτονοπουλα στις γυρω περιοχες .. το εχουνε σιγουρα γευτει .

Είσαι μεγάλος gourmet... συμφωνώ 100%

PAGANO

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλή πίτσα και ωραίες μακαρονάδες,σαλάτες αλλά και γαμάτα χάμπουργκερ φτιάχνει μια πιτσαρία στο Παγκράτι το Colibri στην Εμπεδοκλέους δίπλα σε μια καφετέρια.

ispahan

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Αυτό που λέει ο συναγωνιστής ΑΓΡΑΦΑ στην Ιπποκράτους νομίζω είναι τα παλιά (8χρόνια πριν) τα Γρεβενά που ήταν αρκετά βρώμικο. Βέβαια όταν έτρωγα εκεί το στομάχι μου έβγαζε ένα υγρό σαν αυτό που έπεσε μέσα ο joker απο το μπάτμαν, και δεν έπαθα τίποτα.

Θυμάμαι με ονειροπόληση και τον Παρνασσό στην Ακαδημίας. Και δεν μιλάω για τον φιλολογικό σύλλογο.
Ήταν ίσως το πρώτο κοτοπουλάδικο με κοτόπουλα παρνασσός που παρήκμασε τα τέλη της δεκαετίας του 90. Εκεί που σήμερα είναι ο Παπασωτηρίου, παλιότερα υπήρχε μια γλιτσιασμένη ομάδα γέρους που έφτιαχναν σουβλάκια τα οποία ήταν νόστιμα.

Επίσης, πολύ σουβλάκι έχει και ο Denis σε κάποια στάση στου ζωγράφου. Θυμάμαι κάποτε ρώτησα πόσο γύρο κάνει και μου είπε ότι ο κάθε ένας ζύγιζε 80 - 90 κιλά, και έβαζε 3 τη μέρα.

Εγώ προσωπικά τελευταία έχω πέσει στο σουβλάκι με χωριάτικο λουκάνικο απο την πλατεία αγίου Παύλου και με καυτερο πιπέρι :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:.

Θα επανέλθω στο θέμα καθώς με απασχολεί σοβαρα  :2funny: :2funny: :2funny:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Για να ψηφίσουμε κι όλας τα γούστα μας... :rockon:

stratos66

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
10
Πόντοι
1
Τι "γουρουνάκια" προτείνεις ρε φίλε... Αυτά τα είχαν  κλείσει προ διμήνου περίπου λόγω υγειονομικών παραβάσεων...
μήπως κάνεις λάθος? Μιλάω για μαγαζί που ειναι απάνω στην Κηφισίας, δίφατσο, απέναντι από το ΠΛΑΙΣΙΟ Κηφισιάς

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom