orbital80
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 53
- Πόντοι
- 0
Η καλύτερη πίτσα του σύμπαντος. Καλύτερη απ' αυτή δεν πάει. Και κορυφαίες μακαρονάδες φούρνου.
Συμφωνω γαματες πιτσες και μακαροναδες , αλλα τσιμπανε οι τιμες.
Η καλύτερη πίτσα του σύμπαντος. Καλύτερη απ' αυτή δεν πάει. Και κορυφαίες μακαρονάδες φούρνου.
Καλές είναι. Και μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για την καλύτερη πίτσα του σύμπαντος.Συμφωνω γαματες πιτσες και μακαροναδες , αλλα τσιμπανε οι τιμες.
Καλύβας στον πεζόδρομο Γεωργίου Ολυμπίου καλουτσικος βέβαια όχι όπως ήταν παλιάΓια Κουκάκι και πέριξ έχουμε προτάσεις;
Pizza Greca Τριανδρία!οι γνωστες απο σαλονικα τι προτεινετε??
καλαμια:Κάποιοι μπορεί να θεωρήσετε την ερώτησή μου άσχετη με το σεξ αλλά εγώ πιστεύω ότι ο "έρωτας" περνάει πρώτα από το στομάχι χαχαχαχα!!!! Λοιπόν, γράψτε μου τα καλύτερα σουβλατζίδικα (εννοείται να έχουν και σαγανάκι!!) καθώς και πιτσαρίες κυρίως του Κέντρου της Αθήνας αλλά και γιατί όχι και στους άλλους δήμους της Πρωτεύουσας!!
καλαμια:
1) προδορπιον (ακαδημιας)
2) ελβις (μεταξουργειο)
3) σουβλακι της χαροκοπου (καλλιθεα)
πιτσες:
1) μιλανο (αιγαλεω)
2) πορτοφινο (χαλανδρι)
3) chalet (καλλιθεα)
βρωμικο:
1) αντρεας (ταυρος)
2) μητσος (μεταμορφωση)
3) μπιλυς (περιστερι)
Προσθέτω "Τζατζικοκίνηση" στην Ελληνορώσων (για σουβλάκι), "Capriciosa" στον Χολαργό για πίτσα και Μιχαλακοπούλου για βρώμικο!!!
Τζτζικοκίνηση,σκληροπηρυνικό σουβλατζίδικο,απλό λιτό λαικό,όπως πρέπει να είναι τα σουβλατζίδικα.