Νέα

Best Greek comedy actor?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Carlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 81
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Αληθεια , ποιος ελληνας κωμικος σας καθηλωνει στην TV και μπορει με μια α

• Αυλωνιτης

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ηλιοπουλος

• Καφετζοπουλος

• Βουτσας

• Χαρρυ Κλιν

• Χατζηχρηστος

Ψήφοι: 1 20,0%
  • Κωνστανταρας

• Παπαγιαννοπουλος

Ψήφοι: 1 20,0%
  • Βεγγος

Ψήφοι: 3 60,0%
  • Κωνσταντινου

• Ψαλτης

• Μητσικωστας

• Λαζοπουλος

• Φωτοπουλος

• Ριζος

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    5

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16

Από την ταινία "Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης"

απο της καλύτερες ταινίες του Βέγγου και η σκηνή το φαρμακείο έχει τρελή πλάκα

Επισκέπτης
Αληθεια το γαμημενο ελληνικο κρατος τι περιμενει για να τιμησει αυτο το ιερο τερας της συχγρονης τεχνης? 

Φιλαράκο μην το ψάχνεις. Μην περιμένεις από το ελληνικό κράτος να τιμήσει κανέναν, εξάλλου κανένα κράτος δεν το κάνει πέραν των ηλίθιων τον ʼγγλων που έχουν χρήσει κάποιους ως "sir". Α, και οι Αμερικάνοι καμιά φορά στέλνουν κάποιους ηθοποιούς να συναντήσουν τον πρόεδρα!!!

Το θέμα είναι τι κάνουν οι ακαδημίες και οι κριτικοί κινηματογράφου. Θα είδες φαντάζομαι ποια ζωντόβολα βγάλαν σαν "Γυναίκα της Χρονιάς" και "ʼντρα της Χρονιάς". Τι περιμένεις λοιπόν... Η Βλαχοπούλου πέθανε στην ψάθα (όπως και οι περισσότεροι) και ο Ρώμας θα πεθάνει με δάφνες, τιμητικές διακρίσεις και πολλές χιλιάδες ευρώ στην τράπεζα για τους απογόνους του.

Αλλά μην ανησυχείς, την υπέρτατη τιμή τους την έχουμε κάνει ήδη όλοι εμείς που τους έχουμε θεούς και βλέπουμε ανελιπώς τις ταινίες τους ακόμη και τώρα μετα από 50 χρόνια. Κι αυτή την τιμή δεν πρόκειται να έχει ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ από τους Ρώμα, Καπουτζίδη, Παπακαλιάτη κτλ. Είναι σαν να συγκρίνεις την βούρτσα με την πούτσα!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Από την ταινία "Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης"

απο της καλύτερες ταινίες του Βέγγου και η σκηνή το φαρμακείο έχει τρελή πλάκα

Γέρος: Γιατρέ μου έχω έναν πόνο από εδώ μέχρι εδώ, από εδώ μέχρι εδώ, και από εδώ μέχρι εδώ...
Θανάσης: Και τώρα τί θες, να πονάς και στο ενδιάμεσο; (!!!) :2funny: :2funny: :2funny:

unique

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
1ον Απο καινουριους ηθοποιους ο ασυναγωνιστος γιαννης μπεζος ειναι ο καλυτερος μακραν (βλεπε απο απαραδεκτους στον ρολο του πουστη μεχρι κακαλους δογκανους και δεν συμμαζευεται)σαν ηθοποιος γιατι εχει παιξει και δραματικους καλους ρολους στο θεατρο και νομιζω οτι ειναι ο μονος που μπορει να παιξει επαξια τα παντα.

2ον επισης καλοι ηθοποιοι (προσωπικη αποψη παντα ειναι ο Σπυρος Παπαδοπουλος και ο οδοντιατρος μακης στον ακαλυπτο (μου διαφευγει το ονομα του)

Οσο αφορα τους παλιους ειναι ασυναγωνιστοι και η λεξη ειναι πολυ μικρη για να δειξει το ταλεντο τους.Οι ανθρωποι ειχαν ταλεντο υποκριτικης ηταν πρωτοι στο χωρο αυτο και δεν ειχαν προτυπα αντιγραφης γι αυτο και ηταν αυθεντικοι ειχαν εντελως διαφορετικα βιωματα(πολεμο χουντα κτλ)και πολλοι απο αυτους τρωγανε το απιστευτο κραξιμο απο οικειο περιβαλλον και κοινη γνωμη ως αποτυχημενοι,θεατρινοι και τα ρεστα που σημαινει οτι απαρνηθηκαν πραγματα για να κανουν αυτο που αγαπυσαν :να διασκεδασουν τον κοσμο. Για αυτο και μονο αξιζουν τον τεραστιο σεβασμο απο εμας και απο ολα τα αταλαντα :jerking: παιδαρελια που θελουν να τους μιμηθουν τωρα και θελουν να λεγονται ηθοποιοι απολαμβανοντας τις δαφνες που τους προσφερει η δημοσιοτητα στις μερες μας(και δυστυχως στα χρονια που ζουμε οι δαφνες και οι ανασεις λογω δημοσιοτητας ειναι πολλες)
Εγω προσωπικα αδυνατω να ξεχωρισω καποιον απο τοθς αειμνηστους αυτους ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ.Μεκανουν ολοι τους να ξεκαρδιζομαι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:οποτε τους βλεπω οσες φορες και αν τους εχω ξαναδει.
Η μονη λεξη που αντιπροσωπευει τοταλεντο τους και την κληρονομια που μας αφησαν ειναι  
R E S P E C T

unique

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Αλλά μην ανησυχείς, την υπέρτατη τιμή τους την έχουμε κάνει ήδη όλοι εμείς που τους έχουμε θεούς και βλέπουμε ανελιπώς τις ταινίες τους ακόμη και τώρα μετα από 50 χρόνια. Κι αυτή την τιμή δεν πρόκειται να έχει ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ από τους Ρώμα, Καπουτζίδη, Παπακαλιάτη κτλ. Είναι σαν να συγκρίνεις την βούρτσα με την πούτσα!
+10000000 και η πουτσα ειναι και μεγαλη τους τιμη σαν ιδιοτητα
ευγε φιλε liomas

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Αν σας πω οτι τον Χατζηχρηστο απλα εχουν τα κοκκαλα του σε κουτακι και δεν τον εχουν καν σε ταφο τι θα πειτε....?και ποσοι αλλοι και που...

chrysargos_is_satan

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Φυσικά ο Παναγιώτης Σουπιάδης είναι μακράν ο κορυφαίος...
Ποιός δεν τον ξέρει στα απίθανα φιλμ που έχει παίξει και γαμάνε όλους τους κώλους;

Έπαθα την πλάκα μου (1988)

Aγάπησα μια πόντια (1987)

Ο Γλύκας (1986)

Ένας πρωτάρης στο κολέγιο! (1984)

Φυλακές Ανηλίκων 2 (1984)

Λαλάκης ο εισαγόμενος (1984)

Λούφα και παραλλαγή (1984)

Ράδιο-αρβύλα (1984)

ʼγριες πλάκες στα θρανία (1983)

...μπορούμε και κάτω απ' τα θρανία! (1983)

Γρανίτα από μελάνι (1983)

Στα σαγόνια της εφορίας (1983)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ευγε χρυσαργε..σιγουρα ο κατα τα αλλα συμπαθης Σουπιαδης ειναι μακραν καλυτερος απο τα ιερα τερατα του γελιου που προαναφερονται...Κατι μου λεει οτι ψηφιζεις και ΝΔ..μουχαχαχα!!!

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  παντως ο συγχωρεμενος πια κος Μουστακας δεν ήταν καθόλου στη λίστα. Δυστυχως δεν προλαβε τον καλό μαυροασπρο κινηματοφραφο. ο εγχρωμος σινεμας συνεπεσε και λίγο με την χουντα οποτε ελαχιστα εγχρωμα εργα αξιζαν (κυριως η Βλαχουπουλου και ο Εξαρχακος διεσωθησν και καποια μιουζικαλ με Βουτσα κλπ και λίγο Κωστανταρας).
Εβλεπα χθε στο Ο6 το καναλι μια παλια βινεοταινια του Μουστακα που κανει τον ασφαλιστη σε μια δοση εκει που καθοταν σε μια μοντερνα καρεκλα χανει ισσοροπια παει να πέσει τον κρατανε, πεφτουν νερα, βρεχονται τσιγαρα πετανε ενα γουρι γουρι και συνεχισαν (ο Μουστακας μετα βιας κραταγε τα γελια του). Οσο και καλος ηθοποιος αν εισαι αν δεν εχεις σεναριο και σκηνοθετη τι να κανεις.

Θεικος Μουστακας σε ταινια b/w που κάνει τον Εβραιο (θελει να αγοράσει κοψοχρονια ενα σπίτι που ζουσε)..."η αδελφη μου Ραχηλ, ο πατερας μου Αβρααμ η μητερα μου Ρεββεκκα" 

arod

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
ελεος ρε παιδια ο ηλιοπουλος μονο 3 ψηφους.Ισως οχι ο καλυτερος κωμικος παντως για μενα ειναι ο μεγαλυτερος καλλιτεχνης ως τωρα.........ο ελληνας φρεντ αστερ

Εγγρ.
4 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Σιγουρα οι παλιοι ειναι κλασεις ανωτεροι απο τους σημερινους. Παντως ντροπη μας που ξεχασαμε τον αειμνηστο Σωτηρη Μουστακα γιατι πραγματι αυτος αν και ελαχιστα επαιξε με τους "παλιους" σιγουρα δε μπορει να συνδεθει με τους σημερινους (οι οποιοι ουτε μια τριχα απ'τ'αρχιδια των παλιων δεν ειναι).Ειναι οντως ιερο τερας και ας μην ειναι απο τους παλιους, οπως κ ο Βουτσας.

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Παιδιά εγώ ψήφισα Κωνσταντίνου αλλά νομίζω ξεχάσατε να βάλετε Τσιβιλίκα...

Rambo84

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Πράγματι...
Στάθης ΨΑΛΤΗΣΣΣΣΣΣΣ... Ο μέγιστος των μεγίστων. Όπως και όλη η δεκαετια 80 με Σταμάτη Γαρδέλη, Μουστάκα, Κάλοου, Πετρόχειλο, Μιχαλόπουλο...
Πω ρε τι θυμηθηκα τώρα...
Πάω να βάλω να δώ το the κόπανοι...

PanosK32

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Σωτηρης Μουστακας rules !!!!

R.I.P.

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Μην ξεχνάμε ποτέ τον Χρόνη Εξαρχάκο. Πραγματικά μεγάλος κωμικός.

daltonsbrothers

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
1
Ο Θανασης Βεγγος ειναι ο αγαπημενος μου..Ολοι τους ειναι τελειοι φυσικα..
Σε κανει να γελας με τροπο μοναδικο.αβιαστο..

Ενας συντομος διαλογος με τη Γκιζελα Νταλι που παει στο φωτογραφιο του να τη φωτογραφισει.Απο τη ταινια Πολυτεχνιτης και Ερημοσπιτης.Τη ξερετε φυσικα..απλα ειπα να θυμηθουμε να γελασουμε.

ΝΤΑΛΙ-Ξερετε αυτες οι φωτογραφιες ειναι για τη βιτρινα του καμπαρε και πρεπει να ναι γυμνες!
ΒΕΓΓΟΣ-Ντιπ καντα ντιπ?
ΝΤΑΛΙ-Σχεδον!!
ΒΕΓΓΟΣ-Ε,κανε οπως καταλαβαινεις..τι να σου πω..ξερω εγω??
ΝΤΑΛΙ-Εσεις...
ΒΕΓΓΟΣ-Εγω τι εγω...εγω ετσι..δε θα γδυθω εγω....
ΝΤΑΛΙ-Μα δεν εννοω αυτο..εσεις λεω που θα πατε για να γδυθω εγω??
ΒΕΓΓΟΣ-Δεν καταλαβαινω...
ΝΤΑΛΙ-Μπροστα σας εγω ντρεπομαι να γδυθω...
ΒΕΓΓΟΣ-Ε και πως θα σε φωτογραφισω??απ το τηλεφωνο??
ΝΤΑΛΙ-Ξερετε..οταν γδυθω δε με νοιαζει μετα..
ΒΕΓΟΣ-Α,ντυμενη ντρεπεσαι...
ΝΤΑΛΙ-Μαλιστα...
ΒΕΓΓΟΣ-Ααααα..

Και ενω γδυνεται η Νταλι,ο Βεγγος τη κοβει με μισο ματι..

ΝΤΑΛΙ-Ετοιμη ειμαι εγω!να βγω??
ΒΕΓΓΟΣ-Ελα ,ελα..εβγα τωρα..και οποιον παρει ο χαρος!!!

ΝΤΑΛΙ-Εγώ νομίζω ότι θα 'πρεπε να δείξουμε λίγο στήθος περισσότερο.
ΒΕΓΓΟΣ-Όσο πιο πολύ δείξουμε, τόσο το καλύτερο. Να ξέρεις.
ΝΤΑΛΙ-Να δείξουμε και λίγο γάμπα παραπάνω;
ΒΕΓΓΟΣ-Αααχ! Εγώ λέω μιας και φτάσαμε ως εδώ, να δείξουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε, να πάει στο διάολο.
ΝΤΑΛΙ-Μήπως όμως είναι πολύ τολμηρό, να δείχνω τόσα πολλά;
ΒΕΓΓΟΣ-Μα τι λές; Δείχνε, δείχνε! Αφού έτσι μου 'ρχεται, να αρχίσω να δείχνω και γω τώρα!

ΒΕΓΓΟΣ-Λοιπον,προσοχη και κοιταμε εδω ετσι?
ΝΤΑΛΙ-Να κοιταω το πουλακι ε??
ΒΕΓΓΟΣ-Αμ ετσι οπως παμε...θα το δεις και το πουλακι...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ΒΕΓΓΟΣ θεος!!!

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1
ενας ηταν.ο αξεχαστος Σωτηρης Μουστακας

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ο Θανασης Βεγγος ειναι ο αγαπημενος μου..Ολοι τους ειναι τελειοι φυσικα..
Σε κανει να γελας με τροπο μοναδικο.αβιαστο..

Ενας συντομος διαλογος με τη Γκιζελα Νταλι που παει στο φωτογραφιο του να τη φωτογραφισει.Απο τη ταινια Πολυτεχνιτης και Ερημοσπιτης.Τη ξερετε φυσικα..απλα ειπα να θυμηθουμε να γελασουμε.

ΝΤΑΛΙ-Ξερετε αυτες οι φωτογραφιες ειναι για τη βιτρινα του καμπαρε και πρεπει να ναι γυμνες!
ΒΕΓΓΟΣ-Ντιπ καντα ντιπ?
ΝΤΑΛΙ-Σχεδον!!
ΒΕΓΓΟΣ-Ε,κανε οπως καταλαβαινεις..τι να σου πω..ξερω εγω??
ΝΤΑΛΙ-Εσεις...
ΒΕΓΓΟΣ-Εγω τι εγω...εγω ετσι..δε θα γδυθω εγω....
ΝΤΑΛΙ-Μα δεν εννοω αυτο..εσεις λεω που θα πατε για να γδυθω εγω??
ΒΕΓΓΟΣ-Δεν καταλαβαινω...
ΝΤΑΛΙ-Μπροστα σας εγω ντρεπομαι να γδυθω...
ΒΕΓΓΟΣ-Ε και πως θα σε φωτογραφισω??απ το τηλεφωνο??
ΝΤΑΛΙ-Ξερετε..οταν γδυθω δε με νοιαζει μετα..
ΒΕΓΟΣ-Α,ντυμενη ντρεπεσαι...
ΝΤΑΛΙ-Μαλιστα...
ΒΕΓΓΟΣ-Ααααα..

Και ενω γδυνεται η Νταλι,ο Βεγγος τη κοβει με μισο ματι..

ΝΤΑΛΙ-Ετοιμη ειμαι εγω!να βγω??
ΒΕΓΓΟΣ-Ελα ,ελα..εβγα τωρα..και οποιον παρει ο χαρος!!!

ΝΤΑΛΙ-Εγώ νομίζω ότι θα 'πρεπε να δείξουμε λίγο στήθος περισσότερο.
ΒΕΓΓΟΣ-Όσο πιο πολύ δείξουμε, τόσο το καλύτερο. Να ξέρεις.
ΝΤΑΛΙ-Να δείξουμε και λίγο γάμπα παραπάνω;
ΒΕΓΓΟΣ-Αααχ! Εγώ λέω μιας και φτάσαμε ως εδώ, να δείξουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε, να πάει στο διάολο.
ΝΤΑΛΙ-Μήπως όμως είναι πολύ τολμηρό, να δείχνω τόσα πολλά;
ΒΕΓΓΟΣ-Μα τι λές; Δείχνε, δείχνε! Αφού έτσι μου 'ρχεται, να αρχίσω να δείχνω και γω τώρα!

ΒΕΓΓΟΣ-Λοιπον,προσοχη και κοιταμε εδω ετσι?
ΝΤΑΛΙ-Να κοιταω το πουλακι ε??
ΒΕΓΓΟΣ-Αμ ετσι οπως παμε...θα το δεις και το πουλακι...

www.youtube.com/watch?v=uD7u0kVEWT8&mode=related&search=]http://www.youtube.com/watch?v=uD7u0kVEWT8&mode=related&search=[/url[/video]]

Θεός και σαν φωτογράφος ο ΘΟΥ ΒΟΥ  :rockon:

[url=http://[video]www.youtube.com/watch?v=8c18OCKomsM]http://www.youtube.com/watch?v=8c18OCKomsM[/url[/video]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom