Νέα

Best Greek comedy actor?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Carlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 81
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Αληθεια , ποιος ελληνας κωμικος σας καθηλωνει στην TV και μπορει με μια α

• Αυλωνιτης

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ηλιοπουλος

• Καφετζοπουλος

• Βουτσας

• Χαρρυ Κλιν

• Χατζηχρηστος

Ψήφοι: 1 20,0%
  • Κωνστανταρας

• Παπαγιαννοπουλος

Ψήφοι: 1 20,0%
  • Βεγγος

Ψήφοι: 3 60,0%
  • Κωνσταντινου

• Ψαλτης

• Μητσικωστας

• Λαζοπουλος

• Φωτοπουλος

• Ριζος

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    5

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Ο Σταυρίδης λείπει...

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Επισης αλλος καραγκιοζης εχει γινει κατα τη γνωμη μου ο Φιλιππιδης ο οποιος πια εχει καβαλησει το καλαμι και ειναι κακιστος.
Εμενα απο αυτους που παιζουν ακομα μου αρεσει ο Κοκλας (αυτος που εκανε τον χασαπη στα "Εγκληματα", ο Πιατας και παλιοτερα ο Χαικαλης.
Αλλα παιδια σαν τον Βεγγο κανεις. Εχω δει πανω απο 30 ταινιες του, ακομα και δραματα. Ο ανθρωπος αν ηταν Αμερικανος θα ειχε παρει Oscar. Τετοιο ταλεντο δεν εχω ξαναδει...

TASOULHSKAL

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
1
αξεχαστοι ηθποιοι αξεχαστες ταινιες απο σημερινους νομιζω ο χαικαλης και ο φιλιππιδης κατι λενε....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Που σαι γερομπισμπικηηηηηη.....την καταφερες τη μικρουλα????

χουφτωσ την χουφτωστην....... :2funny:

συμφωνω με τους προλαλησαντες για τη συγκριση νεων και παλαιοτερων κωμικων......καταφερναν να βγαλουν απιστευτο γελιο με μια ατακα ή ενα νευμα χωρις να κανουν σεξουαλικα αστεια και να βριζουν ολη την ωρα.....απο την αλλη βρισκω καποιους αξιολογους νεους κωμικους σημερα....

Heaven_and_Hell

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Βέγγος φίλατοι. Απίθανος ʼνθρωπος (με "Α" κεφαλαίο), σεμνός και κωμικός από τους λίγους.
Βεβαίως και οι υπόλοιποι που μας μεγάλωσαν, και μεγάλωσαν και δυο γενιές πίσω μας δεν πάνε πίσω! Καθόλου!
Αυτόν όμως τον ξεχωρίζω. Προσωπική συμπάθεια.

paykiller

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Θεωρω πως οι τεραστιοι του ελληνικου κινηματογραφου ησαν πολλοι.Δεν τους αναφερω γιατι θα ηταν υβρις να ξεχασω κανενα.Υπηρχαν κωμικοι φαρσας,κωμικοι ποιοτικου γελιου,κωμικοι μικτοι μα ολοι κωμικοι ογκολιθοι που χωρις καν να υπονοησουν κατι ασεμνο ελλιωνες στο γελιο.Τωρα μες στα γενικα σκατα ειναι και ο ελληνικος κινηματογραφος και θεατρο που στηριζονται αποκλειστικα και μονο στο υβρεολογιο και στις κακογουστες μιμησεις των αξεχαστων παλαιων

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Μεγάλη μορφή ο Εξαρχάκος....

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
σωστος ο λιωμας...δες το πμ σου

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
απορώ πως υπάρχουν άνθρωποι σήμερα που γελάνε με τον ανεκδιήγητο Χάρη Ρώμα, ο οποίος σημειώνει μεγάλες θεαματικότητες.......Ιδίως αυτό το καφε της χαράς,ασύλληπτη αηδία

chrysargos_is_satan

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Φυσικά ο Παναγιώτης Σουπιάδης είναι μακράν ο κορυφαίος...
Ποιός δεν τον ξέρει στα απίθανα φιλμ που έχει παίξει και γαμάνε όλους τους κώλους;

Έπαθα την πλάκα μου (1988)

Aγάπησα μια πόντια (1987)

Ο Γλύκας (1986)

Ένας πρωτάρης στο κολέγιο! (1984)

Φυλακές Ανηλίκων 2 (1984)

Λαλάκης ο εισαγόμενος (1984)

Λούφα και παραλλαγή (1984)

Ράδιο-αρβύλα (1984)

Άγριες πλάκες στα θρανία (1983)

...μπορούμε και κάτω απ' τα θρανία! (1983)

Γρανίτα από μελάνι (1983)

Στα σαγόνια της εφορίας (1983)

rory6gal

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2007
Like
1
Πόντοι
0
Βασίλης Αυλωνίτης 

Γεωργία Βασιλειάδου

Νίκος Ρίζος 

Διονύσης Παπαγιαννόπουλος 

Λάμπρος Κωνσταντάρας 

Νίκος Σταυρίδης 

Μίμης Φωτόπουλος 

Ντίνος Ηλιόπουλος 

Ορέστης Μακρής

Κώστας Χατζηχρήστος 

Βασίλης Λογοθετίδης 

Γιάννης Γκιωνάκης

Θανάσης Βέγγος

Ηθοποιοί

Ταινίες

Συντελεστές

Αρχεία Videos

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Ξέχασα να σας πώ ότι από τους σύγχρονους ηθοποιούς, σε κωμικούς ρόλους, απολαμβάνω το Γιάννη Μπέζο.

ως Κάκκαλος,
ως Δόγκανος
και τώρα, ως Λεβέντης είναι πράγματι ξεκαρδιστικός. Αν και έχει αρχίσει ΚΑΙ εκείνος να καλουπώνεται στο ρόλο του γόη.

Range

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ο Βουτσας εχει μεινει πισω στην ψηφοφορια.Εχει δωσει ρεσιταλ στο ρολο του μαγκακου τεντυ μποι και σε πολλες ταινιες ειναι το επικεντρο της παρεας Βλαχοπουλου/Λασκαρη/Καραγιαννη/Βογιατζης/Γεωργιτσης.Ψηφιζω Βουτσα λοιπον και για εναν αλλο λογο.Φαινεται οτι οσον αφορα την πρωτια ο Βεγγος ειναι το μεγαλο φαβορι και οχι αδικα καθως ο τυπος ειναι απλα απο αλλο πλανητη.Αληθεια το γαμημενο ελληνικο κρατος τι περιμενει για να τιμησει αυτο το ιερο τερας της συχγρονης τεχνης?Το μονο σιγουρο ειναι οτι οι πολιτικοι σκυλιαζουν βλεποντας την δημοτικοτητα που εχουν αυτοι οι ανθρωποι.Φθονουν αυτους τους ανθρωπους γιατι ο κοσμος τους εχει περιβαλλει με ανιδιοτελη και γνησια λατρεια.... 

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπέρα παιδία η γνώμη μου είναι ότι ο Βέγγος είναι πραγματικά ο καλύτερος όλων των εποχών , ο καθένας μπορεί να έχει την γνώμη του βέβαια αλλά από την άποψη της υποκριτικής και της ηθοποιίας είναι ο κορυφαίος  και όχι μόνο στην Ελλάδα , αν είχε γεννηθεί Αμερική η Μεγάλη Βρετανία θα μιλάγαμε τώρα για ανώτερο του Τσάρλι Τσάπλιν ,είναι καταπληκτικός σε ότι και αν έχει παίξει ακόμα και στις παραγωγές του Θ.Β και φοβερός Άνθρωπος , τον συνάντησα μια μέρα πριν από Κανά δυο μήνες στο MALL και του λέω « γεια σου Κύριε Θανάση θέλω να σου πω ότι είσαι ο Μεγαλύτερος Έλληνας Ηθοποιός όλων των εποχών και σε ευχαριστώ για τις στιγμές που μας έχεις χαρίσει» με κοίταξε με απορία βούρκωσε και μου λέει « ευχαριστώ παιδί μου αλλά …δεν είμαι τίποτα μπροστά σε άλλους»

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ξέχασα να σας πώ ότι από τους σύγχρονους ηθοποιούς, σε κωμικούς ρόλους, απολαμβάνω το Γιάννη Μπέζο.

ως Κάκκαλος,
ως Δόγκανος
και τώρα, ως Λεβέντης είναι πράγματι ξεκαρδιστικός. Αν και έχει αρχίσει ΚΑΙ εκείνος να καλουπώνεται στο ρόλο του γόη.

Πολύ ταλαντούχος και ο Μπέζος και χωρίς  να γίνεται ρόμπα...

Από την ταινία "Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης"

ΠΕΛΑΤΙΣΣΑ  (ΝΤΑΛΙ): Εγώ νομίζω ότι θα 'πρεπε να δείξουμε λίγο στήθος περισσότερο.
ΘΑΝΑΣΗΣ (ΒΕΓΓΟΣ): Όσο πιο πολύ δείξουμε, τόσο το καλύτερο. Να ξέρεις.
ΠΕΛΑΤΙΣΣΑ : Να δείξουμε και λίγο γάμπα παραπάνω;
ΘΑΝΑΣΗΣ: Αααχ! Εγώ λέω μιας και φτάσαμε ως εδώ, να δείξουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε, να πάει στο διάολο.
ΠΕΛΑΤΙΣΣΑ : Μήπως όμως είναι πολύ τολμηρό, να δείχνω τόσα πολλά;
ΘΑΝΑΣΗΣ: Μα τι λές; Δείχνε, δείχνε! Αφού έτσι μου 'ρχεται, να αρχίσω να δείχνω και γω τώρα!
ΠΕΛΑΤΙΣΣΑ : Ωραία, αρχίζουμε
ΘΑΝΑΣΗΣ: Προσοχή και κοιτάμε εδώ...
ΠΕΛΑΤΙΣΣΑ : Να δω το πουλάκι, ε;
ΘΑΝΑΣΗΣ: Αμ, ετσι όπως πάμε, θα το δεις και το πουλάκι!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom