Ο μεσος ορος ειναι πολυ χαμηλοτερος απο οτι πολλοι νομιζουν. Το ιδιο και η διαμεσος
Πχ με 30 αντρες σε ολη τους τη ζωη δεν εχει παει ουτε το 20% των γυναικων, δεν ξερω γιατι αναφερεται το 30 μεχρι την ηλικια των 30 ως μεσος ορος
Οι περισσοτερες γυναικες κανουν 1-3 σχεσεις και μετα γαμο, ενω μετα το γαμο η πλειοψηφια δεν κερατωνει η κερατωνει 1-2 φορες.
Εξ αλλου ειναι κουραστικη και ψυχοφθορα η συνεχης εναλλαγη συντροφων, ακομα και για τον αντρα, ποσο μαλλον για τη γυναικα που ειναι εξ ορισμου πιο συναισθηματικη. Λιγες ειναι οσες βλεπουν το σεξ σαν κρεας μπαινει-κρεας βγαινει, οι περισσοτερες θελουν συναισθημα με τον συντροφο. Οι περισσοτερες γυναικες ξοδευουν-επενδυουν χρονο περιμενοντας να βρουν καποιον πιο αξιολογο και δεν το δινουν δεξια και αριστερα σαν πουτανες οπως πολλοι λανθασμενα νομιζουν
Η μεση γυναικα η οποια ειναι μονη στα 30-40 της εχει παει με πανω απο 30 δεν ειναι καν σοβαρο νουμερο αυτο.
Μη μου πεις για το απλο κοριτσακι που εργαζεται σε γραφειο και ψαχνεται για σχεση γιατι αυτη μεχρι τα 28-30 της εχει βρει τη σχεση της συνηθως.
Μιλαμε για την συνειδητα ελυθερη τυπισσα.
Ο αγαμητος μπετοβλακας εχει μπερδεψει το σεξ με το να ειναι μαζι χερακι χερακι. Περιμενει να δει ζευγαρακια στο μπαρακι ο χαζουλης για να πειστει οτι γαμιεται η ελληνιδα. Πιο πιθανο το ζευγαρακι να μη γαμιεται κιολας.
Εχω φιλη κολητη απο το σχολειο 37 χρονων πολυ εμφανισιμη που δε την εχεις δει ΠΟΤΕ να εχει σχεση η να μας εχει γνωρισει αντρα στη παρεα. Ποτε απο 20 χρονων, Ωστοσο με δικα της λογια πηγαινει περιπου με 4-6 αντρες το χρονο (απολυτα φυσιολογικο νουμερο για μια ελευθερη γυναικα στο μεταξυ). Αυτα ειναι που λεει, βαλε και αυτα που δε λεει... Και μου τα εχει δειξει με μηνυματα.
Εχω 5 παρομοιες τετοιες περιπτωσεις στα 28-33. Απο φιλες που βγαινουμε.
Ακολουθουν μαθηματικα για τον αγαμητο. 4-5 αντρες το χρονο * 15 χρονια > 60. Δε μιλαμε καν για κοριτσακια 20-25 που το 4 αντρες το χρονο ειναι αστειο.
Ακομα και σχεση να εχουν ολες αυτες, εχουν τουλαχιστον 2-3 καβατζες, πρωην, νεους, " φιλαρακια" που τους εχουν για αναλαφρο σεξ και μονο οταν νιωθουν καυλες. Ο αγαμητος νομιζει στα σοβαρα οτι καθονται οι γυναικες αγαμητες και εχουν να γαμηθουν λεει καμια 10ρια χρονια. Μιλαμε για τετοιο incel loser.
Πως φαινεται οτι δεν εχετε αρκετες φιλες και δε σας τα λενε και αυτο φωναζει απο μακρια αλλιως δε θα λεγατε τετοια delusional πραγματα.
Ουτε σας εχει δειξει ποτε κινητο, tinder, ig φιλη σας.
Οταν κανει ο αγαμητος παρεα με ψωλαρια και δε βγαινει περα απο το coffee island της γειτονιας του που να τα δει αυτα γυρω του, αυτο που ξερει ειναι για το Μπαρτζωκα και το Διαμαντιδη. Απο γυναικες ειναι ασχετος. Ειναι στο πατο και απλα ειναι τυφλος. Και ειναι και το αρχετυπο του αντρα που θα φαει και το κερατο κατακεφαλα αφου ειναι σιγουρος οτι η "κοπελα του" δε κανει τετοια πραγματα "δε γαμιεται".
Φαντασου να του πεις ετουτου για τριο, παρτουζιτσες και τετοιο υπογειο society.
Αυτος θεωρει επειδη δε βλεπει ζευγαρακια στο δρομο και στα μπαρακια δε γαμιουνται οι γυναικες.
Τετοιος πουρες εχει γινει το μυαλο του απο το πολυ αργμεγμα.