Νέα

Best Greek comedy actor?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Carlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 81
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Αληθεια , ποιος ελληνας κωμικος σας καθηλωνει στην TV και μπορει με μια α

• Αυλωνιτης

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ηλιοπουλος

• Καφετζοπουλος

• Βουτσας

• Χαρρυ Κλιν

• Χατζηχρηστος

Ψήφοι: 1 20,0%
  • Κωνστανταρας

• Παπαγιαννοπουλος

Ψήφοι: 1 20,0%
  • Βεγγος

Ψήφοι: 3 60,0%
  • Κωνσταντινου

• Ψαλτης

• Μητσικωστας

• Λαζοπουλος

• Φωτοπουλος

• Ριζος

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    5

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Πάντα είχα την αίσθηση ότι ο Βέγγος ήταν 30 χρόνια μπροστά από την εποχή του. Αυτός ο άνθρωπος αδικήθηκε που γεννήθηκε στην Ελλάδα.
Η ταινία με τις εξετάσεις του Θου-Βου που κατέληξε στην τουρτομαχία, εκείνη που 'χε χάσει τη μνήμη του και τον έψαχναν τ' αδέρφια της νύφης Ανουσάκη, καθώς και 'κείνη που ανέφερα πρίν, στην οποία έκανε τον Ποιητή Αυγερινό θαρρώ πώς ήταν οι κορυφαίες. Πολύ καλή και 'κείνη που έκανε τον κουρέα που 'χε στον κήπο πίσω από το κουρείο του κρυμμένο το θησαυρό των Γερμανών.

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Θεϊκό, και στο "ΌΞΩ" κλωτσάει και την καρέκλα!!!
Μια και για ποιήματα, να θυμηθούμε στο "Ξύπνα Βασίλη!" τον Γιώργο Μιχαλακόπουλο (respect)  που ως ποιητής Τιμολέων Φανφάρας (!!!) απαγγέλει το ποίημα "Ο Σκοταδόψυχος"  από την ποιητική συλλογή "Λαίλαπες"!!!

"Φαρμάκι έχω στην Ψυχή
Φέρνει μαυρίλα θολερή
Στα στήθια μου"

Γιώργος Κωνσταντίνου: Κικιρίκουουουουου!!!!!

"Νύχτα αξημέρωτη ξανά
Με το πιοτό της με κερνά
Εβίβα μου"

"Σκοτάδι πίνω για πιοτό
Πω πω πω πω
πω πω πω πω"

"Ντέφι της λύσσας μου κρατώ
Πω πω πω πω
πω πω πω πω"

"Και το Μυαλό μου είναι θολό
Πω πω πω πω
πω πω πω πω.....
Πω"

Και τότε ο Γιώργος Κωνσταντίνου:

"Και το μυαλό σου είναι θολό
Και το δικό της πιο λειψό
Σας εθολώσαν τα λεφτά
Γεια σου Φανφάρα φαφλατά!"

και αμέσως σβερκώνει τον Φανφάρα

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Ο Εξαρχάκος που πιλοτάρει αεροπλάνο και για να πάρει ύψος προτρέπει τη Βλαχοπούλου "τράβα μαλλί"!!!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ψηφισα φλεσακι.........παπαγιαννοπουλο δαγκωτο........κριμα που δεν μπορουσα να εχω πολλαπλες επιλογες θα ψηφιζα κι αλλους!!!!
αλλα οσο σκεφτομαι τον παπαγιαννοπουλο στο τζενη τζενη που κανει το σταυρο του δεν μπορω να αντισταθω :2funny:

Αποστοοόλη...πιατέλα!!!  ("Η βίλλα των οργίων")

Και το "τζενη τζενη " πολύ καλή ταινία, γεμάτη φως και ευχάριστη διάθεση!!!

Ράμογλου, έχω και κότερο!!! (πραγματικό όνομα στην ταινία...Καλιακούδας)

Κύριος και κυρία Κοκοβίκου (!!!) ... Ανδέας Τεπενδρής και Φρίξος Μπατακούνας (πολύ γέλιο) και άλλα πολλά ... θα συνεχίσουμε...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Η ταινία με τις εξετάσεις του Θου-Βου που κατέληξε στην τουρτομαχία

Κορυφαία "εικαστική" παρέμβαση στην τουρτομαχία, το σκηνικό που μπαίνει ο άλλος με το ποδήλατο και αλευρώνει τους πάντες!!!

Επισκέπτης
Δεν εχω πειστει 100% γι'αυτο που λες. Εχουμε την ταση οτιδηποτε παλαιοτερο να το εκθειαζουμε βλεποντας το μεσα απο ενα ρομαντικο πρισμα.Αλλα εχω την αισθηση οτι ο μελλοντικος ιστορικος της τεχνης θα συγκαταλεξει και αυτους στο Hall of fame.Eπισης δεν πιστευω οτι συγκρινονται με ξενους συναδελφους τους π.χ.Λουι ντε Φινες , Τζερι Λιουις...ο τελευταιος απο τους δικους μας , αν ηταν στο Χολυγουντ ,θα 'χε  τιναξει τα box office στον αερα...

Εγώ έχω πειστεί πάντως 1000%. Και θα σου πω δύο πολύ απλούς λόγους:

1. Οι ηθοποιοί εκείνης της εποχής μπορούσαν να παίξουν οποιοδήποτε ρόλο (κάτι που οι καινούργιοι είναι εντελώς τυποποιημένοι) και προκαλούσαν το γέλιο χωρίς ΟΥΤΕ ΜΙΑ βρισιά. Τώρα ο κόσμος γελάει π.χ. με τον Ψάλτη αν πει κάνα "μαλάκα", κάνα "μουνί", κτλ.

2. Οι ηθοποιοί εκείνης της εποχής "βαστάνε" ακόμα, μεγαλώσαν τους γονείς μας, μεγαλώσαν εμάς και είμαι σίγουρος ότι θα μεγαλώσουν και τα παιδιά μας. Πες μου ΕΝΑΝ από τους σημερινούς που θα τον θυμούνται κάποια ταινία του μετά από 50-100 χρόνια.

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Κορυφαία "εικαστική" παρέμβαση στην τουρτομαχία, το σκηνικό που μπαίνει ο άλλος με το ποδήλατο και αλευρώνει τους πάντες!!!
Το κορυφαίο στην σκηνή της τουρτομαχίας ήταν όταν ο Βέγγος, χρησιμοποιώντας μία μικρή, μακρόστενη λαμαρίνα που 'χαν παλιά οι ζαχαροπλάστες για να βάζουν και να βγάζουν σειρές παστών από το ψυγείο, έπιανε μία, μία τις πάστες, τις έβαζε στην άκρη της λαμαρίνας, και λυγίζοντάς την, τις εκτόξευε. Κάτι σαν παστο-καταπέλτης δηλαδή !!!
:2funny: :2funny: :2funny:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Το κορυφαίο στην σκηνή της τουρτομαχίας ήταν όταν ο Βέγγος, χρησιμοποιώντας μία μικρή, μακρόστενη λαμαρίνα που 'χαν παλιά οι ζαχαροπλάστες για να βάζουν και να βγάζουν σειρές παστών από το ψυγείο, έπιανε μία, μία τις πάστες, τις έβαζε στην άκρη της λαμαρίνας, και λυγίζοντάς την, τις εκτόξευε. Κάτι σαν παστο-καταπέλτης δηλαδή !!!
:2funny: :2funny: :2funny:

Παστο-καταπέλτης  :2funny: :2funny: :2funny:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Εγώ έχω πειστεί πάντως 1000%. Και θα σου πω δύο πολύ απλούς λόγους:

1. Οι ηθοποιοί εκείνης της εποχής μπορούσαν να παίξουν οποιοδήποτε ρόλο (κάτι που οι καινούργιοι είναι εντελώς τυποποιημένοι) και προκαλούσαν το γέλιο χωρίς ΟΥΤΕ ΜΙΑ βρισιά. Τώρα ο κόσμος γελάει π.χ. με τον Ψάλτη αν πει κάνα "μαλάκα", κάνα "μουνί", κτλ.

2. Οι ηθοποιοί εκείνης της εποχής "βαστάνε" ακόμα, μεγαλώσαν τους γονείς μας, μεγαλώσαν εμάς και είμαι σίγουρος ότι θα μεγαλώσουν και τα παιδιά μας. Πες μου ΕΝΑΝ από τους σημερινούς που θα τον θυμούνται κάποια ταινία του μετά από 50-100 χρόνια.
+1000000000000000000000000000

Επισκέπτης
By the way... ξέρει κανείς αν μπορούμε να κατεβάσουμε αυτές τις παλιές ελληνικές ταινίες από κάπου?

BoobLover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
1.943
Πόντοι
201
Παπαγιαννόπουλος, Κωνσταντάρας και Βέγγος .... μακράν οι καλύτεροι !!!!!!!!

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Παπαγιαννόπουλος, Κωνσταντάρας και Βέγγος .... μακράν οι καλύτεροι !!!!!!!!
Το δίδυμο Κωνσταντάρας-Παπαγιαννόπουλος στο "Κάτι Κουρασμένα παλικάρια" είναι από τα καλύτερα δίδυμα, αν όχι το καλύτερο, δίδυμο κωμικών που 'χω δεί σε ελληνική ταινία.

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Ξεχάσατε τον ʼρχοντα Βασίλη Λογοθετίδη? Ρε παιδιά... Ντροπή. Μακράν ο καλύτερος. Παπαγιαννόπουλος, Βέγγος μοναδικοί. Χρυσές εποχές.
Γιατί το thread πρέπει να έχει βαρβαρικό τίτλο?

Επισκέπτης
Το δίδυμο Κωνσταντάρας-Παπαγιαννόπουλος στο "Κάτι Κουρασμένα παλικάρια" είναι από τα καλύτερα δίδυμα, αν όχι το καλύτερο, δίδυμο κωμικών που 'χω δεί σε ελληνική ταινία.

Επίσης φοβερό δίδυμο έκανε ο Κωνσταντάρας και με τον Σταύρο Ξενίδη (θυμάστε που λέγαμε για αυτούς που παίζανε δεύτερους ρόλους). ʼσχημος ήταν ο Ξενίδης στο "Στρίγγλος που έγινε αρνάκι"? Ή στο "Ο Ρωμιός έχει φιλότιμο" (η διασκευή του original "Δεσποινίς ετών 39"). Γενικά δεν θυμάμαι να υστερούσε κάποιος.

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Ο Ηλιόπουλος στον "Ψευτοθόδωρο" έδωσε ρεσιτάλ...  :2funny: :2funny:
Ξεχάσατε και τον Μιχάλη Μόσιο- Ταμτάκο ή το κάνατε επειδή ηταν εκτός συναγωνισμού πρώτος?  :2funny:

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Καλα ρε φιλε βαζεις στην ιδια λιστα τον ΘΕΟ Θαναση Βεγγο με τον ανυπαρκτο ΛΑζοπουλο?
Εχεις δει ποτε ταινια με τον ΛΑζοπουλο? Ειναι αισχρος.

Ντροπη φιλε.....

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Καλα ρε φιλε βαζεις στην ιδια λιστα τον ΘΕΟ Θαναση Βεγγο με τον ανυπαρκτο ΛΑζοπουλο?
Εχεις δει ποτε ταινια με τον ΛΑζοπουλο? Ειναι αισχρος.
Ντροπη φιλε.....
Συμφωνώ ότι οι νέοι δε συγκρίνονται με τους παλιούς.

Για το Λαζόπουλο έχω να πώ πώς μου αρέσει. έχει χάρισμα. Και ως ηθοποιός αξίζει. Και στο κωμικό και στο πιο δραματικό του κομμάτι. Χαρακτηριστικό του χαρίσματός του ήταν ο διπλός ρόλος που διεκπεραίωνε στην ταινία "Φοβού τους Έλληνες". Ο ένας χαρακτήρας που έπαιζε ήταν πιο ρομαντικός και μελαγχολικός, ενώ ο άλλος πιο αλέγκρος και αστείος.

Πάντως, ο Λαζόπουλος και διάφοροι άλλοι σύγχρονοι ηθοποιοί αδικούνται κατάφωρα από το ότι δεν προσπαθούν να μεγιστοποιήσουν τις δυνατότητες και τις ικανότητές τους, καθώς, είναι προστατευμένοι μές στο καβούκι του κυκλώματος που οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει καιτιςτύχες του οποίου οι ίδιοι ορίζουν. Έτσι, πάνε όλοι χαμμένοι, γιατί ο εφησυχασμός τους (με όλο το promotion-άρισμα καιτις χορηγίες-επιδοτήσεις που απολαμβάνουν) αφήνει ακαλλιέργητο το ταλέντο τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom