petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 54.596
- Πόντοι
- 41.813
αγόρι μου είσαι αρρωστακι δεν εξηγείται αλλιώς...
αγόρι μου είσαι αρρωστακι δεν εξηγείται αλλιώς...
ρε φίλε.. πες μου τι ζόρι τραβάς μαζί μου;το ψωμί σου τρώω; Μήπως σου παίρνω τη δουλειά; Μήπως σε αδίκησα κάπου; Μήπως έκανα κακό σε εσένα η την οικογένεια σου; Σε όλα αυτά μόνο όχι μπορείς να πεις! Γιατί δε με ξέρεις καν!!! Άρα λοιπόν το συμπέρασμα που βγαίνει από την ολη συμπεριφορά σου είναι ότι είσαι ένα μίζερο απόβλητο της κοινωνίας που δεν έχει πάρει από πουθενά αποδοχή και το μόνο που είσαι ικανός να κάνεις είναι να είσαι χούλιγκαν του πληκτρολογίου κ ένας ακόμη ξεφτυλας της κοινωνίας. Κάτι τύπους σαν εσένα τους έχω λοιπόν μόνο για να καθαρίζουν τις γόβες μου με τη γλώσσα τους. Εύχομαι κάποια στιγμή να τα βρεις με τον εαυτό σου και να πάς σε κάνα ψυχίατρο. Νούμεροανοιξε τα ματια σου και κοιτα τη λιστα.
δε θα επρεπε καν να υπαρχεις εσυ εδω μεσα σε αυτη τη λιστα.
ρε φίλε.. πες μου τι ζόρι τραβάς μαζί μου;το ψωμί σου τρώω; Μήπως σου παίρνω τη δουλειά; Μήπως σε αδίκησα κάπου; Μήπως έκανα κακό σε εσένα η την οικογένεια σου; Σε όλα αυτά μόνο όχι μπορείς να πεις! Γιατί δε με ξέρεις καν!!! Άρα λοιπόν το συμπέρασμα που βγαίνει από την ολη συμπεριφορά σου είναι ότι είσαι ένα μίζερο απόβλητο της κοινωνίας που δεν έχει πάρει από πουθενά αποδοχή και το μόνο που είσαι ικανός να κάνεις είναι να είσαι χούλιγκαν του πληκτρολογίου κ ένας ακόμη ξεφτυλας της κοινωνίας. Κάτι τύπους σαν εσένα τους έχω λοιπόν μόνο για να καθαρίζουν τις γόβες μου με τη γλώσσα τους. Εύχομαι κάποια στιγμή να τα βρεις με τον εαυτό σου και να πάς σε κάνα ψυχίατρο. Νούμερο
Η συγκεντρωση των κλωνων και των προμο θα γινει φετος σ' αυτο το νημα
δεν κοιτας τα μουτρα σου καλυτερα,που εχεις εσυ τα φοντα για cg. γελανε κι οι πετρες.
...και των αγαπουληδων και των αυλικων
βλέπεις που δεν έχεις να μου απαντήσεις κάτι στα παραπάνω; Σου αποδεικνύω λοιπόν ακριβώς αυτά που είπα. Cg δε σε κάνουν τα δύο μέτρα πόδι η οι κατάλληλες αναλογίες. Ίσα ίσα οι υπηρεσίες που προσφέρεις σε κάνουν. Αντιθέτως αν όλες αυτές οι κοπέλες έχουν τις σωστές αναλογίες κατά τα δικά σου κριτήρια θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι μοντέλα. Άρα τι θέλουν εδώ ας πούμε; Δε ξέρω ούτε θέλω να κατηγορήσω καμία από τις παραπάνω.. αλλά από πολλούς που έχω βρεθεί έχω ακούσει παράπονα ότι πολλές κοπέλες απ' αυτές είναι είτε κρύες είτε απότομες. Εγώ αυτό που δίνω είναι κάτι ζεστό και φιλικό. Αν εσύ δε μπορείς να το καταλάβεις πρόβλημα σου. Απλά σταματά να ασχολείσαι. Δε βλέπω ούτε να ψηφίζεις κάποια του γούστου σου καν.. απλά κράζεις εμένα.. όχι ότι μου κάνεις και κακο. Χέστηκα.. και η αρνητική διαφήμιση δε παύει να είναι διαφήμιση..οποτε σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που καταναλώνεις για να με προμοταρεις. Ακόμη και αρνητικά.. κανόνες μάρκετιγκ αγαπητέ!ρε φίλε.. πες μου τι ζόρι τραβάς μαζί μου;το ψωμί σου τρώω; Μήπως σου παίρνω τη δουλειά; Μήπως σε αδίκησα κάπου; Μήπως έκανα κακό σε εσένα η την οικογένεια σου; Σε όλα αυτά μόνο όχι μπορείς να πεις! Γιατί δε με ξέρεις καν!!! Άρα λοιπόν το συμπέρασμα που βγαίνει από την ολη συμπεριφορά σου είναι ότι είσαι ένα μίζερο απόβλητο της κοινωνίας που δεν έχει πάρει από πουθενά αποδοχή και το μόνο που είσαι ικανός να κάνεις είναι να είσαι χούλιγκαν του πληκτρολογίου κ ένας ακόμη ξεφτυλας της κοινωνίας. Κάτι τύπους σαν εσένα τους έχω λοιπόν μόνο για να καθαρίζουν τις γόβες μου με τη γλώσσα τους. Εύχομαι κάποια στιγμή να τα βρεις με τον εαυτό σου και να πάς σε κάνα ψυχίατρο. Νούμερο
βλέπεις που δεν έχεις να μου απαντήσεις κάτι στα παραπάνω; Σου αποδεικνύω λοιπόν ακριβώς αυτά που είπα. Cg δε σε κάνουν τα δύο μέτρα πόδι η οι κατάλληλες αναλογίες. Ίσα ίσα οι υπηρεσίες που προσφέρεις σε κάνουν. Αντιθέτως αν όλες αυτές οι κοπέλες έχουν τις σωστές αναλογίες κατά τα δικά σου κριτήρια θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι μοντέλα. Άρα τι θέλουν εδώ ας πούμε; Δε ξέρω ούτε θέλω να κατηγορήσω καμία από τις παραπάνω.. αλλά από πολλούς που έχω βρεθεί έχω ακούσει παράπονα ότι πολλές κοπέλες απ' αυτές είναι είτε κρύες είτε απότομες. Εγώ αυτό που δίνω είναι κάτι ζεστό και φιλικό. Αν εσύ δε μπορείς να το καταλάβεις πρόβλημα σου. Απλά σταματά να ασχολείσαι. Δε βλέπω ούτε να ψηφίζεις κάποια του γούστου σου καν.. απλά κράζεις εμένα.. όχι ότι μου κάνεις και κακο. Χέστηκα.. και η αρνητική διαφήμιση δε παύει να είναι διαφήμιση..οποτε σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που καταναλώνεις για να με προμοταρεις. Ακόμη και αρνητικά.. κανόνες μάρκετιγκ αγαπητέ!
Dakota johnson...& petergsp...
μήπως είναι η ώρα να τα τα βρείτε με κάποιον τρόπο...?
Μα αν είναι δυνατόν εδώ κ πόσες σελίδες ο τύπος με κράζει ασυστολα και χωρίς λόγο.
Ο οποίος μπορεί ούτε καν ο ίδιος να έχει ωραίο σώμα. Που καί νά είχε δεν έχει το δικαίωμα να κάνει αυτό το μπουλινγκ από τη στιγμή που οι υπηρεσίες μου είναι άψογες και το λένε όλοι!! Έχω πάει με πολύ ωραία παιδιά από δω μέσα, με γυμνασμενα σώματα και κάτι κακό δεν είπαν ποτέ. Κ βγαίνει αυτός τώρα που ούτε κάν με ξέρει πετάγεται κάθε τρεις και λίγο σα τη πουτσα κ με κράζει. Άντε με τη κάθε κυλοτα εδώ μέσα,μη πω τίποτα χειρότερο.
Μην είσαι μετριόφρων :SΕγω ουτε ωραιος ειμαι ουτε κορμαρα εχω
Θα περασω καλα μαζι σου??