anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.492
- Πόντοι
- 4.636
γιατί δεν λες ότι είσαι γλυκοτσούτσουνος και λες τα αρνητικά...?Εγω ουτε ωραιος ειμαι ουτε κορμαρα εχω
Θα περασω καλα μαζι σου??
κρυψίνε...
γιατί δεν λες ότι είσαι γλυκοτσούτσουνος και λες τα αρνητικά...?Εγω ουτε ωραιος ειμαι ουτε κορμαρα εχω
πανταΕγω ουτε ωραιος ειμαι ουτε κορμαρα εχω
Μην είσαι μετριόφρων :S
γιατί δεν λες ότι είσαι γλυκοτσούτσουνος και λες τα αρνητικά...?
κρυψίνε...
Αυτά δεν λέγονται, φαίνονται από κοντά ;)γιατί δεν λες ότι είσαι γλυκοτσούτσουνος και λες τα αρνητικά...?
κρυψίνε...
Αυτά δεν λέγονται, φαίνονται από κοντά ;)
χαρούλες κάνει...Αυτά δεν λέγονται, φαίνονται από κοντά ;)
χαρούλες κάνει...
για να λέω κάτι ξέρω ...
τύπε να πάνε κάπου για προβατίνα να την χαλαρώσει πρώτα γιατί αλλιώς θα του κάνει σούμου κίνηση και θα τον χάσουμεDakota johnson...& petergsp...
μήπως είναι η ώρα να τα τα βρείτε με κάποιον τρόπο...?
μόνο MMA κάνω.τύπε να πάνε κάπου για προβατίνα να την χαλαρώσει πρώτα γιατί αλλιώς θα του κάνει σούμου κίνηση και θα τον χάσουμε
μόνο MMA κάνω.
ρε φίλε τι δε καταλαβαίνεις ακριβώς; Το ποσό βλάκας είσαι; Να σού εξηγήσω λόιπον για να καταλάβεις το μέγεθος της βλακείας σου.δε θα πεσω τοσο χαμηλα να σου απαντησω στο βοθρο που εβγαλες απο το στομα σου (αλλωστε δεν ειναι η πρωτη φορα).
μια βολτα απο τα μηνυματα σου μονο φτανει για να καταλαβει καποιος τι σοι εισαι και πολυ ευκολα θα μπορουσα να στα παραθεσω για να δουν ή μαλλον να ξαναδουν κι οι υπολοιποι ποια εισαι. και προπαντων οι αυλικοι σου.
οσο για τη λιστα και για το αν εισαι εσυ ικανη να λεγεσαι cg σου ξαναλεω κοιταξου καλυτερα.
θα ακολουθησω τη συμβουλη του φιλου στο πμ που μου εστειλε γιατι μαλλον κατι τετοιο ειναι το προβλημα σου.
γεια σου χοντρη.
[quote
Καλησπέρα, ρε φίλε γάμησέ την, τρόπος του λέγειν η Dakota johnson περνάει κλιμακρηριο
δε θα πεσω τοσο χαμηλα να σου απαντησω στο βοθρο που εβγαλες απο το στομα σου (αλλωστε δεν ειναι η πρωτη φορα).
μια βολτα απο τα μηνυματα σου μονο φτανει για να καταλαβει καποιος τι σοι εισαι και πολυ ευκολα θα μπορουσα να στα παραθεσω για να δουν ή μαλλον να ξαναδουν κι οι υπολοιποι ποια εισαι. και προπαντων οι αυλικοι σου.
οσο για τη λιστα και για το αν εισαι εσυ ικανη να λεγεσαι cg σου ξαναλεω κοιταξου καλυτερα.
θα ακολουθησω τη συμβουλη του φιλου στο πμ που μου εστειλε γιατι μαλλον κατι τετοιο ειναι το προβλημα σου.
γεια σου χοντρη.
[quote
Καλησπέρα, ρε φίλε γάμησέ την, τρόπος του λέγειν η Dakota johnson περνάει κλιμακρηριο
ρε φίλε τι δε καταλαβαίνεις ακριβώς; Το ποσό βλάκας είσαι; Να σού εξηγήσω λόιπον για να καταλάβεις το μέγεθος της βλακείας σου.
Σου είπε κανείς εδώ μέσα τίποτα για τα γούστα σου; Όχι! Σου είπε κανείς Ααα τι λες ρε που πάς με την κοκαλω;;; Σε έχει προσβάλει πότε κάνεις επειδή το εκάστοτε μέλος εδώ μέσα μπορεί να του αρέσει μια πιο large έκδοση;;; ΟΧΙ!!
Εσύ λοιπόν ΒΛΆΚΑ όχι απλα προσβάλλεις εμένα αλλά και τα γούστα των άλλων εδώ μέσα.
Όχι απλά δε ψηφίζεις αυτή που πιστεύεις εσύ ποια είναι η καλύτερη για τα δικά σου γούστα,αλλά κάθεσαι και κράζεις εμένα, τον άλφα ή το βήτα και είσαι και εκτός θέματος ΒΛΆΚΑ (Διάβασε τι λέει το θέμα..best call girl όχι worst,αν θες εσύ άνοιξε ένα τέτοιο νήμα λοιπόν ΒΛΆΚΑ με τις χειρότερες,και βάλε και μένα μέσα,δεν έχω πρόβλημα) Άντε γαμησου τώρα ΒΛΆΚΑ γιατί μόνο αυνανας φαίνεται είσαι εδώ και καιρό και έχει θολώσει το μυαλό σου.
ευχή του δίνω δε κατάλαβες. Το γαμησι είναι υγείαΕλα χαλαρα κ συ
ευχή του δίνω δε κατάλαβες. Το γαμησι είναι υγεία
Μάλλον ισχύει ό,τι και για τα πμ, πρέπει να έχεις 10 μηνύματα...Ρε παιδες, προσπαθω και γω να ψηφίσω αλλα δεν μου βγαινει κατι για να το κανω. Πως ψηφίζεις εδω?