Νέα

beby69 από Βουλγαρία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1nv1nc1ble
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
:think: :think: Σου αρέσει να φάς κόκκορος ε?
Ωραίο το κόκκορος?  :grin:

OP
OP
1

1nv1nc1ble

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Like
1
Πόντοι
0
πέραν από το άστοχο "κοκκορος", έχεις να πεις κάτι. Αν όχι, άσε άλλους πιο γνώστες να μιλήσουν    :jerking:

OP
OP
1

1nv1nc1ble

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Like
1
Πόντοι
0
δεν είναι να απορεί κανείς πως έφτασες τις 3500 μηνύματα. Με παπαριές βέβαια. Αυτό που με προβληματίζει είναι η ανεκτικότητα των admins

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
OP
OP
1

1nv1nc1ble

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Like
1
Πόντοι
0
ειναι παγκρατιωτησα κοντα στο ciao μενει, 100 περνει, ειναι καθαρη, και δεν την λες ξεπετα.στα μειον οτι δεν εχει στηθος.

σε ευχαριστώ πολύ brad-pit. ΄Το "καθαρή" είναι πολύ σημαντικό για τις εισαγώμενες Βουλγάρες

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
δεν είναι να απορεί κανείς πως έφτασες τις 3500 μηνύματα. Με παπαριές βέβαια. Αυτό που με προβληματίζει είναι η ανεκτικότητα των admins

>:( Γλύκα με προσβάλεις και με πληγώνεις!!
Κρίμα και φένεσαι ωραίο και δροσερό μπόϊ...  :dunno:
Δεν πειράζει όμως.

Το κόκκορος αυτή το γράφει!!

hi i am elza rema travisti with a very big cock and i am active pasive!

Γεια σου, είμαι Elza ρέμα travisti με πολύ μεγάλη κόκορας και είμαι ενεργό παθητική!

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
ειναι παγκρατιωτησα κοντα στο ciao μενει, 100 περνει, ειναι καθαρη, και δεν την λες ξεπετα.στα μειον οτι δεν εχει στηθος.
προσωπικά θα προτιμούσα να πάω στο ciao να χτυπήσω πίτσα, μακαρόνια (έχει καταπληκτικό σπαγγέτι) και μπόλικη coca-cola! περί ορέξεως βέβαια... ουδείς λόγος!!!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
προσωπικά θα προτιμούσα να πάω στο ciao να χτυπήσω πίτσα, μακαρόνια (έχει καταπληκτικό σπαγγέτι) και μπόλικη coca-cola! περί ορέξεως βέβαια... ουδείς λόγος!!!
Και εμένα δεν μου αρέσει το κόκκορος!!

Νατο και το κόκκορος!!

Συνημμένα

• to kokkoros.jpg
    to kokkoros.jpg
    35,2 KB · Εμφανίσεις: 44

paul30

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Α ρε τρελε hot... ο κοκορας συνοδευεται με ενα μπουκαλι κρασι απο το ciao και γινεται κρασατος... Ειναι η επομενη συνταγη στο top chef...!!!

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775

Στα συν οτι εχει χερουλι μαγκιωρικο ετσι παιδες????? γουσταρετε εε?
ρε αυτη ακομα και γυναικα να ηταν ειναι κακασχημη!!!!!!!!!

OP
OP
1

1nv1nc1ble

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Like
1
Πόντοι
0
Και εμένα δεν μου αρέσει το κόκκορος!!

Νατο και το κόκκορος!!

συγγνώμη παληκαρι. Ισως να παραφερθηκα λιγο. Απλα με εχει κουρασει στα threads να ζηταει καποιος πληροφοριες και να του απαντανε ασχετα πραγματα. Οκ?

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
τελικα την συναντησες?

OP
OP
1

1nv1nc1ble

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Like
1
Πόντοι
0
τελικα την συναντησες?

δε μενω Αθηνα. Ανεβαινω την ερχομενη εβδομαδα και θελω να τη δοκιμασω, αφου σας αρεσε. Θα γραψω κριτικη μετα. Στο μεταξυ αν καποιος αλλος την εχει επισκεγτει, ας καταθεσει εμπειρια του. Ευχαριστω  :)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
συγγνώμη παληκαρι. Ισως να παραφερθηκα λιγο. Απλα με εχει κουρασει στα threads να ζηταει καποιος πληροφοριες και να του απαντανε ασχετα πραγματα. Οκ?
έχει δοκιμάσει κάποιος συναγωνιστής αυτήν εδώ την κοπελιά ?
Εσένα βρε πα"ρι το κοπελιά πώς τό βγαλες?  :idiot:
Ααααααααααχαχαχαχα!!!
Κοπέλα ε?!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Εγώ σε πληροφόρησα σαφώς για το κόκκορος.
Μέχρι και φωτογραφία σου εδωσα.
Τι να πώ, ετσι είναι οι περισσότεροι νέοι, δεν σεβονται τους πιο παλαιούς.
Ας ειναι θα περιμένουμε τις εντυπώσεις σου και την κριτική σου !!!
Βιάσου όμως λεβέντη μου μην φύγει για τη χώρα της. ;)

paul30

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Ενταξυ το παλικαρι ειναι νεο... Απλα πρεπει να προσεχει τις βουλγαρες τρανς γτ ειναι οι χειροτερες του ειδος.Εδω μεσα θα βρει παντως ολες τις πληροφοριες που θελει...Υπομονη και Μελετη λοιπον! :bounce-glasses:

kojak

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
πριν 1-2 χρόνια κοντά στο Δημαρχείο με 30 ήταν σωστή επιλογή. Τώρα με 100 στο χώρο της είναι πολλά. τα 50 θα ήταν δίκαιη τιμή όπως ζητούν οι πιό πολλές.

έχει δοκιμάσει κάποιος συναγωνιστής αυτήν εδώ την κοπελιά ?

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:τρελα δροσερα αγορια που γουσταρουν κοκορος απο <<κοπελιες>>  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
τρελοι ///δροσεροι βλακες που ειρωνευονται την ελευθερη επιλογη ........

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
αν ηταν ελευθερη επιλογη θα γενιομασταν με μουνι και με πουτσα,και μετα θα διαλεγαμε και θα κοβαμε.. ;) ;) ;)

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
ελευθερη επιλογη ειναι αυτο πο επιλεγουμε μεγαλεεεεεεεεεεε

σε σχετικο θρεντ σε γνωρισα ....
ασε τις εξυπναδιστηκες ρατσιστικες αποψεις σου και ασε οποιον θελει να κανει Ο,ΤΙ θελει...
διαφοερετικα πες μας τις δικες σαου επιλογες ..να τις ακολουθησουμε ολοι..αν κατεχεις την αληθεια και το σωστο....διαφορετικα ασε το κοσμο να εκφραζεται οπως γουσταρει...σε σχετικο θρεντ ειναι...δεν ηρθε κανεις να σε ενοχλησει....σταματα να ειρωνευεσαι ...ειναι αστειο ...εκτος κι αν πρεπει να ρθει η Δαναη για να σταματησεις
ισως εχεις καποια εγκεφαλικα προβληματα που σε εμποδιζουν να καταλαυεις ποτε καποιος κανει πλακα και ποτε οχι..ισως απλα να μην θελεις να το καταλαυεις,εγω δεν εχω προβλημα εξαλου οπως λεει και ο λαος μακρια απο τον κολο μου καο οπου θελει ας μπενει,οσο αφορα τη δαναη το οτι ειναι ενας ανθροπως που λεω δυο κουβεντες μαζι του επειδη μου ειναι συμπαθης σαν χαρακτηρας(γιατη προσοπικα δεν γνωριζομαστε) αυτο δε σημενει οτι θα μπορουσε να μου αλαξει γνωμη οποτε ο συλογισμος σου περι συμορφοσις ειναι τουλαχιστον αβασιμος..

Και επειδη κατι μου λεει οτι παλι θα μπερδευτης στο λεω ξεκαθαρα δεν εχω κανενα προβλημα με το τι κανει οκαθενας στο κρεβατι του,κανω μονο πλακα και τιποτα αλλο..τωρα αν δεν μπορεις να δεχτεις ενα παντα καλοπροερετο αστειακη τοτε οτι και να σου πω ειναι λιγο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom