1nv1nc1ble
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
έχει δοκιμάσει κάποιος συναγωνιστής αυτήν εδώ την κοπελιά ?
ειναι παγκρατιωτησα κοντα στο ciao μενει, 100 περνει, ειναι καθαρη, και δεν την λες ξεπετα.στα μειον οτι δεν εχει στηθος.έχει δοκιμάσει κάποιος συναγωνιστής αυτήν εδώ την κοπελιά ?
ειναι παγκρατιωτησα κοντα στο ciao μενει, 100 περνει, ειναι καθαρη, και δεν την λες ξεπετα.στα μειον οτι δεν εχει στηθος.
δεν είναι να απορεί κανείς πως έφτασες τις 3500 μηνύματα. Με παπαριές βέβαια. Αυτό που με προβληματίζει είναι η ανεκτικότητα των admins
προσωπικά θα προτιμούσα να πάω στο ciao να χτυπήσω πίτσα, μακαρόνια (έχει καταπληκτικό σπαγγέτι) και μπόλικη coca-cola! περί ορέξεως βέβαια... ουδείς λόγος!!!ειναι παγκρατιωτησα κοντα στο ciao μενει, 100 περνει, ειναι καθαρη, και δεν την λες ξεπετα.στα μειον οτι δεν εχει στηθος.
Και εμένα δεν μου αρέσει το κόκκορος!!προσωπικά θα προτιμούσα να πάω στο ciao να χτυπήσω πίτσα, μακαρόνια (έχει καταπληκτικό σπαγγέτι) και μπόλικη coca-cola! περί ορέξεως βέβαια... ουδείς λόγος!!!
ειναι παγκρατιωτησα κοντα στο ciao μενει, 100 περνει, ειναι καθαρη, και δεν την λες ξεπετα.στα μειον οτι δεν εχει στηθος.
Και εμένα δεν μου αρέσει το κόκκορος!!
Νατο και το κόκκορος!!
τελικα την συναντησες?
συγγνώμη παληκαρι. Ισως να παραφερθηκα λιγο. Απλα με εχει κουρασει στα threads να ζηταει καποιος πληροφοριες και να του απαντανε ασχετα πραγματα. Οκ?
Εσένα βρε πα"ρι το κοπελιά πώς τό βγαλες?έχει δοκιμάσει κάποιος συναγωνιστής αυτήν εδώ την κοπελιά ?
έχει δοκιμάσει κάποιος συναγωνιστής αυτήν εδώ την κοπελιά ?
αν ηταν ελευθερη επιλογη θα γενιομασταν με μουνι και με πουτσα,και μετα θα διαλεγαμε και θα κοβαμε.. ;) ;) ;)τρελοι ///δροσεροι βλακες που ειρωνευονται την ελευθερη επιλογη ........
ισως εχεις καποια εγκεφαλικα προβληματα που σε εμποδιζουν να καταλαυεις ποτε καποιος κανει πλακα και ποτε οχι..ισως απλα να μην θελεις να το καταλαυεις,εγω δεν εχω προβλημα εξαλου οπως λεει και ο λαος μακρια απο τον κολο μου καο οπου θελει ας μπενει,οσο αφορα τη δαναη το οτι ειναι ενας ανθροπως που λεω δυο κουβεντες μαζι του επειδη μου ειναι συμπαθης σαν χαρακτηρας(γιατη προσοπικα δεν γνωριζομαστε) αυτο δε σημενει οτι θα μπορουσε να μου αλαξει γνωμη οποτε ο συλογισμος σου περι συμορφοσις ειναι τουλαχιστον αβασιμος..ελευθερη επιλογη ειναι αυτο πο επιλεγουμε μεγαλεεεεεεεεεεε
σε σχετικο θρεντ σε γνωρισα ....
ασε τις εξυπναδιστηκες ρατσιστικες αποψεις σου και ασε οποιον θελει να κανει Ο,ΤΙ θελει...
διαφοερετικα πες μας τις δικες σαου επιλογες ..να τις ακολουθησουμε ολοι..αν κατεχεις την αληθεια και το σωστο....διαφορετικα ασε το κοσμο να εκφραζεται οπως γουσταρει...σε σχετικο θρεντ ειναι...δεν ηρθε κανεις να σε ενοχλησει....σταματα να ειρωνευεσαι ...ειναι αστειο ...εκτος κι αν πρεπει να ρθει η Δαναη για να σταματησεις