Νέα

beby69 από Βουλγαρία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1nv1nc1ble
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Και να σου θυμισω και κατι αλλο δε με γνωρισες σε σχετικο θρεντ,σε σχετικο θρεντ αρχισες να μου τι λες χωρις καν να κανεις τον κοπο να προσπαθησεις να καταλαυεις τι διαθεση μου για χιουμορ.

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
αν εισαι εξυπνοακιας ...οπως κανεις ...απαντα στο συνολο και οχι στα επιμερους .... ασε οτι εκανες πλακα....ΓΙΑΤΙ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ
ο.κ εχεις θεμα... επειδη δεν εχω καμια ορεξη να τσακονομαι μαζι σου και επειδη εσυ εισαι μεσα στο μυαλο μου και ξερεις ποτε μηλαω σοβαρα και ποτε ποτε οχι τοτε θα κανω κατι πολυ απλο,θα παραδεχτω την αποψη σου Ο.Κ ΣΕ ΕΙΡΩΝΕΥΤΙΚΑ τωρα λοιπον σου ζητω μια συγνωμη και σου λεω οτι εχεις δικιο, ευχαριστημενη???

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Κια για να τελιονουμαι αν δεις 1500 ποστ μου δεν θα βρεις ουτε ενα ποστ που να μηλαω σοβαρα..σε ολα κανω πλακα ειμαι οτι να ναι αυτος ειμαι και αυτη ειναι η επιλογη μου ;) ;)

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
μεγαλεεεεεεεεε ...διαβασε καθαρα..δε μιλησα για μενα και δε με ενδιαφερει για μενα ...ειρωνευτικες τις επιλογες των αντρων εδω....σκασιλα μου για μενα..απαντησες και σχολιασα τιε επιλογες αλλων ... ασε ..μαθε να καταλαβαινεις οσα διαβαζεις .... θα μιλαγα σοβαρα ..αν μπορουσες να αντιληφθεις τον διαλογο μας...μαλλον εχεις μπερδευτει...ρωτησα γιατι ειρωνευσσαι τις επιλογες τους...δε καταλαβες καν τι λεω....οποτε μην κανεις τον εξυπνο... εχεις θεμα
αααααααα!! εσυ πουλακι μου θελεις να σεβομαι την επιλογη σου,και την επιλογη των αντρων σε τετοιου ειδους θρεντ,εσυ γιατη δεν σεβεσαι την επιλογη μου να κανω χαβαλε?? και για να παρουμε και την αλλη εκδοχη (τι δικη σου) γιατη δε σεβεσαι την επιλογη μου να ειρωνεβομαι τους αλλους???τελικα ειτε ειρωνευομαι ειτε οχι ειναι επιλογη μου και απο τη στιγμη που θελεις να σεβονται οι αλλοι της επιλογες σου ειναι υποχρεοση σου να σεβεσαι και εσυ της επιλογες τον αλλον..

το πιασες τωρα?? Καληνυχτα,και βγαλε της παροπιδες θα ειναι καλητερα για ολους.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
αααααααα!! εσυ πουλακι μου θελεις να σεβομαι την επιλογη σου,και την επιλογη των αντρων σε τετοιου ειδους θρεντ,εσυ γιατη δεν σεβεσαι την επιλογη μου να κανω χαβαλε?? και για να παρουμε και την αλλη εκδοχη (τι δικη σου) γιατη δε σεβεσαι την επιλογη μου να ειρωνεβομαι τους αλλους???τελικα ειτε ειρωνευομαι ειτε οχι ειναι επιλογη μου και απο τη στιγμη που θελεις να σεβονται οι αλλοι της επιλογες σου ειναι υποχρεοση σου να σεβεσαι και εσυ της επιλογες τον αλλον..

το πιασες τωρα?? Καληνυχτα,και βγαλε της παροπιδες θα ειναι καλητερα για ολους.
Να σκάσεις ρε! :birdman:
Και η Αννούλα είναι καλό κορίτσι παναθεμά σε μην την πειράζεις γιατί ειναι ευαίσθητο παιδί ρε γμτο! ;)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
ωπ ωπ ωπ τι βλεπω εδω !!!!  σβησμενα ποστ ????  γιατι ????  Πρωτα τα λεμε και μετα τα σβηνουμε????  μαλιστα ...  Η Δαναη τι ιστορια εχει σε ολα αυτα????  Θα μιλαω με οποιους γουσταρω .....

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
ωπ ωπ ωπ τι βλεπω εδω !!!!  σβησμενα ποστ ????  γιατι ????  Πρωτα τα λεμε και μετα τα σβηνουμε????  μαλιστα ...  Η Δαναη τι ιστορια εχει σε ολα αυτα????  Θα μιλαω με οποιους γουσταρω .....
εγω το πα βρε..αφου μονο με σενα δε στραβωνει ... δεν το πα για κακο ...
εμενα μολις με βλεπει με αρπαζει απο τα μουτρα...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Εγω βλεπω οτι αναφερθηκε σε αλλη ...  οχι σε σενα ...  και απο εσενα το  << δροσεροι βλακες >> τι ειναι ... δεν το ξερεις οτι το ενα φερνη το αλλο βρε???  Οπως μιλαμε μας μιλανε να το θυμασε αυτο ....
Τα σκυλια ξερεις τι κανουν ????
Κανουν εμετο .. και μετα πανε και τον τρωνε τον εμετο τους  ...   Συμβουλη ....
Να θυμασε παντα οτι ... οι Ελληνες παντα ετσι ειναι  ... το βραδυ ερχοντε ομως και μας χαιδευουν .... Και δεν αναφερομε στον συγκεκριμενο ετσι ?? ουτε τον ξερω τον ανθρωπο ... Γενικα μιλαω ...
Και οτι εσπειρες αυτο θα θερισης στο τελος ... να το θυμασε αυτο ....

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Εγω βλεπω οτι αναφερθηκε σε αλλη ...  οχι σε σενα ...  και απο εσενα το  << δροσεροι βλακες >> τι ειναι ... δεν το ξερεις οτι το ενα φερνη το αλλο βρε???  Οπως μιλαμε μας μιλανε να το θυμασε αυτο ....
Τα σκυλια ξερεις τι κανουν ????
Κανουν εμετο .. και μετα πανε και τον τρωνε τον εμετο τους  ...   Συμβουλη ....
Να θυμασε παντα οτι ... οι Ελληνες παντα ετσι ειναι  ... το βραδυ ερχοντε ομως και μας χαιδευουν .... Και δεν αναφερομε στον συγκεκριμενο ετσι ?? ουτε τον ξερω τον ανθρωπο ... Γενικα μιλαω ...
Και οτι εσπειρες αυτο θα θερισης στο τελος ... να το θυμασε αυτο ....
ειμαι πολλους μηνες εδω ...και εσυ τουλαχιστον ξερεις πως μιλαω ...
παντως εχεις δικιο... ζηταω ενα συγνωμη στον βαθμο που εθιξα ...οποιον εθιξα...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Για το καλο σου στα λεω ... αλλιως δεν θα στα ελεγα καθολου ... σε οποιο σιτε να βρισκομαστε να ειμαστε ωραιες ... Γιατι μας αγαπανε παντου ..
Μπραβο Αννουλα .... 

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Για το καλο σου στα λεω ... αλλιως δεν θα στα ελεγα καθολου ... σε οποιο σιτε να βρισκομαστε να ειμαστε ωραιες ... Γιατι μας αγαπανε παντου ..
Μπραβο Αννουλα .... 
Επιτρέψτε μου να σας μαλώσω!  :s&m_2:
Αλλα άλλο είναι βρε κουτά το θέμα μας εδώ!  :)
Πείτε γλυκές μου, πως σας φαίνεται το πουτσοκόκκορος του Mpaby69? ;)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Επιτρέψτε μου να σας μαλώσω!  :s&m_2:
Αλλα άλλο είναι βρε κουτά το θέμα μας εδώ!  :)
Πείτε γλυκές μου, πως σας φαίνεται το πουτσοκόκκορος του Mpaby69? ;)
Ε μα πες μου βρε Hot ....   μας δινουν τροφη η οχι τωρα ....  με αυτα που γραφουν ... ακομα και εμενα με γαργαλαη ..  χαχα
και ερχομαστε και σε αντιπαραθεση για το πουτσοκοκορος  της μπαμπη ...   αμαν πια ... Πες τα χρυσοστομε ...

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Ε μα πες μου βρε Hot ....   μας δινουν τροφη η οχι τωρα ....  με αυτα που γραφουν ... ακομα και εμενα με γαργαλαη ..  χαχα
και ερχομαστε και σε αντιπαραθεση για το πουτσοκοκορος  της μπαμπη ...   αμαν πια ... Πες τα χρυσοστομε ...
Πόσα ξέρεις εσύ!  :2funny:

EasyRider2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2010
Κριτικές
38
Like
23
Πόντοι
381
με αριστα το 10