περί ορέξεως κολοκιθόπιτα θα μου πεις αλλά.....θεικο....
τζήσας κραίστ σούπερσταρ!!!!!!!!!!!!!!!!!
περί ορέξεως κολοκιθόπιτα θα μου πεις αλλά.....θεικο....
περί ορέξεως κολοκιθόπιτα θα μου πεις αλλά.....
Σχολιάστε ελεύθερα τότε... ολίγον με ενδιαφέρει...κοιτα κοπελια...εμενα και Κυριο να μην ειχες αλλα απλα γκομενο ή γουτεβα και παλι θα σχολιαζα το οτι μπαινεις σε ενα φορουμ και καβλαντιζεις τοιουτοτροπως....εφοσον κατα δικη σου δηλωση εχεις γκομενο ή Κυριο ή σχεση ή συζυγο...πως να το κανουμε δηλαδη? οποιαδηποτε γκομενα ή γκομενος δηλωνε στοιχεια της προσωπικης του ζωης και κατα τ'αλλα καβλαντιζε σε ενα φορουμ θα σχολιαζοταν....εγω αυτο που ξερω ειναι οτι η γκομενα ή ο γκομενος (ποσο μαλλον ο Κυριος ή η Κυρια) οποιουδηποτε εαν μαθαινε οτι το ετερον ημισυ χαριεντιζεται σε ενα φορουμ θα γινοταν τουρκος....και εν πασει περιπτωσει φτιαξε ενα θρεντ καβλαντισματος να τελειωνουμε....![]()
ήθελα να βάλω κι άλλα αλλά χτύπησε το τηλέφωνο και έπρεπε να σηκώσω το χέρι μουαααχαχαχαχα
ουτε η λουκ δε βαζει τοσα θαυμαστικα αχαχαχα
περί ορέξεως κολοκιθόπιτα θα μου πεις αλλά.....
τελείως. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να καταστρέψεις τον ερωτισμό του στήθους σου
Υποθετω οτι δεν εισαι φαν των suicide girls...
Σχολιάστε ελεύθερα τότε... ολίγον με ενδιαφέρει...
Υ.Γ. Δεν κουβαλάνε όλοι το ίδιο μυαλό...απλά.
ξαναματαλέωλατρεια οταν το σωμα δε χρησιμοποιειται για σεξ, μπορεις και τα κουζινικα σου να κρεμασεις πανω αν ειναι. μην ασχολεισαι με τα τελαρα του βυθου![]()
λατρεια οταν το σωμα δε χρησιμοποιειται για σεξ, μπορεις και τα κουζινικα σου να κρεμασεις πανω αν ειναι. μην ασχολεισαι με τα τελαρα του βυθου![]()
http://[URL unfurl="true"]www.google.gr/imgres?imgurl=http://www.deviantart.com/download/84786273/SuicideGirls__JaneDoe_by_builttospilllove.png&imgrefurl=http://www.deviantart.com/deviation/84786273/&usg=__BiZehdGknAwPyRDqkeoCtZPgK8M=&h=768&w=1024&sz=1264&hl=el&start=0&zoom=1&tbnid=ik7K5T2lGvFm_M:&tbnh=108&tbnw=153&prev=/images%3Fq%3Dsuicide%2Bgirls%26um%3D1%26hl%3Del%26sa%3DN%26biw%3D1024%26bih%3D576%26tbs%3Disch:10%2C95&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=129&vpy=142&dur=212&hovh=194&hovw=259&tx=152&ty=104&ei=LoikTJenFcWX4gbUtrDqDA&oei=LoikTJenFcWX4gbUtrDqDA&esq=1&page=1&ndsp=19&ved=1t:429,r:7,s:0&biw=1024&bih=576[/img[/URL]]
[/quote]
ρε ολες οι φρικογκομενες μαζευτηκατε εδω μεσα? ανωμαλες πφ
Εφοσον η Ριτα ξεκαθαρισε οτι εχει ''αφεντη'' και της αρεσει οπως φαινεται να κανει παιχνιδι και ο γουλφακης εχει τον δικο του ρολο σε ολο αυτο αν καταλαβα καλα......
Δεν καταλαβαινω το προς τι ολος αυτος ο ντορος γυρω απο Γουλφακη και Ριτα.....
Το τι κανουν η δεν κανουν μαζι η και ξεχωριστα ειναι απολυτα δικο τους θεμα και δεν αφορα........ ΚΑΝΕΝΑΝ
Εφοσον η Ριτα ξεκαθαρισε οτι εχει ''αφεντη'' και της αρεσει οπως φαινεται να κανει παιχνιδι και ο γουλφακης εχει τον δικο του ρολο σε ολο αυτο αν καταλαβα καλα......
Δεν καταλαβαινω το προς τι ολος αυτος ο ντορος γυρω απο Γουλφακη και Ριτα.....
Το τι κανουν η δεν κανουν μαζι η και ξεχωριστα ειναι απολυτα δικο τους θεμα και δεν αφορα........ ΚΑΝΕΝΑΝ
αααχαχα
αχαχαχαχαχα
αχαχαχαχαχαχαχα
ρε εχω λιωσει σημερα! αχαχαχαχα
δε σας αφορα. τς τς τς