Νέα

BDSM/Fetish Photos

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mounitsa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 123K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
Ωπα ρέ Αφέντη! Γιά τήν καύλα της μίλησε, δέν εξέφρασε άποψη.
Γιά νά μαθαίνεις περί bdsm, σέ ενημερώνω ότι η γυναίκα-σκλάβα είναι υποτακτική στό γαμήσι καί μόνο, όχι κατ' ανάγκη στήν καθημερινότητά της.Μήν μπερδεύεσαι.

συμφωνω μαζι σου...δεν εχεις αδικο..αλλα που ξερεις τι παιζεται με μενα και τη Ριτα? που ξερεις τι παιζεται κατω απ'το τραπεζι? ή που ξερεις αν το εχουμε κανει παιχνιδι?

εν κατακλειδι, αντι να πεταγεσαι σαν την πουτσα απο το σωβρακο επειδη ειδες κατι και σου καρφωθηκε ή μπορει να σε χαλαει η φατσα μου, κανε ενα κοπο και δες τι εχει γραφτει στις σελιδες πιο πριν ή απλως σκεψου "αυτος για να μιλαει ετσι κατι παιζεται ή ειναι βαρεμενος"...και τα δυο παιζουν αλλα επι την προκειμενη περιπτωση ισχυει το πρωτο..

Επισκέπτης
συμφωνω μαζι σου...δεν εχεις αδικο..αλλα που ξερεις τι παιζεται με μενα και τη Ριτα? που ξερεις τι παιζεται κατω απ'το τραπεζι? ή που ξερεις αν το εχουμε κανει παιχνιδι?

εν κατακλειδι, αντι να πεταγεσαι σαν την πουτσα απο το σωβρακο επειδη ειδες κατι και σου καρφωθηκε ή μπορει να σε χαλαει η φατσα μου, κανε ενα κοπο και δες τι εχει γραφτει στις σελιδες πιο πριν ή απλως σκεψου "αυτος για να μιλαει ετσι κατι παιζεται ή ειναι βαρεμενος"...και τα δυο παιζουν αλλα επι την προκειμενη περιπτωση ισχυει το πρωτο..

Στά παπάρια μου τί παίζεις μέ τόν οποιοδήποτε.Οτι παιχνίδι γουστάρεις νά παίξεις μέ οποιονδήποτε νά τό κάνεις μέ προσωπικό μήνυμα ή με οποιονδήποτε προσωπικό τρόπο.
Από τήν στιγμή πού υπάρχει συζήτηση μέ συγκεκριμένο θέμα δέν μπορώ νά βλέπω σέ δημόσια θέα ιδιωτικά ζητήματα τύπου "σού έστειλσ π.μ." γιατί χάνω τόν καιρό μου.
Τό φόρουμ τού "μπουρδέλλα" δέν είναι ιδιωτικό μέσον επικοινωνίας!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Στά παπάρια μου τί παίζεις μέ τόν οποιοδήποτε.Οτι παιχνίδι γουστάρεις νά παίξεις μέ οποιονδήποτε νά τό κάνεις μέ προσωπικό μήνυμα ή με οποιονδήποτε προσωπικό τρόπο.
Από τήν στιγμή πού υπάρχει συζήτηση μέ συγκεκριμένο θέμα δέν μπορώ νά βλέπω σέ δημόσια θέα ιδιωτικά ζητήματα τύπου "σού έστειλσ π.μ." γιατί χάνω τόν καιρό μου.
έχεις δίκιο κύριε αντισθένη

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166

επειδη αρκετα μου ζαλισες τα αρχιδια και επειδη " δεν μπορώ νά βλέπω σέ δημόσια θέα ιδιωτικά ζητήματα τύπου "σού έστειλσ π.μ." γιατί χάνω τόν καιρό μου " στειλε μου προσωπικο μηνυμα ... αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...αντε ρε μλκ τραβα στην Τζενουλα μιας και εχεις εμπειρια απο Αλβανια μερια και ασε τα βδσμ για τους Master...εσυ μια ζωη sub θα εισαι...κοιμησου τωρα

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
και ο λογος που δεν σχολιαζεις ειναι....?? :)
απλα ξερεις μου κανει λιγο εντυπωση....επειδη κατεχω πραγματακια απο το χωρο δε γνωριζω αρκετα ατομα που θα εκαναν αυτα ακριβως που περιγραφω εαν δεν υπηρχε λογος....
Σε φόρουμ είμαστε... την πλάκα μας κάνουμε...διάλογο, πειράγματα. Τόσο απλά. το αν μιλάω με κάποιον κάπως δεν νομίζω ότι αφά* κανέναν...
*αφορά

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Σε φόρουμ είμαστε... την πλάκα μας κάνουμε...διάλογο, πειράγματα. Τόσο απλά. το αν μιλάω με κάποιον κάπως δεν νομίζω ότι σημαίνει κάτι ετσί?

το τι λες ειναι που εχει σημασια ;)
τες παν απλα μου μυριζει μουφα ολο αυτο με το μπαρδον κι ολας....

Επισκέπτης
έχεις δίκιο κύριε αντισθένη

Φίλε μου δέν είμαι ο Αντισθένης.θά έπρεπε νά διαγράφεται κάθε δημοσίευση πού έχει χαρακτήρα προσωπικής επικοινωνίας.Δέν υπάρχει μεγαλύτερη χωριατιά από τό νά μπερδεύεις τά ιδιωτικά βίτσια μέ τίς δημόσιες αρετές.Ξευτίλα!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Φίλε μου δέν είμαι ο Αντισθένης.θά έπρεπε νά διαγράφεται κάθε δημοσίευση πού έχει χαρακτήρα προσωπικής επικοινωνίας.Δέν υπάρχει μεγαλύτερη χωριατιά από τό νά μπερδεύεις τά ιδιωτικά βίτσια μέ τίς δημόσιες αρετές.Ξευτίλα!
it's not your business

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
εγω παντως γουσταρω η και καλα "ριτα" να ναι κανενας μαλακας κ να σας δουλευει του καλου καιρου... :2funny: :2funny: ειδατε κ σεις μια γκομενα στο site, κ τσιμπησατε.. :2funny: :2funny: :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
fetish2.jpg

ποοοσο γαμαει αυτο το πραμα! ποοοοοσο! το ειχα δει σε μια κοπελα και ειχα μεινει ετσι :o απο τη ζηλια μουυυυ

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ποοοσο γαμαει αυτο το πραμα! ποοοοοσο! το ειχα δει σε μια κοπελα και ειχα μεινει ετσι :o απο τη ζηλια μουυυυ

ειναι ΤΕΛΕΙΟ....μακαρι να ειχα τα κοτσια να το κανω....και την αναλογη πλατη φυσικα....

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
εγω παντως γουσταρω η και καλα "ριτα" να ναι κανενας μαλακας κ να σας δουλευει του καλου καιρου... :2funny: :2funny: ειδατε κ σεις μια γκομενα στο site, κ τσιμπησατε.. :2funny: :2funny: :2funny:
Πουλί δεν έχω σε διαβεβαιώ...
Και τέλος πάντων...τι ζόρι τραβάτε?

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Την απάντηση την έδωσε ο woolfakis7... Δεν έχω να πω τίποτα άλλο...

ο Γουλφακης ομως δεν μπηκε στο φορουμ να δηλωσει οτι εχει Κυριο ή Κυρια ή Υποτακτικια με την οποια μοιραζεται τις προτιμησεις του...και αντε αν δηλωνες Mistress θα το καταλαβαινα ολο αυτο το καβλαντισμα....αλλα απο τη στιγμη που δηλωνεις υποτακτικια με Κυριο in real life και γνωριζοντας τη φιλοσοφια του bdsm μου μυριζει μουφα...και παλι με το μπαρδον βεβαια...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ειναι ΤΕΛΕΙΟ....μακαρι να ειχα τα κοτσια να το κανω....και την αναλογη πλατη φυσικα....

εελα μωρε, η πλατη ειν το μονο ευκολο. απλα ειναι πολυ εξτριμ.. πωπωωω την κοιταζα για ωρα σου λεω. ο φιλος μου απο διπλα ειχε αηδιασει αλλα ηταν τοοοσο καυλερο το θεαμα!

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
εελα μωρε, η πλατη ειν το μονο ευκολο. απλα ειναι πολυ εξτριμ.. πωπωωω την κοιταζα για ωρα σου λεω. ο φιλος μου απο διπλα ειχε αηδιασει αλλα ηταν τοοοσο καυλερο το θεαμα!

Εχω κανει piercing στο λαιμο ψηλα και μπορω να σου πω οτι ηταν αρκετα εξτρημ ο πονος...δεν ξερω αν θα μπορουσα να κανω σε ολη την πλατη....μου αρεσει να το βλεπω....ασε που η δουλεια μου δεν το επιτρεπει δυστυχως....και αυτα που εχω υπερβολη ειναι... :2funny:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
ο Γουλφακης ομως δεν μπηκε στο φορουμ να δηλωσει οτι εχει Κυριο ή Κυρια ή Υποτακτικια με την οποια μοιραζεται τις προτιμησεις του...και αντε αν δηλωνες Mistress θα το καταλαβαινα ολο αυτο το καβλαντισμα....αλλα απο τη στιγμη που δηλωνεις υποτακτικια με Κυριο in real life και γνωριζοντας τη φιλοσοφια του bdsm μου μυριζει μουφα...και παλι με το μπαρδον βεβαια...

μωρη! :2funny:

ουτε το "Κυρια" μ'αρεσει :'(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom