Νέα

BDSM/Fetish Photos

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mounitsa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 123K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
04.jpg

04.jpg

02.jpg

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ριτακι δεν ξερω αν το διαβασες πιο πισω....αλλα εχω την απορια...ο Κυριος σου δινει την αδεια να καβλαντιζεις με αλλους επιδοξους Κυριους? ή ειναι δικη του προτροπη?ή επιδιωκεις απλα να τιμωρηθεις καβλαντιζοντας?

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
14.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.tiedvirgins.com/galleries/bed-tied/4.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.tiedvirgins.com/galleries/bed-tied/2.jpg[/img[/URL]]

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Ριτακι δεν ξερω αν το διαβασες πιο πισω....αλλα εχω την απορια...ο Κυριος σου δινει την αδεια να καβλαντιζεις με αλλους επιδοξους Κυριους? ή ειναι δικη του προτροπη?ή επιδιωκεις απλα να τιμωρηθεις καβλαντιζοντας?
No comment... :grin:

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

και ο λογος που δεν σχολιαζεις ειναι....?? :)
απλα ξερεις μου κανει λιγο εντυπωση....επειδη κατεχω πραγματακια απο το χωρο δε γνωριζω αρκετα ατομα που θα εκαναν αυτα ακριβως που περιγραφω εαν δεν υπηρχε λογος....

Επισκέπτης
απο ποτε εχεις αποψη?

Ωπα ρέ Αφέντη! Γιά τήν καύλα της μίλησε, δέν εξέφρασε άποψη.
Γιά νά μαθαίνεις περί bdsm, σέ ενημερώνω ότι η γυναίκα-σκλάβα είναι υποτακτική στό γαμήσι καί μόνο, όχι κατ' ανάγκη στήν καθημερινότητά της.Μήν μπερδεύεσαι.

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ωπα ρέ Αφέντη! Γιά τήν καύλα της μίλησε, δέν εξέφρασε άποψη.
Γιά νά μαθαίνεις περί bdsm, σέ ενημερώνω ότι η γυναίκα-σκλάβα είναι υποτακτική στό γαμήσι καί μόνο, όχι κατ' ανάγκη στήν καθημερινότητά της.Μήν μπερδεύεσαι.

υποτιθεται οτι γινεται διαλογος....καβλαντισματος....μεταξυ αστειου και σοβαρου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom