Νέα

BDSM/Fetish Photos

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mounitsa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 123K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
Πουλί δεν έχω σε διαβεβαιώ...
Και τέλος πάντων...τι ζόρι τραβάτε?
κουκλα αμα δε δω γυμνη ολοσωμη φωτο σου δεν παιρνω κ ορκο!!!! :2funny: :2funny: :2funny: τεσπα,εγω δεν τραβαω κανα ζορι,καλη συνεχεια στο διανωνισμο φωτοφραφιας που κανετε..μη ξεχνατε,η καλυτερη φωτο θα παρει το βραβειο πουλι-τζερ :2funny: :2funny: :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Εχω κανει piercing στο λαιμο ψηλα και μπορω να σου πω οτι ηταν αρκετα εξτρημ ο πονος...δεν ξερω αν θα μπορουσα να κανω σε ολη την πλατη....μου αρεσει να το βλεπω....ασε που η δουλεια μου δεν το επιτρεπει δυστυχως....και αυτα που εχω υπερβολη ειναι... :2funny:

πονος? δεν το ψεκαζουν με ξυλοκαινη? ποτε δεν πονεσα σε πιρσινγκ.
η δουλεια ειναι μεγαλη μαλακια λεω. σε περιοριζει γαμωωωωω :(

Επισκέπτης
ο Γουλφακης ομως δεν μπηκε στο φορουμ να δηλωσει οτι εχει Κυριο ή Κυρια ή Υποτακτικια με την οποια μοιραζεται τις προτιμησεις του...και αντε αν δηλωνες Mistress θα το καταλαβαινα ολο αυτο το καβλαντισμα....αλλα απο τη στιγμη που δηλωνεις υποτακτικια με Κυριο in real life και γνωριζοντας τη φιλοσοφια του bdsm μου μυριζει μουφα...και παλι με το μπαρδον βεβαια...

Πες τα εσυ γιατι εγω βαριεμαι :tooth:

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
πονος? δεν το ψεκαζουν με ξυλοκαινη? ποτε δεν πονεσα σε πιρσινγκ.
η δουλεια ειναι μεγαλη μαλακια λεω. σε περιοριζει γαμωωωωω :(

στο λαιμο δε με ψεκασαν....εγω σε οσα πιρσινγκ εχω κανει πονεσα :grin:
αλλα ο πονος ηταν οκ....στιγμιαιος....στο λαιμο με ψιλογαμησε μπορω να πω...

Επισκέπτης
εελα μωρε, η πλατη ειν το μονο ευκολο. απλα ειναι πολυ εξτριμ.. πωπωωω την κοιταζα για ωρα σου λεω. ο φιλος μου απο διπλα ειχε αηδιασει αλλα ηταν τοοοσο καυλερο το θεαμα!

Αηδια. Το χε κανει μα φιλη μου και ηταν ιιιιιιιιιου :headbang:

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
ο Γουλφακης ομως δεν μπηκε στο φορουμ να δηλωσει οτι εχει Κυριο ή Κυρια ή Υποτακτικια με την οποια μοιραζεται τις προτιμησεις του...και αντε αν δηλωνες Mistress θα το καταλαβαινα ολο αυτο το καβλαντισμα....αλλα απο τη στιγμη που δηλωνεις υποτακτικια με Κυριο in real life και γνωριζοντας τη φιλοσοφια του bdsm μου μυριζει μουφα...και παλι με το μπαρδον βεβαια...
Εμένα πάλι μου μυρίζει κάτι άλλο...anyway.
Το τι σχέση έχω εγώ με τον woolfakis7 είναι αποκλειστικά δική μας υπόθεση.
Το τι σχέση έχω με τον Κύριο μου και πάλι δική μας υπόθεση είναι...
Κάθε σχέση είναι διαφορετική και εφόσον γνωρίζεις περί του χώρου θα έπρεπε να το γνωρίζεις και αυτό...
Και για να το ξαναπώ.... δεν είμαι σκλάβα... δεν είμαι σε μια 24/7 σχέση... Περνάμε καλά, είμαι στην διάθεση του όποια ώρα της μέρας ή της νύχτας... όμως δεν με κρατάει δεμένη... (Και ναι γνωρίζει τις περισσότερες κουτσουκέλες μου...και το απολαμβάνει)

Ελπίζω να σε κάλυψα...

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αηδια. Το χε κανει μα φιλη μου και ηταν ιιιιιιιιιου :headbang:

το μονο μερος που ειναι ιουυυυυ και το πιστευω αυτο μεχρι τα βαθη της ψυχης μουυυυυυυ ειναι το πιρσινγκ στο αιδιο και το πεος.....ωραιο να το βλεπεις στις τσοντες δε λεω......αλλα μπρρρρρρρρρρρρ.....
κατα τ'αλλα δε νομιζω οτι υπαρχει ιουυυυ πιρσινγκ....ισως τα υπερβολικα πολλα πιρσινγκ στο προσωπο αλλα και παλι εχω δει κοπελες που μου αρεσαν πολυ ακομα και σαν σουρωτηρια :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
εελα μωρε, η πλατη ειν το μονο ευκολο. απλα ειναι πολυ εξτριμ.. πωπωωω την κοιταζα για ωρα σου λεω. ο φιλος μου απο διπλα ειχε αηδιασει αλλα ηταν τοοοσο καυλερο το θεαμα!
κάντο κι εσύ, και κάνε τρύπες κι από μπροστά για να μη σε παίρνει κι ο αέρας. Μπορείτε να μη βαφτίζετε εξτρίμ την κάθε τρυπομαλακία που κάνετε; :headbang:

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εμένα πάλι μου μυρίζει κάτι άλλο...anyway.
Το τι σχέση έχω εγώ με τον woolfakis7 είναι αποκλειστικά δική μας υπόθεση.
Το τι σχέση έχω με τον Κύριο μου και πάλι δική μας υπόθεση είναι...
Κάθε σχέση είναι διαφορετική και εφόσον γνωρίζεις περί του χώρου θα έπρεπε να το γνωρίζεις και αυτό...
Και για να το ξαναπώ.... δεν είμαι σκλάβα... δεν είμαι σε μια 24/7 σχέση... Περνάμε καλά, είμαι στην διάθεση του όποια ώρα της μέρας ή της νύχτας... όμως δεν με κρατάει δεμένη... (Και ναι γνωρίζει τις περισσότερες κουτσουκέλες μου...και το απολαμβάνει)

Ελπίζω να σε κάλυψα...

κοιτα κοπελια...εμενα και Κυριο να μην ειχες αλλα απλα γκομενο ή γουτεβα και παλι θα σχολιαζα το οτι μπαινεις σε ενα φορουμ και καβλαντιζεις τοιουτοτροπως....εφοσον κατα δικη σου δηλωση εχεις γκομενο ή Κυριο ή σχεση ή συζυγο...πως να το κανουμε δηλαδη? οποιαδηποτε γκομενα ή γκομενος δηλωνε στοιχεια της προσωπικης του ζωης και κατα τ'αλλα καβλαντιζε σε ενα φορουμ θα σχολιαζοταν....εγω αυτο που ξερω ειναι οτι η γκομενα ή ο γκομενος (ποσο μαλλον ο Κυριος ή η Κυρια) οποιουδηποτε εαν μαθαινε οτι το ετερον ημισυ χαριεντιζεται σε ενα φορουμ θα γινοταν τουρκος....και εν πασει περιπτωσει φτιαξε ενα θρεντ καβλαντισματος να τελειωνουμε.... :cheesy:

Επισκέπτης
το μονο μερος που ειναι ιουυυυυ και το πιστευω αυτο μεχρι τα βαθη της ψυχης μουυυυυυυ ειναι το πιρσινγκ στο αιδιο και το πεος.....ωραιο να το βλεπεις στις τσοντες δε λεω......αλλα μπρρρρρρρρρρρρ.....
κατα τ'αλλα δε νομιζω οτι υπαρχει ιουυυυ πιρσινγκ....ισως τα υπερβολικα πολλα πιρσινγκ στο προσωπο αλλα και παλι εχω δει κοπελες που μου αρεσαν πολυ ακομα και σαν σουρωτηρια :2funny:

Κι εμενα μ'αρεσει να βλεπω πολλα πιρσινγκ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ( εγω εχω μονο δυο εκτος απο τα αυτια *αυτες δεν μετρανε ειναι κλασικ :cheesy: ) Αυτο που ειδα ομως στη φιλη μου ηταν  αηδιαστικο , ειδικα αμα πιανοτανε κανα κουμπι πανω και τραβουσε. Αυτη συγκεκριμμενα ειχε κανει  γυρω απο την κοιλια σαν ζωνη. :S

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

α μπραβο συμφωνω. στο μνι και στο πλι ειναι απαιιισια.
ο τυπος στο τατουατζιδικο που ηταν τιγκα στα πιρσινγκ στο προσωπο, θυμαμαι οτι μ'αρεσε :crazy:

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Κι εμενα μ'αρεσει να βλεπω πολλα πιρσινγκ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ( εγω εχω μονο δυο εκτος απο τα αυτια *αυτες δεν μετρανε ειναι κλασικ :cheesy: ) Αυτο που ειδα ομως στη φιλη μου ηταν  αηδιαστικο , ειδικα αμα πιανοτανε κανα κουμπι πανω και τραβουσε. Αυτη συγκεκριμμενα ειχε κανει  γυρω απο την κοιλια σαν ζωνη. :S

εμενα μου αρεσει πολυ (και ηθελα να το κανω αλλα τελικα επελεξα λαιμο) πιρσινγκ στο στερνο που εχω δει!!!! γαματοοοοοοοοοο!!!

URL]]

Επισκέπτης
κοιτα κοπελια...εμενα και Κυριο να μην ειχες αλλα απλα γκομενο ή γουτεβα και παλι θα σχολιαζα το οτι μπαινεις σε ενα φορουμ και καβλαντιζεις τοιουτοτροπως....εφοσον κατα δικη σου δηλωση εχεις γκομενο ή Κυριο ή σχεση ή συζυγο...πως να το κανουμε δηλαδη? οποιαδηποτε γκομενα ή γκομενος δηλωνε στοιχεια της προσωπικης του ζωης και κατα τ'αλλα καβλαντιζε σε ενα φορουμ θα σχολιαζοταν....εγω αυτο που ξερω ειναι οτι η γκομενα ή ο γκομενος (ποσο μαλλον ο Κυριος ή η Κυρια) οποιουδηποτε εαν μαθαινε οτι το ετερον ημισυ χαριεντιζεται σε ενα φορουμ θα γινοταν τουρκος....και εν πασει περιπτωσει φτιαξε ενα θρεντ καβλαντισματος να τελειωνουμε.... :cheesy:

πες τααααααααααα πεεεεεεεεεεεεεεες τα! :rockon:

Επισκέπτης
εμενα μου αρεσει πολυ (και ηθελα να το κανω αλλα τελικα επελεξα λαιμο) πιρσινγκ στο στερνο που εχω δει!!!! γαματοοοοοοοοοο!!!

http://[URL unfurl="true"]www.stretchyourears.com/blog/wp-content/plugins/wp-o-matic/cache/f66a9_708365_f248.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Ουτε αυτο αθ το εκανα , αλλα το εχω δει σε περιγραμμα γυρω απο το λαιμο και ειναι ωραιο

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16

http://[URL unfurl="true"]www.stretchyourears.com/blog/wp-content/plugins/wp-o-matic/cache/f66a9_708365_f248.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Αποκρουστικό...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

+++απειρο!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom