Δημητρηςς
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.657
- Πόντοι
- 3.575
μην γαμιέσαι τώρα (ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ)
από το πληκτρολόγιό σου κρεμόμαστε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μην γαμιέσαι τώρα (ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ)
από το πληκτρολόγιό σου κρεμόμαστε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οποιαδήποτε ομοιότης δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητατης ιδιας εκτωροσχολης εισαι κι εσυ "λατρεια" ε?![]()
:oοποιαδήποτε ομοιότης δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα
Φυσικα .... αυτο που το πας ?????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
απορία... πιρσινγκ με το να τρυπάνε τα πόδια των κοριτσιών και να φοράνε πέταλα δεν υπάρχει... ???![]()
![]()
![]()
![]()
είσαι πολύ χαζογκόμενα ώρες ώρεςtalk to the hand![]()
χαχαχαχα
Τουρκος Κυριος και να της τραβήξω την κορδέλα με τα δαχτυλίδα μαζί....![]()
![]()
Ωραίες φωτό βάλατε παιδιά.Δείτε κι www.bourdela.com/forum/index.php?topic=19984.msg0#new]εδώ[/url] ο Πλέζουρας έχει κάνει καλή δουλειά.
Εγω παντως, μονο για γατα με πεταλα ηξερα .....Πως , γκόμενα με πέταλα ... Δεν το έχεις ακούσει ?
οποιαδήποτε ομοιότης δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα
Κι εγώ τα ίδια θα έλεγα στην Ρίτα αλλά για άλλους λόγους.Κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος καμιά φορά...όπου δέντρο βλέπε κόμπους δεσίματα και συρματοσχοινα και όπου δάσος βλέπε γαμήσι.Καλά , ο πλέζουρας τα έχωνε στη ρίτα ότι διαπαιδαγωγεί άσχημα τους ανήλικους ...![]()
![]()
πρεπει να γαμιομαστε δυνατα,χωρις αυριο.Κι εγώ τα ίδια θα έλεγα στην Ρίτα αλλά για άλλους λόγους.Κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος καμιά φορά...όπου δέντρο βλέπε κόμπους δεσίματα και συρματοσχοινα και όπου δάσος βλέπε γαμήσι.
Σταθερά και με ρυθμό καβλίτσα μου..Δηλώνουμε υποταγή σε καυλωμένες πούτσες άνω των 20 εκατοστώνε.πρεπει να γαμιομαστε δυνατα,χωρις αυριο.![]()
![]()
![]()
Σταθερά και με ρυθμό καβλίτσα μου..Δηλώνουμε υποταγή σε καυλωμένες πούτσες άνω των 20 εκατοστώνε.
αχαχαχαχαχαχαχαχααεχω μια ενσταση εδω,αλλα δεν γαμεις,το ποντ ειναι το ιδιο.![]()
Εγω παντως, μονο για γατα με πεταλα ηξερα .....