Νέα

BDSM/Fetish Photos

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mounitsa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 123K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
325
Πόντοι
2.287
Φυσικα .... αυτο που το πας ?????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

χαχαχαχα

οτι αν ακουσω τέτοια μαλακεία απο τετοιες με τέτοιες πλατες θέλω να γίνω Τουρκος Κυριος και να της τραβήξω την κορδέλα με τα δαχτυλίδα μαζί.... :2funny: :2funny:

απορία... πιρσινγκ με το να τρυπάνε τα πόδια των κοριτσιών και να φοράνε πέταλα δεν υπάρχει... ???  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
χαχαχαχα

Τουρκος Κυριος και να της τραβήξω την κορδέλα με τα δαχτυλίδα μαζί.... :2funny: :2funny:

Να σου πω οτι το σκεφτηκα κι εγω αυτο ?????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παντως αυτο που μου αρεσει παρα πολυ σε οποιαδηποτε γυναικα ειναι μια μικρη πετρουλα στην μυτη στο πλαι και ενα πιρσινγκ στην γλωσσα....  και ενα μικρο ταττου στην ωμοπλατη !!!!!

Οτιδηποτε αλλο το θεωρω υπερβολη ....

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
BDSM_collar_side.jpg

Απλή και καλλιτεχνική ...

Επισκέπτης
Καλά , ο πλέζουρας τα έχωνε στη ρίτα ότι διαπαιδαγωγεί άσχημα τους ανήλικους ...  :think:  :priest:
Κι εγώ τα ίδια θα έλεγα στην Ρίτα αλλά για άλλους λόγους.Κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος καμιά φορά...όπου δέντρο βλέπε κόμπους δεσίματα και συρματοσχοινα  και όπου δάσος βλέπε γαμήσι.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Κι εγώ τα ίδια θα έλεγα στην Ρίτα αλλά για άλλους λόγους.Κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος καμιά φορά...όπου δέντρο βλέπε κόμπους δεσίματα και συρματοσχοινα  και όπου δάσος βλέπε γαμήσι.
πρεπει να γαμιομαστε δυνατα,χωρις αυριο. :grin: :grin: :grin:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

Stories