Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Τοσο καλά δηλαδή??.. Τυπε για Αφτο μας λένε οι άλλο ότι γαμανε συνέχεια και βρίσκουν γυναίκα εφκολα και ότι εμείς δε γαμαμε? Μήπως εννοούνε ότι γαμανε τραβελια και κροσακια???Έχω χρόνια να μπω σε τέτοια φάση αλλά μου έκανε εντύπωση ότι badou παλιά ήταν 50% τραβεστί και gay με γυναικεία ρούχα, έχει άλλαξε αυτό;
Οποίο και να ανοίξεις σίγουρα θα βρεις κάτι μέσα....με σάλιο και υπομονή ο κ@λος γίνεται μουνι!!!Ανοιξε και στα δυο ρε τυπε, τσαμπα ειναι...δες πως δουλευουν και κρινοντας απο που θα γαμησεις πιο ευκολα καταθετεις καο τα λεφτα σου αν θελειςμ..εγω προσωπικα εχω δουλεψει πολυ μπαντου και εχω βγαλει πολυ δουλιτσα ανα τα χρονια χωρις να δωσω ουτε σεντ.
Το κλειδί της επιτυχίας στο tinder είναι αυτό ακριβώς που περιγράφεις κι οτιδήποτε άλλο είναι μάταιη προσπάθεια. Απο εκεί και πέρα είναι στην επιλογή έκαστου ανδρός αν θα πληρώσει gold συνδρομή η όχι.ΥΓ. Προφανώς με gold συνδρομή κ κυριως λόγο του boost π αυτό είναι το κλειδί, κ το να σέρνεις γρήγορα δεξιά σε όλες σχεδόν όσο τρέχει το μπουστ. Εγώ αυτό κάνω καιρό τώρα και δουλεύει προσωπικά σε μένα.
ποια εφαρμογη ειναι καλυτερη απο ολες?Το κλειδί της επιτυχίας στο tinder είναι αυτό ακριβώς που περιγράφεις κι οτιδήποτε άλλο είναι μάταιη προσπάθεια. Απο εκεί και πέρα είναι στην επιλογή έκαστου ανδρός αν θα πληρώσει gold συνδρομή η όχι.
θα εχω αποτελεσματα?Η καλητερη
το bumble θελει συνδρομη?Φιλε η γνωμη μου ειναι οτι οποιο απο τα δυο να ανοιξεις ή και τα δυο πρεπει να σκας συνεχεια λεφτα για ποντους και credits για να μιλας σε κοπελες που ειναι σπαστικο. Τις παλαιες καλες εποχες πριν κανα 3-4 χρονια μπορουσες να την βγαλεις και τσαμπα και να γινει δουλιτσα τωρα μονο με λεφτα σκεψου και το bumble παντως
ναι εχει και αυτο την συνδρομη του αλλα ειναι πιο Mainstream και μαζευει γκομενες με λιγοτερα ψυχολογικα απο τα αλλα δυο. Το διαφορετικο του bumble που το ξεχωριζει ειναι οτι οι γυναικες ειναι κυνηγοι και πρεπει να στειλουν πρωτες μηνυμα απαγορευται να στειλει ο αντρας οποτε πολλες τυπισες φτιαχνουν αυτο για να μην εχουν καμια 1000 μηνυματα απο αντρες και τους πρηζουν τα @@@@το bumble θελει συνδρομη?
στο tinder εχει πολλες κοπέλες απο αφρική που μενουν Αθηναναι εχει και αυτο την συνδρομη του αλλα ειναι πιο Mainstream και μαζευει γκομενες με λιγοτερα ψυχολογικα απο τα αλλα δυο. Το διαφορετικο του bumble που το ξεχωριζει ειναι οτι οι γυναικες ειναι κυνηγοι και πρεπει να στειλουν πρωτες μηνυμα απαγορευται να στειλει ο αντρας οποτε πολλες τυπισες φτιαχνουν αυτο για να μην εχουν καμια 1000 μηνυματα απο αντρες και τους πρηζουν τα @@@@
Θες εφαρμογή για να βρεις Αφρικανες τυπε;στο tinder εχει πολλες κοπέλες απο αφρική που μενουν Αθηνα
ειναι καλές ,αξιζουν , ειναι απατεώνες?