Νέα

Badoo ή Tinder;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 205621
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

GRxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2010
Κριτικές
4
Like
929
Πόντοι
361
Έχω χρόνια να μπω σε τέτοια φάση αλλά μου έκανε εντύπωση ότι badou παλιά ήταν 50% τραβεστί και gay με γυναικεία ρούχα, έχει άλλαξε αυτό;

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Έχω χρόνια να μπω σε τέτοια φάση αλλά μου έκανε εντύπωση ότι badou παλιά ήταν 50% τραβεστί και gay με γυναικεία ρούχα, έχει άλλαξε αυτό;
Τοσο καλά δηλαδή??.. Τυπε για Αφτο μας λένε οι άλλο ότι γαμανε συνέχεια και βρίσκουν γυναίκα εφκολα και ότι εμείς δε γαμαμε? Μήπως εννοούνε ότι γαμανε τραβελια και κροσακια???

Gamiolis5

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2022
Like
0
Πόντοι
0
Μέχρις στιγμής, όντας χρήστης και των δύο, δεν έχω ούτε καν υποψία εμπειρίας. Φαίνεται να είναι πολύ δυσκίνητα και τα δύο.

ALX4

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2014
Like
737
Πόντοι
81
Εχουν χαλασει και οι δυο εφαρμογες...αν δεν πληρωσεις ουτε να στειλεις μνμ ουτε να κανεις ματσαρισμα ευκολα πλεον μπορεις. Ο αλγοριθμος που εχουν δεν "προβαλλουν" τα προφιλ που δεν αγοραζουν συνδρομες

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.320
Πόντοι
486
Αθήνα έχω βρει πολλές από τιντερ βέβαια έχω καλό προφίλ με φωτό το πολύ καλό σώμα μου. Έχω πάρει 3-4 ΑΛΛΑ δεν ήταν και τίποτα φοβερό σε εμφάνιση. Κάθε πρωί στο πρωινό χέσιμο ματς άβερτα όλες χώρις να βλέπω φωτό. Έπειτα όσες με ματσαρουν τις επιστρέφω μήνυμα και μιλάμε. Ουσιαστικά δλδ διαλέγω εγώ.

• Like
Αντιδράσεις: vladgr

Agorokoritso_thessaloniki

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2022
Like
4
Πόντοι
0
Ανοιξε και στα δυο ρε τυπε, τσαμπα ειναι...δες πως δουλευουν και κρινοντας απο που θα γαμησεις πιο ευκολα καταθετεις καο τα λεφτα σου αν θελειςμ..εγω προσωπικα εχω δουλεψει πολυ μπαντου και εχω βγαλει πολυ δουλιτσα ανα τα χρονια χωρις να δωσω ουτε σεντ.
Οποίο και να ανοίξεις σίγουρα θα βρεις κάτι μέσα....με σάλιο και υπομονή ο κ@λος γίνεται μουνι!!!

Doctor17

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
170
Πόντοι
0
Tinder ξεκάθαρα. Το χρησιμοποιώ πάνω από τρία χρόνια. Κ χωρίς υπερβολές έχω πηδήξει πάνω από 50 γκομενες. Κυρίως τουρίστριες καλοκαιρινούς μήνες. Αλλά κ στη καραντίνα δούλεψε με Ελληνίδες αλλά πολύ πιο δύσκολες. Πλέον τα dating apps χρησιμοποιούνται από πολλες γυναικες χωρίς κόμπλεξ μην τους δεις κανείς γνωστός.
ΥΓ. Προφανώς με gold συνδρομή κ κυριως λόγο του boost π αυτό είναι το κλειδί, κ το να σέρνεις γρήγορα δεξιά σε όλες σχεδόν όσο τρέχει το μπουστ. Εγώ αυτό κάνω καιρό τώρα και δουλεύει προσωπικά σε μένα.

Συστήνω και το bumble σαν εφαρμογή. Ειδικά για ξένες κ κυριως Αμερικανίδες.

• Like
Αντιδράσεις: EH2018

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.408
Πόντοι
6.955
ΥΓ. Προφανώς με gold συνδρομή κ κυριως λόγο του boost π αυτό είναι το κλειδί, κ το να σέρνεις γρήγορα δεξιά σε όλες σχεδόν όσο τρέχει το μπουστ. Εγώ αυτό κάνω καιρό τώρα και δουλεύει προσωπικά σε μένα.
Το κλειδί της επιτυχίας στο tinder είναι αυτό ακριβώς που περιγράφεις κι οτιδήποτε άλλο είναι μάταιη προσπάθεια. Απο εκεί και πέρα είναι στην επιλογή έκαστου ανδρός αν θα πληρώσει gold συνδρομή η όχι.

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
247
Πόντοι
26
Το κλειδί της επιτυχίας στο tinder είναι αυτό ακριβώς που περιγράφεις κι οτιδήποτε άλλο είναι μάταιη προσπάθεια. Απο εκεί και πέρα είναι στην επιλογή έκαστου ανδρός αν θα πληρώσει gold συνδρομή η όχι.
ποια εφαρμογη ειναι καλυτερη απο ολες?

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
247
Πόντοι
26
η πλατινουμ συνδρομη αξιζει?

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
970
Πόντοι
366
Φιλε η γνωμη μου ειναι οτι οποιο απο τα δυο να ανοιξεις ή και τα δυο πρεπει να σκας συνεχεια λεφτα για ποντους και credits για να μιλας σε κοπελες που ειναι σπαστικο. Τις παλαιες καλες εποχες πριν κανα 3-4 χρονια μπορουσες να την βγαλεις και τσαμπα και να γινει δουλιτσα τωρα μονο με λεφτα σκεψου και το bumble παντως

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
247
Πόντοι
26
Φιλε η γνωμη μου ειναι οτι οποιο απο τα δυο να ανοιξεις ή και τα δυο πρεπει να σκας συνεχεια λεφτα για ποντους και credits για να μιλας σε κοπελες που ειναι σπαστικο. Τις παλαιες καλες εποχες πριν κανα 3-4 χρονια μπορουσες να την βγαλεις και τσαμπα και να γινει δουλιτσα τωρα μονο με λεφτα σκεψου και το bumble παντως
το bumble θελει συνδρομη?

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
970
Πόντοι
366
το bumble θελει συνδρομη?
ναι εχει και αυτο την συνδρομη του αλλα ειναι πιο Mainstream και μαζευει γκομενες με λιγοτερα ψυχολογικα απο τα αλλα δυο. Το διαφορετικο του bumble που το ξεχωριζει ειναι οτι οι γυναικες ειναι κυνηγοι και πρεπει να στειλουν πρωτες μηνυμα απαγορευται να στειλει ο αντρας οποτε πολλες τυπισες φτιαχνουν αυτο για να μην εχουν καμια 1000 μηνυματα απο αντρες και τους πρηζουν τα @@@@

Τελευταία τροποποίηση:

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
247
Πόντοι
26
ναι εχει και αυτο την συνδρομη του αλλα ειναι πιο Mainstream και μαζευει γκομενες με λιγοτερα ψυχολογικα απο τα αλλα δυο. Το διαφορετικο του bumble που το ξεχωριζει ειναι οτι οι γυναικες ειναι κυνηγοι και πρεπει να στειλουν πρωτες μηνυμα απαγορευται να στειλει ο αντρας οποτε πολλες τυπισες φτιαχνουν αυτο για να μην εχουν καμια 1000 μηνυματα απο αντρες και τους πρηζουν τα @@@@
στο tinder εχει πολλες κοπέλες απο αφρική που μενουν Αθηνα
ειναι καλές ,αξιζουν , ειναι απατεώνες?

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
247
Πόντοι
26
στο tinder εχει πολλες κοπέλες απο αφρική που μενουν Αθηνα
ειναι καλές ,αξιζουν , ειναι απατεώνες?

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
247
Πόντοι
26
υπαρχει αξιοπιστη εφαρμογη για γνωριμιεσ?

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom