Νέα

Baby O Original

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scorpioking
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 124K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
παλι καλουντια και μελανυ ειχε.....τα ιδια και τα ιδια μας σπασανε τα............ :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

stauros5

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
συναδαλφοι να ρωτησω κατι η atriana δουλευει ακομη στο babyo πηγα 3 φορες και τις 3 μου ειπαν πως εχει ρεπο ξερει καποιος κατι?

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
συνεβη πριν 3 ή 4 εβδομαδες αλλα ειχα ξεχασει να το γραψω.
πληρωνουμε λοιπον εισοδο, μπαινουμε μεσα και... εκπληξη. το μαγαζι τιγκα, 2-3 παρεες ορθιες και οι γκομενες-οπως παντα-αραχτες.  >:(
παραπονεθηκα στον τυπο στην εισοδο, ο οποιος μου ειπε πως δεν ειχε παρει χαμπαρι οτι το μαγαζι ηταν γεματο (το οτι μετα απο αυτο εβαζε κι αλλο κοσμο μεσα δεν εχει καμμια σημασια). σκαει και ο μετρ -μη χεσω- του μαγαζιου και ειπε οτι και αλλοι ηταν ορθιοι αλλα δεν παραπονιοντουσαν!!!!  :tickedoff: :jerking:
αυτο ηταν, δεν καθησα ν? ασχοληθω αλλο, τους χαρισα τα 20? της εισοδου και πηγα καπου αλλου, που ξερω οτι και να μην ανοιξω μπουκαλι, ο μετρ θα με βαλει ΠΑΝΤΑ σε καναπε, εμενα και την παρεα μου.
μαυρο λοιπον εκ μερους μου στο ΟΡΘΑΔΙΚΟ και οχι στριπτηζαδικο της πειραιως 171. οξω ρε!!  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

GSX-R600

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
αφού δεν έχει 20 ευρώ το baby o της πειραιώς...

Επισκέπτης
Εμενα αυτο που μ'ενοχλει στο συγκεκριμενο μαγαζι...
Ειναι η υπνηλια των κοριτσιων....κ η ζαλιζαρχιδια μερικων εξ αυτων....

Κατα τα αλλα...στα συν του ειναι ο χωρος για τους χορους...κ τα συνεχη σοου στην πιστα...

Αυτα βεβαια τα βρισκουμε κ στο 4....οποτε πλεον παμε απο εκει....

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Εμενα αυτο που μ'ενοχλει στο συγκεκριμενο μαγαζι...
Ειναι η υπνηλια των κοριτσιων....κ η ζαλιζαρχιδια μερικων εξ αυτων....

Κατα τα αλλα...στα συν του ειναι ο χωρος για τους χορους...κ τα συνεχη σοου στην πιστα...

Αυτα βεβαια τα βρισκουμε κ στο 4....οποτε πλεον παμε απο εκει....

για τις κοιμησμενες που εχουν μαζευτει εκει μεσα εχουμε ξαναμιλησει.
δεν δεχομαι ομως σε στριπτηζαδικο να καθομαι ορθιος. εκει θα πας να καθησεις, να χαζεψεις το σοου, να παιξεις με τα κοριτσια κτλ κτλ.
αν ηθελα ορθαδικο, θα πηγαινα αλλου, οχι στο baby o και στο καθε baby o ( βλεπε επισης bg ).

Επισκέπτης
Καλα δν το συζηταμε για ποτο κ παιχνιδι στα ορθια...δν υφισταται τετοιο πραγμα...

Απλα δν το ανεφερα...επειδη δν μου τυχαινει ποτε....κ αυτο γιατι δν πηγαινω παρασκευο/σαββατα συνηθως κ αν το κανω...θα ειναι τουλαχιστον μετα τις 3....καθως αλλου ειδους διασκεδαση προηγειται....

Τις καθημερινες παντως...σιγουρα δν υπαρχει προβλημα...οποια ωρα κ να παει κανεις...παντα βρισκει να κατσει...

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
ή μηπως ηθελαν ν? ανοιξω μπουκαλι για να με βαλουν στους κολοκαναπεδες τους?
οχι κυριοι, θα παω, οπως ειπε και ο mclein στο 4, θ? αραξω στην καναπεδαρα, θα χαζεψω με τον καταπληκτικο χωρο του μαγαζιου και θα? χω και γυναικες γυρω μου που τουλαχιστον δεν κοιμουνται με τα τσαρουχια.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Συνήθως είμαι καναπέ, αλλά τη βρίσκω και με ποτό στα όρθια στο χαβαλέ ειδικά στο BG αλλά και στο Baby-O

stauros5

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
μια ερωτηση η antriana που εκανε πριβε χορο με 50 ευρο δουλευει ακομη  στο babyo πηγα δυο φορες και μου ειπαν οτι εχει ρεπο αν ξερει κανεις ας μου απαντηση γιατι μου ελλειψε ο φανταστικος χορος  της

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Συνήθως είμαι καναπέ, αλλά τη βρίσκω και με ποτό στα όρθια στο χαβαλέ ειδικά στο BG αλλά και στο Baby-O

Σωστός... και παλιά στο υπόγειο Baby O είχα περάσει πολύ καλά στο μπαρ... και όταν χρειαζόταν φρόντιζαν τα μωρά να με καθίσουν!!!

roumanso

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια το Baby o ειχε παλια μια ρουμάνα γαβριελλα ποθ περασε και απο lido κσερει κατι κανεις?

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Η Μισελ τι λεει?Την κοβω πολυ ξενερωτη...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Η ξανθια μ.....α με τελειες αναλογιες και αγγελικο προσωπο,μαλλον ρωσιδα χθες φορουσε ενα κοκκινο στρινγκ.
Χθες εκανα επισκεψη για λιγοτερο απο ωρα ,η ουγαρεζα απο πρινσες η ΚΟΡΝΕΛΙΑ μετακομισε εδω κατα τα αλλα μια απο τα ιδια με κοιμωμενες στριπερ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom