συμπολεμιστες εγω ειχα τραυματιστει στην μαχη πριν κανα μηνα απο την αννα.δεν ξερω αν το εκανε αννετα τωρα η αννετ ,ηταν μια ξανθια,υπεροχο κωλο,,μετρια στον κανονικο χορο,η οποια ομως στον φραπε τον επαιζε πολυ σκληρα,εβγαζε ολη την ωρα ψευτικα επιφωνημ,ατα καυλας και απο την λυσσα της να τελειωσω μου τον εγδαρε κιολασ λιγο.δεν ξερω αν βιαζοταν επειδη η κοπελα ειχε ζητηση,αλλα δεν εμεινα ευχαριστημενος.με βασο ισως να μυριστηκαν οτι ειναι ο αγιος-προστατης των στριπτιζαδικων και να τον προσεξε!!παντως οταν ξαναπηγα και πηρα την μαρινα,οπως ειπωθηκε οτι ειναι και η κλασσικη αξια,απλα επιβεβαιωθηκαν οι γνωμες των συμπολεμιστων!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Baby Gold
- Μέλος που άνοιξε το νήμα robbyjumps
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 286K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Vaso, τι αλλαγες υπαρχουν στο gold ?
gatos19811981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2006
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
Ρε φιλε επειδη το χω απορια!Τι ευχαριστηθηκες με τη Μαρινα?Δε λεω εμφανισιακα ειναι τελεια η κοπελα αλλα ευχαριστηθηκες που εδωσες 50 ευρω να στον παίξει?Πες μου δηλαδη!Να σου κανε κανα 20λεπτο χωρο και να στον παίξει στο τέλος να το καταλάβω!Αλλα να δωσεις 50 ευρω μονο για να στον παίξει?συμπολεμιστες εγω ειχα τραυματιστει στην μαχη πριν κανα μηνα απο την αννα.δεν ξερω αν το εκανε αννετα τωρα η αννετ ,ηταν μια ξανθια,υπεροχο κωλο,,μετρια στον κανονικο χορο,η οποια ομως στον φραπε τον επαιζε πολυ σκληρα,εβγαζε ολη την ωρα ψευτικα επιφωνημ,ατα καυλας και απο την λυσσα της να τελειωσω μου τον εγδαρε κιολασ λιγο.δεν ξερω αν βιαζοταν επειδη η κοπελα ειχε ζητηση,αλλα δεν εμεινα ευχαριστημενος.με βασο ισως να μυριστηκαν οτι ειναι ο αγιος-προστατης των στριπτιζαδικων και να τον προσεξε!!παντως οταν ξαναπηγα και πηρα την μαρινα,οπως ειπωθηκε οτι ειναι και η κλασσικη αξια,απλα επιβεβαιωθηκαν οι γνωμες των συμπολεμιστων!
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Vaso, τι αλλαγες υπαρχουν στο gold ?
σταματησανε οι φραπεδες με τον τροπο που σερβιρίζονταν,αλλα αυτο οπως παντα θα ειναι προσωρινο οπως εχει γινει και αλλες φορες διοτι τα κερδη ειναι τεραστια απο τον διπλο ελληνικο και μονο!!! ;) ;) ;)
ρε συμπολεμιστες μετα απο εναν χωρο επειδη μου εχει γινει πυραυλος γουσταρω να μουτην παιζει η οποια μουναρα σε στριπτιζαδικο.αν το σκεφτω τωρα ψυχραιμα,ναι 50+10+13 αβερειτζ η εισοδος πανε πολλα.αλλα απαξ και μπω μεσα παιρνω εναν χορο και μετα αν συνεχισω και μαλλους χορους και δεν χυσω θα γαμισω κανα πελατη η καμια εξατμιση..επομενως προτιμω μια μαλακια εστω και με 50 γιουρια ,απο μια θεα του ειδους.ειναι μη μπεις στο τρυπακι του χορου..τα παθη πληρωνονται,ετσι..
gatos19811981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2006
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
Φιλε όντως δεν ειναι σωστο να γίνοντε χαρακτηρισμοι!!!Απλα καλο ειναι να προσεχουμε που τα πεταμε αφου πετωντας 50 ευρω για μια γρηγορη μαλακια χωρις καθολου χορο χαλαμε την πιατσα!!!Καλομαθαινουν οι στριπτιτζουδες και μετα αντι για καλος και αρκετης ωρας χορους θα μας βαρανε μια μαλακια και στο 7λεπτο θα παιρνουν τις 5 καρτουλες χωρις να φανε 20+λεπτα!!Για σκεψου το λίγο!!Όποιοι το κάνουν, γούστο τους και "καπέλο" τους... Εσύ γιατί χρησιμοποιείς επίθετα ?
Αμάν πια με τους τρομοκράτες του πληκτολογίου...
Υπάρχει και το άλλο.Στα μαγαζιά χωρίζονται σε αυτές που φραπεδιάζουν και σε αυτές που κάνουν μόνο χορό.Όταν χύνει ο άλλος, (συνήθως) μετά φεύγει και κόβει την δουλειά απο τις άλλες κοπέλες και κατ΄επέκταση και απο το μαγαζί.
Δεν αποκλείω να γίνανε παράπονα από τις άλλες, και να υπήρξε θέμα. Πάντως πολλοί αποφεύγουν τα 'κυριλέ' στριπτηζάδικα και πάνε σε πιο άγνωστα για πιο σκληρές καταστάσεις!
Τουλάχιστον μέχρι και πέρσι πριν χωριστεί το baby o με το gold, συνδύαζε πολύ καλά κυρίλα και όργια!!
Δεν αποκλείω να γίνανε παράπονα από τις άλλες, και να υπήρξε θέμα. Πάντως πολλοί αποφεύγουν τα 'κυριλέ' στριπτηζάδικα και πάνε σε πιο άγνωστα για πιο σκληρές καταστάσεις!
Τουλάχιστον μέχρι και πέρσι πριν χωριστεί το baby o με το gold, συνδύαζε πολύ καλά κυρίλα και όργια!!
...
Πάντως το μαγαζί παίζει σε δικιά του λίγκα - έχει ξεφύγει... Ξημερώματα Δευτέρας προς Τρίτη (!!!) την ώρα που έφευγα (5.15 πμ) τα τραπέζια ήταν κατά 80% γεμάτα και μόλις είχε τελειώσει fetish show με στραπόν, φίστινγκ, ξυλίκι κλπ, κλπ...
Και μια πουταναφέραμε, για Χαρά/ Τρίξι ξέρουμε κάτι αξιοσημείωτο πέρα από τα προφανή?
Πάντως το μαγαζί παίζει σε δικιά του λίγκα - έχει ξεφύγει... Ξημερώματα Δευτέρας προς Τρίτη (!!!) την ώρα που έφευγα (5.15 πμ) τα τραπέζια ήταν κατά 80% γεμάτα και μόλις είχε τελειώσει fetish show με στραπόν, φίστινγκ, ξυλίκι κλπ, κλπ...
Και μια πουταναφέραμε, για Χαρά/ Τρίξι ξέρουμε κάτι αξιοσημείωτο πέρα από τα προφανή?
JohnKal
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2005
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
η τριξυ ειναι η πιο ασχημη κοπελα που εχω δει ποτε σε τετοια μαγαζια.Παρεπιπτοντως καμια φραπα αυτες τις μερες απο παρασκευη και μετα εχει παιξει?
Ρε φίλε την Τρίξυ την καραγουστάρω πάρα πολύ λόγο προσώπου. Εντελώς ανώμαλό πουρό!!! Έχει το στυλάκι που γουστάρω ! Μόνο σε μένα αρέσει πάντως απ'ότι έχω καταλάβει
Όσοι ενδιαφέροντε γιαυτήν την είχα πάρει για χορό μία φορά και δεν έλεγε και πολλά. Είχα δοκιμάσει να την ξαναπάρω τελευταία και μου είπε πως για όλες στο μαγαζί είναι 10 ευρώ ο χορός και γιαυτήν είναι 20 !
Μάλλον νομίζει οτι αξίζει πολλά και λόγο των show της είναι γαμάτη
Ρε φίλε την Τρίξυ την καραγουστάρω πάρα πολύ λόγο προσώπου. Εντελώς ανώμαλό πουρό!!! Έχει το στυλάκι που γουστάρω ! Μόνο σε μένα αρέσει πάντως απ'ότι έχω καταλάβει
Όσοι ενδιαφέροντε γιαυτήν την είχα πάρει για χορό μία φορά και δεν έλεγε και πολλά. Είχα δοκιμάσει να την ξαναπάρω τελευταία και μου είπε πως για όλες στο μαγαζί είναι 10 ευρώ ο χορός και γιαυτήν είναι 20 !
Μάλλον νομίζει οτι αξίζει πολλά και λόγο των show της είναι γαμάτη
Κοίτα John, κατά τη γνώμη μου η γκόμενα είναι μαγικό μπάζο, ΑΛΛΑ πρέπει να της αναγνωριστεί ότι είναι τελείως άρρωστη... Κι εγώ το εκτιμώ απεριόριστα αυτό... Στο σώου αυτά που κάνει απλά δεν γίνονται αν δεν τα νοιώθεις... Όποιος το έχει δεί (φαντάζομαι όλοι εδώ μέσα), καταλαβαίνει...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 222
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις