φιλοι μου (ropalofore + studian) ξεκιναω κατ'αρχην με δεδομενο οτι δν υπαρχει κανενα προβλημα οικονομικο...τα λεφτα που χαλαω εκει δν μου λειπουν ουτε κ θα μου λειψουν...φοιτητης ειμαι σε πολυ κλαδο ομως μπορω απο τωρα να θεωρουμαι ''εισοδηματιας'' παραλληλα!!!
Δν το συζηταω πως ο χωρος ειναι αρκετα ασχημος κ πως το νοημα της ζωης των ατομων που κερδιΖΟΥΝ απ την ιστορια αυτη ειναι : πατα οποιον βρεθει μπροστα σου κ εκμεταλευσου μεχρι κ το τελευταιο ευρω!!!
Βασικα ο λογος που μ'εκανε ν'ασχολειθω με το χωρο κ το αθλημα γενικοτερα
ειναι λιγο περιπλοκος...
Ερωτευτηκα στα 17,τλκ δν το καταλαβε η κοπελα ποτε κ με γ@μησε κυριολεκτικα με τα παιχνιδακια της...ακομα ομως τη γουσταρω τρελα...
Με ξεκωλλα ασχολειθηκα (2 φορες)...Με κανονικες κοπελες (αλλες 2)...με καμια απ αυτες δν μπορεσα να την ξεχασω..+++
+++Θα παρω ενα κομματι που με αντιπροσωπευει απο ενα τελευταιο ποστ-->
8. Ο "μοναχικός"
Μιλάει μόνο άμα έχει κέφια και άμα θεωρεί ότι αξίζει να μιλήσει. Ερωτεύεται χοντρά αλλά το κρατάει για τον εαυτό του. Γουστάρει τη μοναξιά του και ταυτόχρονα την σιχαίνεται. Είναι ικανός να πει από την μεγαλύτερη κακία μέχρι τον απίστευτο ρομαντισμό. Συχνά τον παρεξηγούν αλλά δεν τον ενδιαφέρει. Είναι ευχαριστημένος από τον εαυτό του και δεν τον ενδιαφέρει να αλλάξει. Οι γυναίκες που θα τον κάνουν να ανοιχτεί, ανακαλύπτουν πως τελικά αξίζει, αλλά ελάχιστες το καταφέρνουν και ακόμα πιο ελάχιστες το προσπαθούν γιατί είναι αντιεπικοινωνιακός ως συμπεριφορά. (
)...
Αυτος,μαζι με αλλα πολυ κακα για την εποχη στοιχεια,ειναι ο εαυτος μου!!!
Κ επειδη δν με σηκωνει η εποχη κ επειδη ειμαι πολυ μικρος για να γινω μονιμος κατοικος Πεντελης/Χαιδαριου κλπ κλπ...αποφασισα οτι θα ζησω λιγακι για μενα!!!Οποτε ζω για λιγο μεσα ψεμα...παιζω στο παιχνιδι των καιρων...κ αφου βαζω τα ορια κ τους κανονες στον εαυτο μου κ σε οτι μπορω απ τα τριγυρω πραγματα/ανθρωπους...Συνεχιζω...Συγνωμη για την εκταση του κειμενου!!!