Νέα

Baby Gold

• Μέλος που άνοιξε το νήμα robbyjumps
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 288K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Καλύτερη περιγραφή απο απλώς ξανθιά?

TSONTAKIAS

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2006
Like
12
Πόντοι
0
ποτε εγινε αυτο το show ? ή γινεται καθε βραδυ ?

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
607
Πόντοι
86
ξέρει κανένας τι μέρες δουλέυει η jennifer ?
όσες φορές πάω (δευτέρα-τρίτη) δέν είναι ποτέ..

kakoslikos

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Like
7
Πόντοι
1
Ο studian έγραψε :
" 9,5 στα 10 βγήκε για ΔΣ. Λοιπόν το σύστημα δουλεύει ως εξής: Αν είσαι τακτικός (και χαλάς αρκετά για πάρτη της) και αρχίσεις να ζητάς να την δεις έξω μετά από λίγο θα σε συναντήσει για να συντηρήσει την σχέση με τον πελάτη. Είναι φυσιολογικό . Σε όλες τις δουλειές το ίδιο συμβαίνει. Και σε μια επιχείρηση αν ο πελάτης είναι καλός (big account) θα βγεις και για καφέ και για φαγητό, έστω και αν δεν τον πας καθόλου σαν άτομο. Αν τον πας κιόλας ακόμα καλύτερα. αλλά είναι αυστηρά επαγγελματι κή σχέση. Υπάρχουν άλλες που τις ΔΣ τις αρχίζουν από την πρώτη στιγμή γιατί δεν θέλουν να έχουν δοκιμαστική περίοδο όπου ξοδεύεις λίγα μέχρι να την μάθεις κλπ, κλπ. Τα ρίχνουν όλα τα μάρκετινκ πλανς από την αρχή για να κερδίσουν χρόνο. Ένα πράγμα πρέπει να είναι απόλυτα κατανοητό. Η σχέση είναι εμπορική και σε αυτούς τους κανόνες υποκύπτει. Αυτό δεν σημαίνει ότι συμπαθεί όλους τους πελάτες το ίδιο έτσι!! Και ο κουρέας δεν συμπαθεί όλους το ίδιο, και ο γιατρός και ο δικηγόρος "
--------------------------------------------------------------------------------------
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ  Α-Ρ-Ι-Σ-Τ-Ο-Σ. Σπάνιο να ξέρει κάποιος πού βρίσκεται σε τέτοια μαγαζιά. Γιατί αν δεν ξέρει θα το μάθει από την τσέπη του εντός ολίγου καιρού .....

ppcos

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2005
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
0
Καλύτερη περιγραφή απο απλώς ξανθιά?

Δυστυχώς... το μόνο που θυμάμαι είναι ότι δεν έμοιαζε για πιτσιρίκα (δεν ήταν όμως και η θείτσα η Ελένη - νομίζω έτσι είπε ο vasos ότι τη λένε την κοντούλα mature)

ποτε εγινε αυτο το show ? ή γινεται καθε βραδυ ?

Αν εννοείς αυτό που ανέφερα εγώ, ήταν Παρασκευή αν θυμάμαι καλά, και πολύ αργά (04:30+).

Επισκέπτης
πριν μερικους μηνες σκαω bay gold με κατι φιλαρακια!!καθομαστε ,παιρνουμε τα ποτα μας και κοζαραμε κανενα κωλαρακι για να δουμε ποια θα παρουμε χωρο!!σκαει μυτη μια μελαχροινη με τατουαζ στο λωλο στην αριστερη μερια και τριβοταν σε ενα φιλαρακι μου!!ετσι οπως σηκωθηξε μετα κοντοσταθηκε μπροστα μου και μιλαγε με τον αλλο!!βλεπω το ταττοο και πειδη παρατηρησα κατι στο σχεδιο της ειπα αν μπορω να το δω και να το ακουμπησω!!και γυρναει και μου λει με υφακι φυσικα οχι και μην ακουμπησεις με τιποτα!!τεσπα λεω δεν γαμιεται και δεν λεω τιποτα!!μετα απο μερικες μερες σκαει στο μαγαζι να κανει τατουαζ!!την ειχε στειλει μια αλλη κοπελλα που της ειχα κανει!!μολις με ειδε αλλαξε  5 6 χρωματα!!καριολα ολα εδω πληρωνονται!!σχεδιο των 200 ευρω της το χρεωσα 350!! :grin:!!ΥΓτον φιλο μου του τον επαιξε!ονομα δεν θυμαμαι!κοντο μαλλι,μελαχροινη νομιζω,σχετικα ψηλη!

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Τι σχέδιο της έκανες και σε ποιό σημείο? (Έτσι! θα γίνονται και μαρκαρίσματα για να παρακολουθούμε την πορεία και τις συνήθειες του είδους όπως στο National Geographic  :grin: )

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ξέρει κανένας τι μέρες δουλέυει η jennifer ?
όσες φορές πάω (δευτέρα-τρίτη) δέν είναι ποτέ..

ρε φιλε δεν διαβαζεις απο την αρχη το thread?ειδες να αναφερεται πουθενα στην λιστα αυτη η jennifer?ποια ειναι αυτη παλι?παιζει φραπε?πως ειναι εμφανισιακα?ειναι καινουρια?σημειωτεον εχω να παω gold απο τις 19 αυγουστου

septic

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2006
Like
3
Πόντοι
1
χεχε!ο βασος εχει φρικαρει επειδη ισως να μην ειναι απ ντειτεντ στις πληροφοριες του!χεχε!αυτό βεβεαι αν συμβει ποτε θα ειναι εγκλημα κατα της ανθρωποτητας!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
χεχε!ο βασος εχει φρικαρει επειδη ισως να μην ειναι απ ντειτεντ στις πληροφοριες του!χεχε!αυτό βεβεαι αν συμβει ποτε θα ειναι εγκλημα κατα της ανθρωποτητας!

ποσο με καταλαβαινεις septic!!!!θα σε κερασω ενα νεραντζακι στο μαγαζι οταν βρεθουμε!!!!!!!!!

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Και εγώ αυτή θα ψιλιαζόμουν πρώτη βάση των πολύ αόριστων περιγραφών Vaso.

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Tip. Για χορο με γυναικα ζητηστε Jessica. Καβλωσε αρκουντως την δικια μου. Ορμηξε μαλιστα στην Jessica και στην δικια μου, για γλυψιμο βυζιων και η διπλανη που φραπεδιαζε εταιρο συναγωνιστή. Ωραια πραγματα συντροφοι

septic

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Αυτες ειναι γκομενες ρε γμτ..να ελεγα στην δικια μου που ναι και φρεσκια  κατι τετοιο και θα μου πεταγε τον φραπε στο κεφαλι..τον κανονικο φραπε,στο γυαλινο ποτηρι ενοω..

Επισκέπτης
γινεται να τη φτυσω κ εγω αν με φτυσει ??????????????????????

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Φοοοοοοοοοοορρρρρρρρττττττττσσσσσσσσσαααααααα Vaso!!!!!!!!!!!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Φοοοοοοοοοοορρρρρρρρττττττττσσσσσσσσσαααααααα Vaso!!!!!!!!!!!

ελα ρε ropalofore και δωσε μας τα φωτα σου>......................................πες μου οσες δεν εχω γραψει να τις αναφερεις για να ολοκληρωθει το puzzle και μετα να κανω εγω τις αναγκαιες προσθαφαιρεσεις που θα χρειαζεται ενιοτε!

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
jessica,χορος με φραπογαλο 50 γιουρια,με εκταση γλωσσας και φτυσιμο στην μαπα μου!!!!!!!!χθεσινοβραδυνη εμπειρια!και το καλυτερο?μου εγλυψε το προσωπο απο τα σαλια της!!!!!!!ειμαι ανωμαλος το ξερωωωωωωωωωωω..........!!!!!!!!!!!!
Αρχηγε και γω χτες, δεν ηταν και πολλοι με γυναικα μαζι τους, Ωραια ατμοσφαιρα χτες, πολυς κοσμος και κοριτσια. Ξερεις αν η Χαρα που εκανε το show με τον δονητη κανει και χορους? Για οσους δεν ηταν, τον δονητη δεν τον εβαζε αυτη στο μουνι της, αλλα οι πελατες στο μπροστινο τραπεζι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom