Νέα

Baby Gold

• Μέλος που άνοιξε το νήμα robbyjumps
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 290K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

septic

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Την αννα που περιεγραψε πριν ο ροπαλοφορος περιεγραφα και γω..προσφατα γιατρεφτηκε απο τα γδαρσιματα της η τσαπου μου ενω αντηχει ακομα στα αυτια μου το αντε μωρο κλπ κλπ.ουστ !

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Αυτη με τα γυαλακια λεγεται Αιγλη.Ελληνικοτατο ακουγεται,αλλα ειναι απο Λευκορωσια..
Τρελλο μωρο...μου'φαγε καμμια 300 αρα σε ποτα,πηρα τηλεφωνο...
Μενει Γλυφαδα,σε μια πολυκατοικια κοντα στις καφετεριες..Βγηκαμε για καφε,αλλα πολυ "τυπικα" τα πραγματα..Δε γουσταρε "φασωμα"..Και καλα βγηκε μαζι μου "φιλικα"..Αυτα..
Και βεβαια ξεκοψα..Ειπαμε να τα "χωνουμε",αλλα να τρωμε κιολας...

Επισκέπτης
δν νομιζω να σε χαλασε φιλε πιπιμομανιακ το οτι βγηκες με μια ''σχετικα'' κουκλαρα εστω κ τυπικα!!!Σιγουρα 300 ευρω ειναι αξιοσεβαστο ποσο αλλα .....μια απορια εχω:βγηκες μια φορα μαζι της η περισσοτερες κ καταλαβες οτι δν θελει να προχωρησει??? (αν αρκετες ποσες???)...

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Για να πηγαίνει στο μαγαζί βγήκε, δεν έχει αυτή προσωπικούς πελάτες είναι νέα, δεν φραπεδιάζει κιόλας...Δημόσιες σχέσεις κάνει η κοπέλα. Classic system. Σημείωση: Άκυρο το νέο της μαλλί.

Επισκέπτης
Σιγουρα ξερεις κατι παραπανω απο μενα φιλε ροπαλοφορε...ομως....δν σημαινει οτι η κοπελα κανει δημοσιες σχεσεις κ κυριως σ'αυτο το μαγαζι_(λες να μην εχει πελατες???) κ βγηκε με τον πιπινομανιακ για να τον κανει πελατη της...
Πιστευω οτι μαλλον δν τον γουσταρε αρκετα για να κανει σεξ μαζι του.(οχι μονο εξωτερικα κ σαν ομορφια αλλα ισως σαν ατομο)...μπορει να κανω λαθος...αλλα νομιζω οτι οι κοπελες απ'τη στιγμη που εχουν πολλες επιλογες διαλεγουν το καλυτερο...(δλδ λεφτα + ελξη απο/για καποιον αντρα/πελατη).Διαφωνεις???

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Φίλε θα σε απαγοητεύσω, αλλά άμα δείς ποιούς έχουν συνήθως γκόμενους θα σου φύγει η πιτυρίδα...8 στα 10 βγήκε για ΔΣ. Βέβαια δεν είμαστε και μάγοι.

Επισκέπτης
βασικα τα ατομα στα οποια αναφερεις ως γκομενους τους δν μας αφορουν...ποιος θελει γκομενα μια τετοια κοπελα?????Γκομενος=Χρεοκοπια με τετοια κοπελα...
Εγω μιλησα για ατομα με τα οποια κανουν ΣΕΞ κ το ευχαριστιουνται....αυτα ειναι μετρημενα στα δαχτυλα...του ενος χεριου....Ενταξει πηδιουνται κ με γεροντια/κοιλαραδες κ τα ρεστα σκατα αλλα για καποιο λογο==> για να τους αρμεξουν τα $$$$$$$$......Τωρα????

Επισκέπτης
***κατι που ξεχασα....γκομενος=χρεοκοπια με τετοια κοπελα ισχυει για τα περισσοτερα ατομα οχι για ολα....(π.χ για τον πατερα μου δν ειναι προβλημα...για μενα που τρωω τα λεφτα του χωρις να κανω τπτ σιγουρα με το περασμα του χρονου θα αποβει μοιραιο να την εχω γκομενα,αρα κοιταω για παρεα κ αμα βγει σεξ εχει καλως αλλιως γουσταρω κ παιχνιδι με τα ματια που λενε.)....:):):):):):)

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Γκόμενους μόνιμους έχουν. Πολλές φορές. Συνήθως τσιράκια του επαγγελματικού κύκλου οι μέτριες, ποιο σημαντικούς οι πιο μουράτες. Γενικά μπαμπα η νταβά. Μερικές φορές την κάνουν περιστασιακά όπου μυρίζονται γερό δάγκωμα ή εξυπηρετήσεις για χαρτιά κλπ. Τον χώνουν και διάφοροι χασοδίκες. Σκέψου με την λογική του άσχετου αλλά και τυχοδιώκτη. Αυτήν έχουν. Μόνο έτσι θα τις πάρεις γραμμή. 9 στις 10.
Όσο για ποιός τις θέλει? Ψοφάνε να γνωρίσουν κάτι το έξωτικό οι περισσότεροι. Γιατί ξοδεύονται τόσα σε ποτά? Τόσο ενδιαφέρουσες είναι? Θα κέρναγε κανείς 300 Euro ποτά σε μία επίσκεψη να μιλά έστω και με τον Μίκη Θεοδωράκη?

Επισκέπτης
συμφωνω με ολα...απλα οσον αφορα τα ποτα...το να σου κανει παρεα μια κουκλαρα--συνηθως ειναι σπανιο φαινομενο στην real life κ επειδη το μονο που χρειαζεσαι ειναι φραγκα διαλεγεις να πας να στα φαει το "Ρωσιδακι"..ευκολα....χωρις να σου γαμησει την ψυχολογια κ χωρις να παιζει το ενδεχομενο να φας ηττα...οπως π.χ θα μπορουσε να κανει μια κανονικη κοπελα-κουκλαρα που θα γνωριζες φυσιολογικα στην "κανονικη σου ζωη"....
Σιγουρα στα ποτα βρισκουν την ευκολη λυση αυτοι που δν κανουν παρεα με γυναικες στην κανονικη τους ζωη...κ βρισκουν την ευκαιρια με αυτον τον τροπο να κρυβουν το ''προβλημα'' τους.
Υπαρχουν κ οι μαλακες που ειναι κ οι περισσοτεροι κ μαλακιδεστεροι (τι εγραψα ο θεος...)...που νομιζουν οτι αν χαλασουν 3000 ευρω η οποιοδηποτε ποσο η αγοραζοντας χρυσαφικα κ γενικα κανοντας δωρα/χαρες κλπ μπορουν να τις πηδηξουν η να τις εχουν γκομενες...αυτα μονο στα ονειρα τους...απλα θα τους κοροιδευουν....κ ειναι πραγματικα κριμα...
Καλυτερα να γινει καποιος ''''''''''φιλος'''''''''' η καλυτερα γνωστος με καποια κοπελα....να βγει μερικες φορες εξω....αν κατσει κατι εξτρα οκ αλλιως δν υπαρχει προβλημα...κατα τη γνωμη μου ολα ειναι μια εμπειρια κ το πηδημα μιας  κοπελας που κανει το συγκεκριμενο επαγγελμα αν γινει αυτοσκοπος καποιου ειναι ΚΑΤΑΝΤΙΑ....Αυτα...

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Ναι αυτές αυτοσκοπός είναι κατάντια. Βέβαια βρίσκουν λιμάνι και οι καραβοτσακισμένοι. Δεν βαριέσαι...είναι πολύς ο κόσμος φίλε!

Επισκέπτης
δυστυχως ειμαι 20 κ διαπιστωνω μετα λυπης οτι ειναι πολλοι οι μαλακες κ οι αφελεις...δν γινεται σ'αυτη την κοινωνια να κυκλοφορεις κ να ''νομιζεις''....
Καλη σου μερα!

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Υπάρχουν και ψυχολογικά κενά φίλε και πολλοί δεν μπορούμε να τα γεμίσουμε μόνο με την λογική άμα την πατήσουμε. Δεν είναι μόνο η μαλακία γιατί αυτά είναι γνωστά κλισέ κόλπα για όλους. Τεσπα όλα ανθρώπινα. Καλά να περνάμε. Καλημέρα και απο μένα.

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
9,5 στα 10 βγήκε για ΔΣ. Λοιπόν το σύστημα δουλεύει ως εξής: Αν είσαι τακτικός (και χαλάς αρκετά για πάρτη της) και αρχίσεις να ζητάς να την δεις έξω μετά από λίγο θα σε συναντήσει για να συντηρήσει την σχέση με τον πελάτη. Είναι φυσιολογικό. Σε όλες τις δουλειές το ίδιο συμβαίνει. Και σε μια επιχείρηση αν ο πελάτης είναι καλός (big account) θα βγεις και για καφέ και για φαγητό, έστω και αν δεν τον πας καθόλου σαν άτομο. Αν τον πας κιόλας ακόμα καλύτερα. αλλά είναι αυστηρά επαγγελματική σχέση.

Υπάρχουν άλλες που τις ΔΣ τις αρχίζουν από την πρώτη στιγμή γιατί δεν θέλουν να έχουν δοκιμαστική περίοδο όπου ξοδεύεις λίγα μέχρι να την μάθεις κλπ, κλπ. Τα ρίχνουν όλα τα μάρκετινκ πλανς από την αρχή για να κερδίσουν χρόνο.

Ένα πράγμα πρέπει να είναι απόλυτα κατανοητό. Η σχέση είναι εμπορική και σε αυτούς τους κανόνες υποκύπτει. Αυτό δεν σημαίνει ότι συμπαθεί όλους τους πελάτες το ίδιο έτσι!! Και ο κουρέας δεν συμπαθεί όλους το ίδιο, και ο γιατρός και ο δικηγόρος.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
9,5 στα 10 βγήκε για ΔΣ. Λοιπόν το σύστημα δουλεύει ως εξής: Αν είσαι τακτικός (και χαλάς αρκετά για πάρτη της) και αρχίσεις να ζητάς να την δεις έξω μετά από λίγο θα σε συναντήσει για να συντηρήσει την σχέση με τον πελάτη. Είναι φυσιολογικό. Σε όλες τις δουλειές το ίδιο συμβαίνει. Και σε μια επιχείρηση αν ο πελάτης είναι καλός (big account) θα βγεις και για καφέ και για φαγητό, έστω και αν δεν τον πας καθόλου σαν άτομο. Αν τον πας κιόλας ακόμα καλύτερα. αλλά είναι αυστηρά επαγγελματική σχέση.

Υπάρχουν άλλες που τις ΔΣ τις αρχίζουν από την πρώτη στιγμή γιατί δεν θέλουν να έχουν δοκιμαστική περίοδο όπου ξοδεύεις λίγα μέχρι να την μάθεις κλπ, κλπ. Τα ρίχνουν όλα τα μάρκετινκ πλανς από την αρχή για να κερδίσουν χρόνο.

Ένα πράγμα πρέπει να είναι απόλυτα κατανοητό. Η σχέση είναι εμπορική και σε αυτούς τους κανόνες υποκύπτει. Αυτό δεν σημαίνει ότι συμπαθεί όλους τους πελάτες το ίδιο έτσι!! Και ο κουρέας δεν συμπαθεί όλους το ίδιο, και ο γιατρός και ο δικηγόρος.

ωραιες ολες αυτες οι αναλυσεις αλλα ρε παιδια συμπληρωστε και την λιστα μου!ποιες ακομη μου εχουν ξεφυγει και τον παιζουν?

ppcos

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2005
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
0
Vaso δεν εννοεί τη κοντή με τις έντονες ανταύγειες με βάση το καστανοκόκκ ινο και τα χαρακτηριστικά λολιτέ στο πρόσωπο. Υπάρχει Ανέτ που πιθανόν να συστήνεται και Ανέτα ή Άννα η οποία έχει περισσότερο ξανθά και λιγότερες ανταύγιες, καταπληκτικ ό κώλο, μικρό βυζί και φοράει συχνά μαύρο τάνγκα τύπου sloggi και μαύρο top που δένει στο στέρνο με ασημί κρίκο. Ελπίζω να μπορούν τώρα οι συμπολεμιστ ές να εστιάσουν. Αυτή λοιπόν μπαίνει στην λίστα Nescafe Frappe by Nestle έτσι και αλλιώς, γιατί την ραβδίζει την ελιά

Ο master ropaloforos έριξε φως, τελικά είναι διαφορετικές... Λίγο το ότι έχουν καταπληκτικό κώλο και οι 2, λίγο το ότι τη ρώτησα η Άννα δεν είσαι και μου είπε "Αννέτα, αλλά πραγματικό ναι Άννα" τα μπέρδεψα ο Χριστιανός! Και μου φάνηκε ότι ήταν πιο ψηλή... (1000 sorry αλλά είχαν περάσει 4-5 μήνες ανάμεσα στις 2 επισκέψεις).

Στην προηγούμενη επίσκεψη είχα πάρει την Άννα (πορτοκαλί φωσφοριζέ περιβολή) και στην τελευταία αυτήν την Ανέτ/Ανέτα. Για την Άννα είχαν ακουστεί αμφιβολίες και μπορεί να έχει σταματήσει το σπορ αλλά τότε μου είχε προσφέρει φραπέ, τέλος πάντων αν την ξαναπετύχω θα θυσιαστώ για να φέρω πληροφορίες για το αν επιδίδεται ακόμα στο ευγενές αυτό άθλημα!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ερωτηση!αυτη που κανει το σοου με την μπατσινα που ειναι και γαμω τις γυναικες πως την λενε,θυμαται κανεις?δεν παιζει φραπα αλλα θελω να την βαλω στην λιστα,οποιος γνωριζει να το δημοσιευσει στο Φ.Ε.Μ.(Φυλλο ενημερωσης μπουρδελιαρηδων) :grin: :grin: :grin:

ppcos

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2005
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
0
Λίγο άσχετο: Ήξερα ότι το Gold είναι το μόνο μέρος όπου το show θυμίζει live sex show από Amsterdam αλλά την τελευταία φορά έπαθα! Ανεβαίνει η μις Τρίξυ με μια άλλη ξανθιά αρχίζουν το s&m show, όλα καλά και δώσ'του καμτσικιές και τα γνωστά και σε κάποια φάση η dominatrix βάζει γάντι... Κοιταζόμαστε στην παρέα... Και δώσ'του fisting! Δεν το περιμέναμε, και ανεβάζουν κι ένα πελάτη, άλλο που δεν ήθελε κι αυτός! Hardcore!

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
ερωτηση!αυτη που κανει το σοου με την μπατσινα που ειναι και γαμω τις γυναικες πως την λενε,θυμαται κανεις?δεν παιζει φραπα αλλα θελω να την βαλω στην λιστα,οποιος γνωριζει να το δημοσιευσει στο Φ.Ε.Μ.(Φυλλο ενημερωσης μπουρδελιαρηδων) :grin: :grin: :grin:

Αυτή δεν μπορεί να μπεί στις φραπεδιάρες ακριβώς. Σπανίως, στις 5 κάρτες, μία περίοδο και επιλεκτικά και ζούλα, τον έβγαζε, τον έπαιζε λίγο, μετά τριβόταν λίγο απάνω του, τον ξανάπαιζε λίγο, και έδεινε κάλυψη και προτροπή να τον αυτοφραπεδιάσεις. Τεράστια κάβλα ο τρόπος και στάσεις της κλπ αλλά δεν μπορεί να θεωρηθεί φράπα. ίσως Λουμίδης με ολίγη τσόντα?  :grin: :grin: :grin:

ppcos

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2005
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
0
Μια φορά περνώντας είδα σε ένα από τα σημεία χορών μια ξανθιά στο BG που άφηνε δάχτυλα την ώρα που ο client αυτοφραπεδιαζόταν. Νομίζω κάπου είχα διαβάσει ένα σχετικό με δάχτυλα σχόλιο του Vasos αλλα δεν το βρίσκω, μάλλον είναι στο παλιό φόρουμ.

Any ideas για το ποια ήταν η κυρία?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom