Νέα

Baby Gold

• Μέλος που άνοιξε το νήμα robbyjumps
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 288K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
ʼρα: 1. Χρήμα διαθέτεις 2. Νέος είσαι 3. Δεσμεύσεις δεν έχεις
Αντί να χαλάς ένα κάρο λεφτά για να παίζεις με τα κοριτσάκια στα στριπτηζάδικα, γιατί δεν παίζεις με κάποιο από τα ct που έρχονται Ελλάδα? Θα σου' ρθει το ίδιο (μπορεί και φθηνότερα) και οι υπηρεσίες είναι, λίγο ως πολύ, προσυμφωνημένες  :)

septic

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2006
Like
3
Πόντοι
1
προσοχη στο γκερλφρεντ εξπιριενς ορισμενων παντως.μπορει να εξελιχθει σε εξαρτηση..αν και αφου εχεις τα χρηματα μικρο το κακο..

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Για το ότι έχεις λεφτά το γνωρίζω επειδή το έχεις αναφέρει ξανά.
Απλώς μυρίστικα ότι κάτι 'πνίγεις' εκεί, και απλά θυμίζω ότι είναι κινούμενη άμμος.

Επισκέπτης
Σιγουρα υπαρχει το ενδεχομενο να πνιγει καποιος ειτε λογω χρηματων ειται ψυχικα...αλλα δν ειμαι αυτος που θα αρχισει να ζει με παραισθησεις κ φαντασιωσεις πριν/τωρα/μετα τα στριπ σοου...ξερω πανω κατω που βαδιζω...ισως να μην ξερω απολυτα τι αναζητω πραγματικα εκει μεσα,ομως βαδιζω σε καποιο μονοπατι και το ανακαλυπτω μερα με τη μερα!!!

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
mcLein. Απλώς κάποιες σκέψεις εκφράζω με αφορμή το δικό σου ποστ. Καταλαβαίνω απόλυτα την ανάγκη που εκφράζεις, όμως σαν μεγαλύτερος (πως το είπα αυτό;!!!!!) θα σου έλεγα ότι έχεις πολύ δρόμο ακόμα στη ζωή. Καταλαβαίνω ότι στην ηλικία σου νομίζεις ότι έχεις διανύσει ένα μεγάλο μέρος της ζωής σου και τα προβλήματα των 17 σου φαίνονται βουνά. Θυμάμαι ότι όταν τέλειωσα το Λύκειο τα έξι χρόνια που πέρασαν μου φαινόταν αιώνας. Τώρα τα έξι χρόνια σε μια δουλειά μου φαίνονται ένας μήνας. Στην πραγματικότητα λοιπόν είσαι στην αρχή ενός πολύ μεγάλου δρόμου. Επίσης τώρα στα 43 μου οι απογοητεύσεις των 20ς μου φαίνονται αρχαία ιστορία. Η ζωή φίλε μου είναι δρόμος αντοχής όχι δρόμος ταχύτητος. Υπομονή και επιμονή θέλει.

Επίσης αν ξοδεύεις τόσα λεφτά σήμερα για μαλακίες (κάθε είδους) όταν φτάσεις 40 πόσα θα ξοδεύεις; Σου εύχομαι να τα έχεις καταφέρει και να έχεις τα διπλάσια και τα τριπλάσια. Αλλά αν ξοδεύεις τα ίδια θα αισθάνεσαι ότι δεν έχεις κάνει τίποτα στη ζωή σου.

Αυτό μου θυμίζει μιαν ιστορία ενός φίλου που την δεκαετία 80 πήγε για μεταπτυχιακό στο Bocconi στο Μιλάνο. Είχε λεφτά από τον πατέρα του και θεώρησε ότι για να είναι adapted πρέπει να αγοράσει μια Alfa Romeo τουλάχιστον. Έτσι κι έκανε. Όταν είδε τους συμφοιτητές του (γόνους πλούσιων οικογενειών της Ιταλίας) να κυκλοφορούν με φιατάκια τα έχασε. Τους ρώτησε γιατί δεν αγοράζουν καλύτερο αυτοκίνητο και του απάντησαν πως αν οδηγώ ακριβό αυτοκίνητο στα 23 ως φοιτητής ,στα 35 ή 40 τι θα οδηγώ; Αεροπλάνο; Αν οδηγώ πάλι αυτοκίνητο της ίδιας αξίας, άντε λίγο παραπάνω, πως θα το χαρώ τότε;

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
επειδη εχω να παω γυρω στις 20 μερες στο μαγαζι και καποιος μου σφυριξε οτι εχει ψιλοανανεωθει το ροστερ του μαγαζιου,πηγε κανεις απο εδω μεσα για να μας τα πραγματα με το ονομα τους?το πιασατε το υπονοουμενο ετσι? ;) ;) ;) :jerking: :jerking: :sperm: :sperm:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
παιδια χθεσινη επισκεψη στο gold:πηρα 4 φραπεδιες σε διαστημα 2 ωρων,αλλα εκτος απο τις 2 κλασικες φραπεδιες που ειχα με μαρια και μαρινα(αχ αυτο το κοριτσι,μπορει να κανω φονο για χαρη της!) ειχα και 2 νεες εμπειριες φραπε!!!!!!!!! η πρωτη με την σονια(μια ξανθια ασχημοφατσα με τεραστιες φυσικες βυζαρες που μεσα απο το πορτοκαλι-βεραμαν μπικινι φαινονται οι γαματες ρωγες της) η οποια εκανε γυρω στις 30 φραπεδιες χθες απο οτι την εκοψα.Το φραπογαλο μετριο αλλα μαθαμε οτι προσφερεται και απο την δις σονια.Η τεταρτη και καλυτερη φραπεδιαρα της βραδιας ηταν αυτη η αννετα!!!!!!!!!!!!παιδια τι γλυκο μουνακι ειναι αυτο!και τι φορουσε χθες το μωρο?ενα μπικινι που στο πισω μερος του εγραφε με κεφαλαια γραμματα :FUCK,ειχα ακουσει απο εσας οτι κατι παιζει με αυτην αλλα το διαπιστωσα ιδιοις ομμασι εχθες!με την διαφορα οτι ηταν απιστευτη ομορφη εμπειρια μαζι της και οχι αγχωτικη φραπεδια του στυλ:αντε τελειωνε,χυσε τωρα και τετοια πραγματα.....ρε παιδια ποσο καιρο ειναι αυτη η αννετα εκει και δεν την ειχα παρει πρεφα τοσο καιρο?κανεις αλλος με καμια καινουρια φραπεδια?οτι να ειναι freddo,caldo,cappuccino.....?παντως δεν ειδα πολλες καινουριες οπως μου σφυριξαν,3,4 το πολυ μετα βιας...

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Για Αννέτα ειχαμε πει αλλά κάποιος συμπολεμιστης ειχε τραυματιστει στη μαχη....

Επισκέπτης
VASO, εισαι το 'ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ" των στριπτηζαδικων .!!!
Ακριβης, περιεκτικος και ουσιαστικος. Περιμενουμε με ενδιαφερον τις επισκεψεις σου σε LIDO, LOLITA, Ανατολη κλπ.

bojos

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Η Σόνια έχει μεγαλύτερους βύζους από την Βικτώρια ? Η άλλη η μελαχροινή με το σγουρό μαλλί που λες Vasos τι λέει από βυζί σε σχέση με την Βικτώρια πάντα... Πες μου για να πάω !!!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
VASO, εισαι το 'ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ" των στριπτηζαδικων .!!!
Ακριβης, περιεκτικος και ουσιαστικος. Περιμενουμε με ενδιαφερον τις επισκεψεις σου σε LIDO, LOLITA, Ανατολη κλπ.

αν πας στο thread:φραπαδουρα lido palace θα δεις και εκει για το λιντο οπως και για το λολιτα στο αλλο αντιστοιχο thread!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Η Σόνια έχει μεγαλύτερους βύζους από την Βικτώρια ? Η άλλη η μελαχροινή με το σγουρό μαλλί που λες Vasos τι λέει από βυζί σε σχέση με την Βικτώρια πάντα... Πες μου για να πάω !!!

οχι ρε συ και μεγαλυτερα απο την βικτωρια,χαλαρωσε!!!!!!!!!!!οσο για την αλλη ειναι μικρα για το γουστο σου! ;) ;) ;)

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Την Ελληνίδα μαύρη είχε το extra. Την άλλη που λές δεν την ξέρω ή άλλαξε λουκ.

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Το Σάββατο λέω, μετά τη μέση της εκπομπής.

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Τι παιζει στριπτήζ και στο EXTRA τώρα; Όπως τις παλιές καλές εποχές του Μυλωνά στο Κανάλι 5 με τα κορίτσια του Million (ξεχώριζε η υπέροχη Τζούλια)...

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Έχει cult εκπομπή με βέστι και grand sponsor το Gold! Κουμαριανού ξεσπαθώνει...

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Την Ελληνίδα μαύρη είχε το extra. Την άλλη που λές δεν την ξέρω ή άλλαξε λουκ.

ελα ρε συ,δεν ξερεις την angel? ή μηπως καταλαβα λαθος?

Δεν λέω για την Angel βρε ταραμόπουλε, αλλά για αυτήν με το κενό βλέμμα που περιγράφεις Mr. Oscar Wild Vasos.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom