Νέα

Baby Gold

• Μέλος που άνοιξε το νήμα robbyjumps
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 286K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Επισκέπτης
μια χαρα παιζει φραπεδια....μεσα στη βδομαδα παντως επαιζε κ υπηρχαν αρκετες προσφορες....

Επισκέπτης
Παρασκευη βραδυ πηγα στο GOLD, με την λιστα του Vasos και τις προσθηκες των υπολοιπων φιλων ανα χειρας. Ειχε γελιο μεσα στο σκοταδι να προσπαθω να καταλαβω ποια ειναι η καθε μια τους. Προσεξα τις παρακατω

ΦΡΑΠΕ : Μαρινα, Βικτωρια, Αννετα, Σονια , Μαρια και Τζεσικα.
ΟΧΙ ΦΡΑΠΕ : Αλεξανδρα, Αννα, Παολα, Εμμυ, Τριξυ, Κατερινα, Σαμπινα, Μοντεστα, Αορα και Εστερα ( φορουσε το φορεμα της Αλεξανδρας, που περιεγραψε ο vasos στο ποστ του.Ο μισος κολος και αρκετο βυζι απεξω.) Την Εστερα δεν την εχει αναφερει κανενας μεχρι τωρα.Ειναι γυρω στο 1,70μ  με μαυρο μακρυ μαλι Λιθουανη και μουναρος. Ρωτησα ενα σερβιτορο και ειπε οτι σπανια κανει χορους.Την προσεξα να φερνει το μαγαζι μια δυο φορες βολτα μαζι με την Αορα, μεχρι που χαθηκε απο τα ματια μου.

Μεχρι να καταλαβω ποια ειναι ποια, ειχε περασει η ωρα και ειχε αρχισει να με κτυπαει και το ποτο, οποτε εφυγα "ατσαλακωτος" και "αφραπεδιαστος".

Τελειωνοντας θα ηθελα να αναφερω, οτι καθ'οδον για το gold, προσεξα δυο αλλα στριπτηζαδικα που νομιζω δεν εχει αναφερει κανεις στο thread. Ειναι σχεδον το ενα απεναντι απο το αλλο γυρω στα 500 μετρα πριν το Gold, οπως κατεβαινεις την Συγγρου απο την Αθηνα. Το "LIPS" και το "PLAY GIRL".

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Vaso πρόσεχε τον Papazoglou έχει βάλει στόχο να σου πάρει τη δουλειά! Με μολύβι στο αυτί και μπλοκάκι πάτε στριπτιζάδικο;

Επισκέπτης
οχι ρε καπταιν....εχει πει σε αλλο θρεντ οτι κατεβαινει στα στριπ με pda η palmtop κ γενικα κυκλοφορει με οτιδηποτε ειναι τελευταιας γενιας....:):):):)

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Έτσι πρέπει... εκσυγχρονισμός! ʼντε και με webcam προσεχώς!

Επισκέπτης
Παρασκευη βραδυ πηγα στο GOLD, με την λιστα του Vasos και τις προσθηκες των υπολοιπων φιλων ανα χειρας. Ειχε γελιο μεσα στο σκοταδι να προσπαθω να καταλαβω ποια ειναι η καθε μια τους. Προσεξα τις παρακατω

ΦΡΑΠΕ : Μαρινα, Βικτωρια, Αννετα, Σονια , Μαρια και Τζεσικα.
ΟΧΙ ΦΡΑΠΕ : Αλεξανδρα, Αννα, Παολα, Εμμυ, Τριξυ, Κατερινα, Σαμπινα, Μοντεστα, Αορα και Εστερα ( φορουσε το φορεμα της Αλεξανδρας, που περιεγραψε ο vasos στο ποστ του.Ο μισος κολος και αρκετο βυζι απεξω.) Την Εστερα δεν την εχει αναφερει κανενας μεχρι τωρα.Ειναι γυρω στο 1,70μ  με μαυρο μακρυ μαλι Λιθουανη και μουναρος. Ρωτησα ενα σερβιτορο και ειπε οτι σπανια κανει χορους.Την προσεξα να φερνει το μαγαζι μια δυο φορες βολτα μαζι με την Αορα, μεχρι που χαθηκε απο τα ματια μου.

Μεχρι να καταλαβω ποια ειναι ποια, ειχε περασει η ωρα και ειχε αρχισει να με κτυπαει και το ποτο, οποτε εφυγα "ατσαλακωτος" και "αφραπεδιαστος".

Τελειωνοντας θα ηθελα να αναφερω, οτι καθ'οδον για το gold, προσεξα δυο αλλα στριπτηζαδικα που νομιζω δεν εχει αναφερει κανεις στο thread. Ειναι σχεδον το ενα απεναντι απο το αλλο γυρω στα 500 μετρα πριν το Gold, οπως κατεβαινεις την Συγγρου απο την Αθηνα. Το "LIPS" και το "PLAY GIRL".

Aυτη η Tριξυ που λες ειναι μια μαυρομαλλα με βυζαρες και τατοο στη γαμπα????Αμα ειναι αυτη......

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Aυτη η Tριξυ που λες ειναι μια μαυρομαλλα με βυζαρες και τατοο στη γαμπα????Αμα ειναι αυτη......

Trixie άσχημη ξανθιά αδύνατη χωρίς πολύ βυζί ειδική σε προχώ shows με διάφορα "βοηθήματα".

Επισκέπτης
Υποχωρηση!!!!!!!!!!!!!!Ευχαριστω καπετανιο

Επισκέπτης
Vaso, σχετικα με το τελευταιο σου post,η Νο 3 πρεπει να ειναι η Λυδια (δεν γνωριζω - προς το παρον - τιποτα αλλο για αυτη), ενω το Νο 5 ειναι η Μισελ, παλια καραβανα του GOLD, που δεν κανει φραπε, 30αρα, απο την Ρουμανια. Aν ακουσω τιποτα αλλο για τις υπολοιπες θα επανελθω.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Vaso, σχετικα με το τελευταιο σου post,η Νο 3 πρεπει να ειναι η Λυδια (δεν γνωριζω - προς το παρον - τιποτα αλλο για αυτη), ενω το Νο 5 ειναι η Μισελ, παλια καραβανα του GOLD, που δεν κανει φραπε, 30αρα, απο την Ρουμανια. Aν ακουσω τιποτα αλλο για τις υπολοιπες θα επανελθω.

μπραβο ρε παπαζογλου!

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
μπραβο κοροιδα που πληρωνετε 50 ευρω για μια μαλακια απο στριπτιτζου.σασ εχουν βρει κοροιδα και σασ τα τρωνε.ευγε.

Επισκέπτης
αν κ δν ειμαι του φραπε....μπραβο ταζ αγορι μου που εσυ τα γλυτωνεις τα 50 ευρω...ασε που μας περισσευουν αυτα τα 50....οποτε αντι να παρουμε τσιχλες κ μπυρες παιρνουμε καφεδες....αχχαχααχχααχαχαχαχααχα....γι αυτο κ δν κοιμομαστε τα βραδυα.....(πηρα το μερος των φραπεδοφιλων γιατι μου τι σπαει καθε φορα να λεμε τα ιδια κ τα ιδια σε οποιον μπαινει κ κατηγορει...ρε φιλε,αν δν γουσταρεις/μπορεις μη το κανεις....αλλα μην κατηγορεις...)

Επισκέπτης
μπραβο κοροιδα που πληρωνετε 50 ευρω για μια μαλακια απο στριπτιτζου.σασ εχουν βρει κοροιδα και σασ τα τρωνε.ευγε.

Eντάξει ρε μεγάλε, εσύ γιατί αρπάχτηκες τώρα? Στο κάτω-κάτω δεν σε υποχρεώνει κανείς να το κάνεις, ούτε εμείς οι υπόλοιποι σε λέμε μαλάκα που δεν το κάνεις. Ο καθένας όπως την βρίσκει!!! Γούστα είναι αυτά. Κι εγώ είμαι της γνώμης ότι αν το σκεφτεί κανείς, πάει πολύ μια μαλακία. Καλύτερα να τα δώσεις σε στούντιο να γαμήσεις. Αλλά πάνω στην συγκεκριμένη φάση στο στριπτιζάδικο, πάνω στον χορό με τον μούναρο να σου κωλοτρίβεται... πολλές φορές σκέφτεσαι με το κάτω κεφάλι και λες "τι διάολο, τα δίνω τα 50 ευρώ για να μου τον παίξει!!!". Όταν είσαι με το καβλί ατσάλι... σιγά μην λογαριάσεις τα 50 ευρώ!!!  :grin:

Επισκέπτης
-Μια ερωτηση προς 1) τους πρωταγωνιστες αυτου του thread οπως : vasos, mclein, panosmpos,cptn mac, liomas...
και 2) σε ολους τους φιλους των στριπτηζαδικων που "καλη τη πιστη" θελουν να απαντησουν.

-  Εν οψει 2007, μας καλυπτουν πλεον τα στριπτηζαδικα ως
  τροπος διασκεδασης ?

-  Ως ποτε πρεπει να βλεπω την Τριξυ να πηδαει την Χαρα ?

-  Ως ποτε θα βλεπω τους ιδιοκτητες των clubs να ανακυκλω
  νουν τις γυναικες μεταξυ τους χωρις να φερνουν φρεσκιες
  γυναικες ?

- Μηπως ηρθε η ωρα να ψαξουμε για παρεμφερεις τροπους
  διασκεδασης ? Και αν "ναι" τι προτεινετε ?

Ειμαι fan των στριπτηζαδικων και μια απλη απαντηση του στυλ "αμα δεν σου αρεσει, μην ξαναπας δεν ειναι αρκετη."

Ευχαριστω.

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Ρε μαγκες μια ερωτηση η Angel δεν ειναι στο μαγαζι? εχω να παω απο το καλοκαιρι λογω γαμου βλεπετε!! :headbang: :headbang:
Παντως δεν ξερω αν την θυμονται οι παλιοι το τελειο μουνι κατα τη γνωμη μου και σε φραπε δεν ελεγε ποτε οχι :jerking:

Εγω βεβαια ειμαι fan της Evas σας στελνω και foto βεβαια δεν κανει φραπε αλλα αμα κολλησει κανεις με μια γκομενα τι να κανεις??

Edit andreoug. Ειπαμε οχι φωτογραφιες με προσωπα.

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Αν δεν κανω λαθος η Angel που λεγαμε απεικονιζεται παρακατω πολυ καλο ετσι :dancing: :dancing: :dancing:

Συνημμένα

• Baby O (Angel).jpg
    Baby O (Angel).jpg
    23,6 KB · Εμφανίσεις: 63

Επισκέπτης
φιλε kosfra απαγορευονται οι φωτογραφιες μεσα στα μαγαζια.....οποτε για καλο δικο σου καλυτερα να την παρεις απο εδω....

οσον αφορα το φιλο παπαζογλου....τι να πω ρε αδερφε...εχεις μαλλον απολυτο δικιο για τα στριπ - βεβαια δν εχω κ μεγαλο προβλημα - αλλα οντως εχω ψιλοβαρεθει τα ιδια κ τα ιδια....ομως μου ειναι δυσκολο να σκεφτω κατι εξυπνο κ πρωτοποριακο + συναμα επιτρεπτο στην ελλαδα...
το μονο που θα γουσταρα ειναι να ερθει στην ελλαδα μια φαση σαν τα στριπ της αμερικης...οχι της παρακμες αλλα αυτα που ειναι στο βεγκας...που πηδας νομιμα...σε πιπωνουν νομιμα κ τα ρεστα....Εσυ θα προτεινες κατι ??

NikosKoukos

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Φίλοι μου καλοί, καλοί μου φίλοι εγώ θα πρότεινα να γίνεται ότι και στην ταινία Κλοουσερ, για όσους την έχουν δεί καταλαβαίνουν.
Και εγώ έχω κάνει την μαλακία του φραπέ στο B.G. το 2004 αλλα τότε δεν υπήρχε το σαιτ για να με προειδοποιήσει και ήταν απο μάλλον η τελευταία φορά που έσακασα λεφτά σε κωλόμπαρο για υπηρεσίες.
οπότε τι να παω να κάνω εκεί?virtual γαμήσι με χαρα και τρίξυ?!!!!!!!
Από τότε μόνο για ποτό πάω εκεί κ για διασκέδαση μαζί με φίλους.

smiler

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
-Μια ερωτηση προς 1) τους πρωταγωνιστες αυτου του thread οπως : vasos, mclein, panosmpos,cptn mac, liomas...
και 2) σε ολους τους φιλους των στριπτηζαδικων που "καλη τη πιστη" θελουν να απαντησουν.

-  Εν οψει 2007, μας καλυπτουν πλεον τα στριπτηζαδικα ως
   τροπος διασκεδασης ?

-  Ως ποτε πρεπει να βλεπω την Τριξυ να πηδαει την Χαρα ?

-  Ως ποτε θα βλεπω τους ιδιοκτητες των clubs να ανακυκλω
   νουν τις γυναικες μεταξυ τους χωρις να φερνουν φρεσκιες
   γυναικες ?

- Μηπως ηρθε η ωρα να ψαξουμε για παρεμφερεις τροπους
  διασκεδασης ? Και αν "ναι" τι προτεινετε ?

Ειμαι fan των στριπτηζαδικων και μια απλη απαντηση του στυλ "αμα δεν σου αρεσει, μην ξαναπας δεν ειναι αρκετη."

Ευχαριστω.

Σωστός ο papazoglou !!
Την ίδια σκέψη έχουμε, πιστεύω όλοι εμείς που από τα μέσα της δεκαετίας του ενενήντα ασχολούμαστε με το σπόρ. Είναι απαράδεκτο για δέκα χρόνια να ανακυκλώνονται οι ίδιες και οι ίδιες κοπέλλες και τα μόνα καινούρια πρόσωπα να είναι οι απαρέδεκτες, σε συμπεριφορά, μαύρες !! Κάπως θα πρέπει να αντιδράσουμε. Μήπως να κάνουμε μποϊκοτάζ ; Υπάρχει τρόπος να έχουμε κάποια άμεση ή έμμεση επαφή με τα σχετικά κέντρα αποφάσεων ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom