Νέα

Baby Gold

• Μέλος που άνοιξε το νήμα robbyjumps
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 286K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Να διορθωσω κατι.Αν βρω τον πατερα μου στο ραντεβου που λεω μαλλον θα πεσει :uzi: :uzi: :uzi: :hammer: :hammer: :hammer: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :police: :police: :police: και μετα  :badair: :badair: :badair: Την επομενη μερα βεβαιως στο σπιτι θα ειμαστε  0:) 0:) 0:)

skortsianitis

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Σύντροφοι αν κανονίσετε τίποτα για συνάντηση μην με ξεχάσετε ;)

xristou

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εγω το baby gold το εμαθα απο την εκμπομπη του Φιλιππου Καμπουρη στο Εξτρα!Τι σουργελα που πηγαινουν σε αυτην την εκπομπη;

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Ρε φιλε  skortsianitis που να σε παρουμε μαζι μας αν εισαι σαν τον skortsianiti !!!!Θα πεσουν ολες οι εγχρωμες επανω μας και ειναι πολυ φορτικες ρε παιδι μου αυτες ..... :2funny: :2funny: :2funny: Παντως αν εισαι σαν τον skortsianiti μαλλον θα σε χρειαστουμε γιατι αν βρεθουμε ολοι μαζι οπως το βανταζομαι μας βλεπω να μας πεταει ο Kasper και τα αλλα μπαουλα απο το Baby Gold στη Συγγρου κατευθειαν ....... :knuppel: :knuppel: :knuppel:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ναι τον "μαιτρ" του Sirocco πιό σωστά, πάντα περιποιητικός και χαμογελαστός... στο Lolita δεν τον πέτυχα... αλλά στο Sirocco είχαμε περάσει πολλά ωραία βράδια... Καλά να είναι κι από μένα!

ξερω που ειναι ο κωστας!σπιτι του!!!!!!!!!!

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Τίποτα δεν σου ξεφεύγει στο Gold! ʼψογος! Ούτε ο μάνατζερ τους δεν τις ξέρει τόσο καλά!

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Πρέπει να λέει την Αντζέλικα που στεκόταν στο μπάρ. Δύναμη, αλλά όχι φραπεδιάρα.

skortsianitis

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Σύντροφe Υπουργέ  καμια σχέση με τον Σχορτσιανίτη εμφανισιακά, απλά διάλεξα αυτό το nick όταν νικήσαμε τους αμερικανούς στο μπάσκετ :). Aν μαζευτούμε πολλοί μπορούμε να κλείσουμε το μαγαζί μια καθημερινή, τι λέτε;

Επισκέπτης
νεα αφιξη στο gold named lisa!μια μελαχροινη ρωσιδα με καρε μελαχροινο μαλλι στο υψος του ωμου,φορουσε ενα βαθυ γαλαζιο dress και μου θυμισε κατι απο moulin rouge!οποιος καταλαβε ας αναφερει κατι...

Vasos, η Λιζα ειναι στο gold απο περυσι, ομως ειχε σταματησει για λιγο. Ειναι  παντρεμενη με παιδι αλλα απο οτι φαινεται με τον αντρα που διαλεξε, ειδε και αποειδε και ξαναγυρισε στο κουρμπετι. Απο την μια την βλεπω να μιλαει συχνα με την φραπεδιαρα Βικτωρια ( και αυτη παντρεμενη με παιδι) και απο την αλλη με τις μη φραπεδιαρες Βικυ (και αυτη παντρεμενη..!) και Σαμπινα ( χρονια σπιτωμενη με καποιον..).
Οποτε πρεπει να γινει ενα test drive για το αν κανει φραπε η οχι.... Τις λιγες φορες που την φωναξα για παρεα ειχε το γνωστο ψευτικο χαμογελαστο υφος της "φιλης" που καθε 10 λεπτα ηθελε το ποτο των 20 ευρω.."ΟΠΟΤΕ  ΜΑΚΡΙΑ" και αγαπημενοι. (οχι να πληρωνουμε εμμεσα και τους αντρες τους..)

Επισης προσεξα την 1) Βιβιαν, Λευκορωσσα, γυρω στο 1,68, κοντο ξανθο μαλι, με μερικα παραπανω κιλα και καλο βυζι, η οποια δηλωνει ελευθερη και μη φραπεδιαρα και 2) Νικολ, γυρω στο 1,65, Ρωσσιδα, με ξανθο μακρι μαλλι, 30αρα χωρισμενη με παιδι που και αυτη δηλωνει μη φραπεδιαρα.

Ενδιαφερον εχει το γεγονος οτι αρκετες απο τις γυναικες του Gold, ειναι παντρεμενες ηλικιας ανω των 30 ετων.

Απο παντρεμενες οπως ανεφερα ξερω την Λιζα, Βικτωρια, Βικυ και Εμμα. Εχει αλλος να προσθεσει καποια ?

smiler

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
Η Βικτώρια δεν είναι παντρεμένη, αλλά έχει μία κόρη 7 ετών. Η ίδια είναι 29 ετών και είναι από το Ντιεπρπετρόφσκ της Ουκρανίας. Επίσης, έχει και αυτοκίνητο, σιτροέν Ξαρά. Το έβγαλε με το ιδρώτα της η καϋμένη...

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Μ'αρέσει που σας ενδιαφέρει και η οικογενειακή τους κατάσταση...

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Εϊμαι ένας από τους "μαλάκες" που σύναψαν σχέση με μία του συναφιού. 4 χρόνια, ακόμα δεν έχω ξεκόψει (μάλλον έχω ξεκόψει αλλά δεν θέλω να το δεχτώ).
Την ακολούθησα από το μαγαζί που την γνώρισα έως το Gold το ρημαδιασμένο.
Έπαψα να είμαι πελάτης και χορηγός στα 2 χρόνια οπότε μετά ήταν σαν κανονική σχέση. Ακόμα δεν έχω συνέλθει και δεν το βλέπω να γίνεται.
Ύστερα από αυτήν όλα τα άλλα είναι αλοιφές για τους κάλους. Μέρα έρχεται-μέρα φεύγει το ίδιο είναι.
Για αυτό διαβάζοντας αυτό το topic με έπιασε ένας κόμπος.... Και κάνω μια παράκληση... Ό,τι και αν κάνετε, ό,τι και αν έχει συμβεί, μην γράψετε άλλο για την Ειρήνη(Irina), λίγο οίκτο... Δεν παλεύεται ακόμα.

ΥΓ.: Όσο για τη συμπεριφορά απέναντι στον πελάτη... Έχω δει και έχω δει, αλλά αυτό το Gold είναι από τα λίγα... Πτέρυγα έχω χτίσει εκεί μέσα και ούτε σε τραπέζι δεν με βάζουν να κάτσω, μην πω για τα κλεψίματα που πέφτουν.
Σε αυτό τον τομέα το Λολίτα έχει κάνει βήματα εμπρός.

Επισκέπτης
ποια ειναι η ειρηνη ρε αδερφε...για βοηθησε με λιγακι...πες μου τα μαγαζια κ περιεγραψε την...ευχαριστω...

Επισκέπτης
Peloponosie, σιγουρα εχει γραψει καποιος κατι για την Irina ?
Νομιζω πως οχι..

Τεσπα, ολοι εχουμε φαει λιγο πολυ τις σφαλιαρες μας απο διαφορες και οσο και αν σου φανει "μαλακια" αυτο που θα σου πω, ενα ειναι το αντιδοτο της καψουρας. Ο χρονος.!

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Είχα κάποτε ένα φίλο που μου έλεγε: 'Μερικές φορές μου αρέσει να σκάβω ένα λούκι και να μπαίνω μέσα από μόνος μου'.

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
οταν λες για ιρινα,λες την μελαχροινη ψηλη με ισια μακρια μαλλια που καθεται συνεχεια ορθια στο μπαρ μαζι με την αιγλη συνηθως την βιβιαν,charlie κ.ο.κ.?αν ειναι αυτη δεν εχουμε αναφερει κατι συγκεκριμενο εκτος του οτι δεν χορευει σχεδον καθολου(και οταν το κανει το κανει duo με την ξανθια μπουρουχα φιλη της) και δεν φραπεδιαζει τον espesso!

Αυτή με το μαλλί κομμένο με απότομες γωνίες γύρω απο το πρόσωπο... προκλητική και θρασύς, αντιπαθής χαρακτήρας. Πρέπει να είναι γυναίκα 'αράχνη'. Μπλιάχ.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Αυτή με το μαλλί κομμένο με απότομες γωνίες γύρω απο το πρόσωπο... προκλητική και θρασύς, αντιπαθής χαρακτήρας. Πρέπει να είναι γυναίκα 'αράχνη'. Μπλιάχ.

το μαλλι της μου θυμιζει bruce dickinson!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom