Ropaloforos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2005
- Like
- 11
- Πόντοι
- 6
Μάλλον Bruce Wein!
Παιδιά ήταν κανείς χθες Baby Gold κατά τις 4 π.μ. όταν βγήκε το σόου με τη μπατσίνα και τη φυλακισμένη;
Και πώς λέγανε την ξανθιά βυζαρού που φορούσε αυτήν την υποψία φορέματος και "κερνούσε" όλο το βράδυ φραπεδάκια;
ειναι κλασικη φραπεδιαρα αλλα ζηταει 50Παιδιά ήταν κανείς χθες Baby Gold κατά τις 4 π.μ. όταν βγήκε το σόου με τη μπατσίνα και τη φυλακισμένη;
Και πώς λέγανε την ξανθιά βυζαρού που φορούσε αυτήν την υποψία φορέματος και "κερνούσε" όλο το βράδυ φραπεδάκια;
Αυτήν, αυτήν, τον σατανά τον ίδιο... Όχι σφαλιάρα έφαγα, όχι λάκκο έσκαψα, μπουκέτο από τον Τάισον και κρατήρα από μετεωρίτη είναι τα σωστά μεγέθη. Τουλάχιστον έκανε καλό κρεβάτι....Αλλά ξινό μου το βγαλε.οταν λες για ιρινα,λες την μελαχροινη ψηλη με ισια μακρια μαλλια που καθεται συνεχεια ορθια στο μπαρ μαζι με την αιγλη συνηθως την βιβιαν,charlie κ.ο.κ.?αν ειναι αυτη δεν εχουμε αναφερει κατι συγκεκριμενο εκτος του οτι δεν χορευει σχεδον καθολου(και οταν το κανει το κανει duo με την ξανθια μπουρουχα φιλη της) και δεν φραπεδιαζει τον espesso!
Αυτήν, αυτήν, τον σατανά τον ίδιο... Όχι σφαλιάρα έφαγα, όχι λάκκο έσκαψα, μπουκέτο από τον Τάισον και κρατήρα από μετεωρίτη είναι τα σωστά μεγέθη. Τουλάχιστον έκανε καλό κρεβάτι....Αλλά ξινό μου το βγαλε.
Δεν κάνει τίποτα από όσο ξέρω, την έχει δει ντίβα αλλά ποτέ δεν ξέρεις... Με μένα μπορεί να το έπαιζε κυρία και από πίσω βουρ όλοι...
Είχε και μια κολλητή πιο ψηλή, την Όλγα ή Νικόλ ή πως την λένε εκει μέσα αλλά δεν έχω νέα της. Αυτή είχε ένα φίλο καλό παιδάκι, πιο low profile από μένα, μια χαρά του έκατσε, ούτε τραβήγματα ούτε ταλαιπωρίες, καλό κορίτσι, εγώ έπεσα στην τρελή...την ατυχία μου μέσα.... και άμα φας σόλωμό άντε να τρως φακές μετά.... Τεσπά, ευχαριστώ για τα καλά λόγια. καμμένος στο χυλό και προσέχω πολύ τώρα. Μου χάλασε την χαρά του κωλάδικου γαμώτο...
Την Charlotte λες που έκανε σόου στο baby o στην Πειραιώς πριν κανά χρόνο λες? Που είχε κάνει φωτό στο penthouse? Αυτή παντρεμένη ήταν με τον Αμερικάνο που έκαναν σόου μαζί, κολλητή αυτής της Μαριτίνας που λέω. Πρέπει να έλιωσε στην κοκό σανέλ μαζί με τον άλλο, δεν σταμάταγε να το τιμάει...Αν λέμε για την ίδια.