Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Πρέπει να σου βρούμε βοηθό δηλαδή;
Καπτεν ο vasos δεν χρειαζεται μονο απλα βοηθο αλλα ολοκληρο ...... επιτελειο
Πρέπει να σου βρούμε βοηθό δηλαδή;
χθες προχτες τι εγινε?πηγε κανεις να μας δωσει καμια καινουρια πληροφορια?για πειτε για πειτε..........εχω να παω 3 βδομαδες στο μαγαζι...
3 βδομάδες;;; Δεν πάμε καλά...
ναι και απο εδω και περα θα σταματησω σχεδον εντελως τα στριπ διοτι μου εχουν κοστισει μια περιουσια..........θα ασχολουμαι περιστασιακα με το αθλημα και περιμενω να δω ποιος ή ποιοι θα με αντικαταστησουν!!!!!!!παιρνω συνταξη επικουρικη απο το gold και κυρια απο το lido!!!!!!!!!!
.. και απο εδω και περα θα σταματησω σχεδον εντελως τα στριπ διοτι μου εχουν κοστισει μια περιουσια....
ναι και απο εδω και περα θα σταματησω σχεδον εντελως τα στριπ διοτι μου εχουν κοστισει μια περιουσια..........θα ασχολουμαι περιστασιακα με το αθλημα και περιμενω να δω ποιος ή ποιοι θα με αντικαταστησουν!!!!!!!παιρνω συνταξη επικουρικη απο το gold και κυρια απο το lido!!!!!!!!!!
Another one bites the dust...
Κάτσε να πάρω το αμάξι από το συνεργείο, να ξαναβγώ στους δρόμους και μέχρι να ξανατρακάρω, αναλαμβάνω εγώ. Έμεινα καιρό στον πάγκο, είδα και γνώρισα κανονικές γυναίκες και ξενέρωσα. Αν δεν μυρίζει κωλομπαρίλα, απλά δεν μπορεί ρε παιδί μου. Αν δεν σου μιλάει αγγλικά του κώλου, δεν έχει γοητεία. You are very naice gay.... που λένε και στην Σιβηρία...
Αν δεν μυρίζει κωλομπαρίλα, απλά δεν μπορεί ρε παιδί μου.
Απο αυτη τη στιγμη εισαι παιδι μου / σε υιοθετω
΄Έχω ολόκληρη πρόταση να κατεβάσω αλλά στο θέμα μας...
Διαβάζοντας δε προσεκτικά, αποκλείεται να μην έχουμε συναντηθεί στα πέριξ... Δίνω ένα hint: Υπήρχε πριν κανά 5μηνο ένα παλικαράκι καϊδι εντελώς μες στο Gold, στην πίσω μπάρα (των στερημένων) με μαλλάκι κάθε ΠΣΚ, να περιμένει μανιωδώς και αγχωμένα την κοπέλα "του" και έμενε με τις ώρες, μέχρι τα κλεισίματα. Έβλεπε τους πάντες(όποτε μπορούσε και ήταν νηφάλιος) και τα πάντα γιατί είχε ώρα να παρατηρεί. Η "κυρία" ήταν η Ιρίνα και ο στάνταρ καταθέτης ήμουν εγώ(όχι ο καραφλός mafia style που κάθεται κάθε ΠΣΚ στο μπαρ), οπότε όλο και θα με έχει πάρει το μάτι σας...
Και μετά (από επιστροφή από Rasputin) ξανατράκαρα και βγήκα εκτός λόγω έλλειψης μεταφορικού, πάνω που έφτιαχνα καταστάσεις σε τρία ταμπλώ: Lolita, Princess, Rasputin.
Τώρα πάλι από την αρχή να βρίσκεις στόχους, να πιάνεις την ίδια κουβέντα(πρέπει να εκδοθεί βιβλίο οδηγιών με διαλόγους-είναι στάνταρ).
Ως αντίδραση- όραμα βλέπω την ίδρυση Strip Hall από συναγωνιστές για συναγωνιστές. Να τα τρώμε μεταξύ μας...
(όχι ο καραφλός mafia style που κάθεται κάθε ΠΣΚ στο μπαρ),
ειναι δυνατόν να σας τα τρώνε οι στριπτιτζούδες ρε μάγκες. Δεν θα γαμήσετε ποτέ. Κι αν γαμήσετε 3 τινα υπάρχουν. 1 Θα ματώσετε οικονομικά. 2 θα σας ματώσει κανας νταβατζής 3. θα παντρευτείτε γιατί είστε ευαίσθητα αγοράκια