peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
4 ρε θηρίο? Λάστιχο στον κάνανε? :lol:
4 ρε θηρίο? Λάστιχο στον κάνανε? :lol:
Oχι βρε..απλη αναφορα εκανα για το τι ειδα..!
Παντως εχθες που εκανα μια βολτα κατα τις 4 το πρωι και το βρηκα κλειστο, οπως και κλειστο ηταν Λολιτα και Ανατολη.
Λετε να εκανε κανενα ντου η αστυνομια για ωραριο ?
Eρώτηση:είναι κάποια από τις μαρια , τζεσικα, μαρινα , βικτωρια μαύρη?
Πείτε με ρατσιστή πείτε με ό,τι θέλετε αλλά οι μαύρες στριπτιτζούδες μου τη σπάνε,ειδικά επειδή γίνονται φορτικές.Προτιμώ φυσικά τις βόρειες χώρες :-)
Τις προάλλες είχα πάει Lolita και επειδή είπα σε μια μαυρούλα πως δεν την θέλω κάνει το εξής ωραίο :σκύβει,μου τουρλώνει τον κώλο της και ανοίγει τα κωλομάγουλα μπροστά στη μούρη μου (ως ένδειξη διαμαρτυρίας)
Eρώτηση:είναι κάποια από τις μαρια , τζεσικα, μαρινα , βικτωρια μαύρη?
για πεμπτη βραδυ παντως τα πραγματα ειναι πιο κουλ.μολις ειχε σταματησει η βροχη και ντουυυυυυ για μεσα.το μαγαζι ουτε αδειο ουτε γεματο...χαλαρα και ολοι καθημενοι.τωρα δεν ξερω πως μας ειδε ο σερβιτορος(αμερικανακια) παροτι ειχε αδεια τραπεζια μας εχωσε σε καναπε-λες και εμεις ειμαστε περαστικοι.
πιανω γωνια καναπε και αφου την απεριψα ολες σχεδον σταθηκα σε μια αντζελικα......μια ψιλογεματουλα με ματι αστερατο.....αφου την ποτησα ηρθε η ωρα του φραπε......γλυκος με γαλα![]()
![]()
Γιατι αυτη η αποχη καλοι μου φιλοι ?
Τα βαρεθηκατε και τα κοψατε τα στριπτηζαδικα ?
Και οι mclein,cpt mac, war, panos...ολοι αφαντοι..
Ακομα και ο vasos απεχει ?
εγω σας λεω να σταματησετε να γραφετε λεπτομερειες!!θα εχουμε προβλημα!!θα κλεισουν τα μαγαζια!
Προχθεσινη επισκεψη στο μαγαζι.
Λιγα κοριτσια, λιγος κοσμος και αρκετα ζευγαρακια.
Εαν δεν εβλεπες την πιστα, ανετα θα ελεγες οτι ησουν σε καποιο club στου Ψυρη.