Επισκέπτης
λαμπρο εγω ποτε δεν εδωσα ονοματα και το τι κανουν!!!
λαμπρο εγω ποτε δεν εδωσα ονοματα και το τι κανουν!!!
Αυτό ισχύει όντως! Κυρίως στις αρχές! Μετά όμως εξηγήσαμε τι παίχτηκε. Και τώρα αν παρατήρησες δεν αναφέρουμε το παραμικρό. Και ενημερώσαμε αρκετό κόσμο τι παίζει η φάση με τα στρίπτ. Εγώ δεν υπάρχει βδομάδα που να μην πάω σε στρίπτ. Λές να περιμένω λίστες απο δω? 10 χρόνια τραβιέμαι σ'αυτά τα μαγαζιά απο την εποχή million dollars,diamonds and pearls,sirroco,tessera,prelude κλπ Όπως και συ εξάλλου απ'ότι κατάλαβα είσαι στη γύρα. Οι λίστες εδώ οι ονομαστικές μόνο προβλήματα μπορούν να φέρουν. Δεν τις βλέπουν μόνο παιδιά σαν εμάς που γουστάρουμε την φάση. Μπαίνουν ένα σορό περίεργοι μέσα. Και μετά είμαι σίγουρος ότι οι μπάτσοι παρακολουθούνε το σάϊτ για να συλλέγουν πληροφορίες. Αυτό είναι δεδομένο και αν νομίζει κάποιος το αντίθετο είναι αφελής. Θέλουν όλα τα πράγματα προσοχή φίλε Λάμπρο ;)
... Το show απογοητευτικό, κρύες οι γκόμενες, πολύς κόσμος, μπάχαλο. Μπάμια το εργαλείο μ' όλα υτά που είδα εκεί....
Νομιζω φιλε μου....θα περιμενεις πολυυυ ακομη....αφου το μαγαζι τιγκαρει ως το ταβανι ακομη κ καθημερινες......Και με το που κλεισει το FEVER, ολα τα 17-18αρικα, βουρ για μεσα...Χαμος..Δεν λεει με τιποτα...
Εεε, τωρα οι γυναικες, πως να μην ειναι κρυες ? Μετα απο τοσα χρονια τα ιδια και τα ιδια και αυτες βαρεθηκαν.
Τεσπα, μακρια και αγαπημενοι με το Gold, γιατι και η υπομονη εχει τα ορια της....Οταν αλλαξουν προγραμμα/κοπελλες τοτε θα αλλαξω και εγω.
1.δν εχω δικο μου μαγαζι.Για να το λες mclein Κατι ξερεις....Ισψς θα ηταν καλυτερα να μας διαφημισεις το δικο σου μαγαζι....
Αλιμονο σε οποια δεν κανει φραπε δωρεαν στον ΦΥΡΕΡ
Φιλοι στριπτιτζακιδες λεω να παω γκολντ αποψε. Οι χοροι καλα κρατουν εκει μεσα? Εχω να παω κανενα μηνα. Ποιος πηγε αυτες τις μερες?
Φιλοι στριπτιτζακιδες λεω να παω γκολντ αποψε. Οι χοροι καλα κρατουν εκει μεσα? Εχω να παω κανενα μηνα. Ποιος πηγε αυτες τις μερες?