Χθες ήταν βραδυά περιπόλου όποτε κατά τις 3.30 χτυπάμε με την παρέα Μούσσες μετά από πολύ καιρό...
Η είσοδος έχει αλλάξει διακόσμηση από την τελευταία φορά που πήγαμε και μας προδιάθεσε θετικά...
Μπάινουμε μέσα και πριν προλάβουμε να χαρούμε από το γεγονός ότι το μαγαζί δεν ήταν φίσκα και βρήκαμε τραπέζι αμέσως, τρώμε το ξενέρωμα της ζωής μας:
Στην πίστα έκανε σώου ένας ταχυδακτυλουργός!!!! Ήμαρτον- ήταν πιο αντιδιεγερτικό και από ανδρικό στριπ τιζ!
Σε λίγο θα βάλουν και χαρτορίχτρες, θηριοδαμαστές και τη γυναίκα με τα μούσια...
Επί της ουσίας το μαγαζί είχε αρκετές αξιοπρεπείς παρουσίες στο επίπεδο του Ρασπούτιν περίπου και τουλάχιστον 3-4 από αυτές θα μπορούσαν να σταθούν και στο BG..
Αλλά...Τα πράγματα ήταν ψόφια..Οι κοπέλες προτιμούσαν να πίνουν νεράκι μεταξύ τους λες και βγήκαν με τις κολλητές τους από το λύκειο και δεδομένου ότι οι φίλοι μου είναι εθισμένοι στο φραπέ και καμια δεν έδινε εγγυήσεις για κάτι τέτοιο, την κάναμε για εκεί που είχαμε ξεκινήσει αρχικά αλλά παρεκλιναμε για να δούμε και κάτι άλλο:
Το Baby Gold...
Σκάσαμε μύτη κατά τις 4.40-4.45 και ευτυχώς αν δεν βρήκαμε τραπέζι (αναμενόμενο) μπορούσες να σταθείς και όρθιος και να πιεις το ποτό σου χωρίς να αισθάνεσαι ότι είσαι στο Α7 Δευτέρα πρωί.
Έχω διαβάσει κατά καιρούς σκληρές κριτικές από τους σκηροπυρηνικούς θαμώνες του συγκεκριμένου μαγαζιού ότι κάποιες κοπέλες την έχον δει κ.τ.λ....Ίσως και να έχουν δίκιο, στο επίπεδο γνωριμίας που αυτοί έχουν φτάσει και τα κεφάλαια που έχουν δαπανήσει..
Ωστόσο, για τον περιστασιακό χρήστη όπως εγώ, κάθε φορά που μπάινω στο μαγαζί παθαίνω πλάκα...Το 80% των κοριτσιών είναι τουλάχιστον ίσο αν όχι ανώτερο εμφανισιακά από ένα ct των ? 500/ δίωρο..Μάλλον κρατάνε ακόμα τη "γιαγια" (ξέρετε ποια λέω) ώστε να μην τσακώνονται οι άλλες για το ποια είναι η λιγότερο όμορφη...
Τα σόου είναι απίστευτα (ειδικά όταν τα μουνόχειλα της Τρίξυ κρέμονταν σα τυροπιτάκια απο τις αλυσίδες που τους κρέμασε η Χαρά έχασα το φως μου)..
Όλες οι κοπέλες γυρνανε σαν ηλεκτρόνια και σε παρακαλάνε για χορό..
Η μουσική είναι υπέροχη..
Για χορό πήρα τη Σαβίνα η οποία αν και δεν κερνά καφέ ήταν εξαιρετική και έχει ίσως το καλύτερο φυσικό στήθος που έχω δει (με το σύστημα Μπραϊγ) εδώ και καιρό..
Οι φίλοι προτίμησαν τις γνωστές καφετζούδες (ονοματα δεν λέμε...)
Τελικά όπου και αν πάω, δεν είναι τίποτ' αλλο από μια προθέρμανση για το BG...
Είναι μεγάλο μαγαζί και με αντοχή στο χρόνο, ειδικά για εμάς που πηγαίνουμε μια φορά το μήνα και σπανίως ξοδεύουμε πάνω από ? 80..