Φιλοι μου γεια σας. Θα ηθελα να αναφερω στους νεους θαμωνε των στριπτηζαδικων, να εχουν τα ματια τους 14...
Λογω αναδουλειας, το κοστος των παρεχομενων υπηρεσιων, διαφερει απο κοπελλα σε κοπελλα, με αποτελεσμα να ακουω για ενα σπεσιαλ να ζητανε απο 60 εως και 100 ευρω...
Προσεχτε και μην δινετε πανω απο 50 ευρω στα "πρωτα" ονοματα του μαγαζιου, και στα "δευτερα" προσπαθηστε να πιεσετε τις τιμες προς τα κατω...
Μιλαμε για πολυ αναδουλεια....Πιστευτε με...
1.Tι κανουν στα σπεσιαλ ??????? Χιχιχιχιχιιχιχιχιχιχι.....φερνουν καφε απο Βραζιλια ?????
2.Οταν λες αναδουλεια τι εννοεις ??? Γιατι εγω αλλα μαθαινω...
3.Τι διαφορα εχει το 50αρι με το 60αρι ??? Για το 100αρι δν θα πω τπτ καθως ειναι 2..50αρια...οχι οτι εχει σημασια..κουβεντα να γινεται...
4.Οσο πιο πολλα δινεις...τοσο πιο πολλα δν παιρνεις ??? 50 ευρω δν ειναι 5 χοροι...60 ευρω η 100 η 1000 θα ειναι κ οι αναλογοι χοροι....χοχοχοχοχοχοχοχοχο.....
5.Κ το γλεντι ξεκινησε...
6.Παντως αδερφε να πω την αληθεια δν μου αρεσε το στυλ του κειμενου σου...(με το συμπαθειο...)...Κ συγκεκριμενα αυτο το ''Προσεχτε...τα ματια σας 14....δν μου καθονται καλα....κ εξηγουμαι --->> Απ την τσεπη τους θα τα αρπαξουν,δλδ θα τους κλεψουν??? Με το ετσι θελω θα φυγουν χωρις χρημα οι πελατες ??? Οποιος θελει κ μπορει (επαναλαμβανομαι το ξερω..) παει στα στριπ...οι αλλοι ας κατσουν σπιτια τους...ή ας κανουν οτι αλλο οικονομικοτερο τους ευχαριστει...δν ειναι αναγκασμενος κανενας να πηγαινει σε στριπ σοου κ ειδικοτερα να χαλαει λεφτα εκει...αν νομιζει οτι δν αντεχει η τσεπη του...ή δν ειναι value for money η υποθεση...ας παει αλλου...ή οπως προειπα ας κατσει σπιτακι του...
Υ/Γ---> Μη μου θυμωσετε μερικοι...απλα ειναι η αποψη μου κ μπορει να σας ακουγεται καπως...ομως νομιζω οτι ειναι η αληθεια...κ καλα ειναι να τη βλεπουμε καθαρα...