Νέα

Baby Gold

• Μέλος που άνοιξε το νήμα robbyjumps
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 286K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

Επισκέπτης
μεγαλυτερη διαφημιση στην Ιρινα δεν θα μπορουσες να κανεις με αυτο το avatar.

Επισκέπτης
Δεν είναι σχήμα λόγου φίλε... είναι ένας τύπος από τους πολλούς θαμώνες που όμως δεν μοιάζει με θαμώνα σαν εμάς. Απλά είχα φτάσει σε επίπεδο να είμαι τόσες ώρες εκεί όσες και αυτός. Αυτά!

Μπορεις να τον περιγραψεις ? Που καθεται ακριβως ?
Και γιατι σου δινει την εντυπωση του mafia guy ?

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Στο μπαρ καθόταν(έχω να πάω και κανά 5μηνο) τέρμα προς την πόρτα, παρέα με έναν άλλο συνήθως και είχαν συγκεκριμένα κορίτσια. Κοστουμάτος πάντα, με "αέρα", και τον γνώριζε η πλειοψηφία του staff.
Ρε μπας και είσαι εσύ??? Αν ναι, έπρεπε να γνωριζόμασταν. Όλο το ματάκι μου κλεινε...

ʼμα ήταν αυτή η λεγάμενη (η κοπέλα στην υπογραφή-στο avatar έχω ένα showgirl), τώρα θα ήμουν έγκλειστος στο ίδρυμα.

Επισκέπτης
Δεν ειμαι εγω ....Εγω δεν κλεινω το ματι στα αγορακια...Ειμαι αθεραπευτος μουνακιας... :boobies:

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Ως προς το άθλημα λέω.. συναδερφικά... Αλλά αν δεν είσαι εσύ, τότε είτε με δούλευε όπως είχα μπλέξει, είτε με τσέκαρε με ό,τι είχα μπλέξει.

Επισκέπτης
Ως προς το άθλημα λέω.. συναδερφικά... Αλλά αν δεν είσαι εσύ, τότε είτε με δούλευε όπως είχα μπλέξει, είτε με τσέκαρε με ό,τι είχα μπλέξει.

Πιστευω πως κανεις δεν σε δουλευε... Ολοι εχουμε περασει το λουκι που περνας με διαφορες καργιολες. Απλα μερικοι - και εγω ειμαι ενας απο αυτους - εχουν παθει καριολο-ανοσια και απλα βλεπουμε τις γκομενες εκει σαν "εργαλεια" ικανοποιησης.

Και ρε παιδι μου, κατι παραξενο συμβαινει...οσο πιο πουτανο-καριολε τους φερομαι, τοσο πιο "κοντα" μου ειναι....

Ακουσε διαλογο εχθες στις 6 το πρωι με μια απο αυτες.. " Μα γιατι μου ειπες πως θα με παρεις τηλ. για να γαμηθουμε και περασες το βραδυ παρεα με αλλη γυναικα ?..." Τωρα πες μου εγω το να της απαντησω ???

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Καλά εννοείται αυτό, δεν το είπα με μορφή παραπόνου, αλίμονο! Απλά αυτό συνέβαινε λόγω κοινών ενδιαφερόντων με τον τύπο.

Έχω κάνει την θητεία μου (μην πω ότι έγινα μονιμάς).

Όσο για το τι να της απαντήσεις, τίποτα. Πραγματικά έχω ακούσει τόσες φορές τα ίδια και τα ίδια που μπαίνω σε sleep mode και μιλάω μηχανικά...

Επισκέπτης
Ακουσε διαλογο εχθες στις 6 το πρωι με μια απο αυτες.. " Μα γιατι μου ειπες πως θα με παρεις τηλ. για να γαμηθουμε και περασες το βραδυ παρεα με αλλη γυναικα ?..." Τωρα πες μου εγω το να της απαντησω ???
για να εγκρινεις την αλλη γκομενα κ αν σ'αρεσει να παμε για παρτουζα!!! :):):):)!!!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ξέρετε που έχει πάει η Εμμανουέλα?

ποια εμμανουελα?μηπως λες αυτην την ξανθια μετριου αναστηματος κουκλα με το υπεροχο στηθος και το γεματουλι κωλο που ηταν παλια στο αφροδιτη palace και πριν ενα χρονο περιπου στο gold?αν εννοεις αυτη και εγω την εχω χασει!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
έλα ρε Βάσο θηρίο, η Μπιάνκα και η Έϊντζελ είχανε ρεπό ;) Η Ελληνίδα που σου έκανε εντύπωση και ήταν λίγο mature νομίζω την λένε Μαρία ( ο Ροπαλοφόρος θα την θυμάται και απο το babes είχε κάνει μερικά φεγγάρια). Εχτές πέρασα τσάρκα απο γκόλντ αν και αράξαμε Ρασπούτιν (καθότι ανωτέρας βίας κολλητού  :2funny: :2funny: :2funny:) Εκεί πάντως νωχελικά και ήρεμα τα πράγματα  :sunglasses:

η αναστασια καλα πανο?με την ολγα παρουσα και τα γνωστα σκηνικα?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Μόνο καλά Βάσο :cheesy: :cheesy: :cheesy: Ζει και βασιλεύει και τον κόσμο τον χαζεύει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Μπα τα 'γνωστά σκηνικά' όπως τα είδα ελατώθηκαν για να μην πω σταμάτησαν διότι μάλλον πρέπει να το σοβαρέψανε το θέμα >:(

και στο παλας οταν ηρθε τα ιδια συνεβαιναν για τις πρωτες 5 μερες....μετα αρχισαν τα οργανα................

Επισκέπτης
Vaso, καθαρα ακαδημαικη η ερωτηση μου...

Στις 05.18, τι εκανες ορθιος και εγραφες μηνυματακια στο site ? εεεεεεεε ??

Μηπως σε ειχε πιασει η καφεινη του φραπε και δεν μπορουσες να κοιμηθεις ?

Nick the Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Η Εμμανουέλα ψηλή με σπαστό μαλλί, από τη Ρουμανία, ήταν χρόνια στο Gold και είχε συνέχεια δίπλα της μια κοντή (δεν θυμάμαι όνομα) που χόρευε συνέχεια.

Επισκέπτης
Χθεσινη επισκεψη στο μαγαζι

1) φραπε = μαρια , τζεσικα, μαρινα , βικτωρια.
2) οχι φραπε = γκρεις, λανα, σαμπινα, κατριν, τσαρλι, χαρα, τριξυ, βιβιαν, μανταλινα, μοντεστα, εμμα.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Χθεσινη επισκεψη στο μαγαζι

1) φραπε = μαρια , τζεσικα, μαρινα , βικτωρια.
2) οχι φραπε = γκρεις, λανα, σαμπινα, κατριν, τσαρλι, χαρα, τριξυ, βιβιαν, μανταλινα, μοντεστα, εμμα.

μου αρεσει που εισαι φραπεδιαρης των καθημερινων!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom