Επισκέπτης
μεγαλυτερη διαφημιση στην Ιρινα δεν θα μπορουσες να κανεις με αυτο το avatar.
Δεν είναι σχήμα λόγου φίλε... είναι ένας τύπος από τους πολλούς θαμώνες που όμως δεν μοιάζει με θαμώνα σαν εμάς. Απλά είχα φτάσει σε επίπεδο να είμαι τόσες ώρες εκεί όσες και αυτός. Αυτά!
Ως προς το άθλημα λέω.. συναδερφικά... Αλλά αν δεν είσαι εσύ, τότε είτε με δούλευε όπως είχα μπλέξει, είτε με τσέκαρε με ό,τι είχα μπλέξει.
Έχω κάνει την θητεία μου (μην πω ότι έγινα μονιμάς).
για να εγκρινεις την αλλη γκομενα κ αν σ'αρεσει να παμε για παρτουζα!!! !!!Ακουσε διαλογο εχθες στις 6 το πρωι με μια απο αυτες.. " Μα γιατι μου ειπες πως θα με παρεις τηλ. για να γαμηθουμε και περασες το βραδυ παρεα με αλλη γυναικα ?..." Τωρα πες μου εγω το να της απαντησω ???
Ξέρετε που έχει πάει η Εμμανουέλα?
έλα ρε Βάσο θηρίο, η Μπιάνκα και η Έϊντζελ είχανε ρεπό ;) Η Ελληνίδα που σου έκανε εντύπωση και ήταν λίγο mature νομίζω την λένε Μαρία ( ο Ροπαλοφόρος θα την θυμάται και απο το babes είχε κάνει μερικά φεγγάρια). Εχτές πέρασα τσάρκα απο γκόλντ αν και αράξαμε Ρασπούτιν (καθότι ανωτέρας βίας κολλητού ) Εκεί πάντως νωχελικά και ήρεμα τα πράγματα
Μόνο καλά Βάσο Ζει και βασιλεύει και τον κόσμο τον χαζεύει Μπα τα 'γνωστά σκηνικά' όπως τα είδα ελατώθηκαν για να μην πω σταμάτησαν διότι μάλλον πρέπει να το σοβαρέψανε το θέμα >
Χθεσινη επισκεψη στο μαγαζι
1) φραπε = μαρια , τζεσικα, μαρινα , βικτωρια.
2) οχι φραπε = γκρεις, λανα, σαμπινα, κατριν, τσαρλι, χαρα, τριξυ, βιβιαν, μανταλινα, μοντεστα, εμμα.