kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Σε σχεση μ'εμενα τουλαχιστον....εισαι φραπεδολαγνος.....(φαντασου οτι ετσι κ μου ακουμπησει τον π@$@#ο η εκαστοτε γκομενα....εφαγε σουτ....).....
Είσαι δύσκολος πελάτης φίλε...
Σε σχεση μ'εμενα τουλαχιστον....εισαι φραπεδολαγνος.....(φαντασου οτι ετσι κ μου ακουμπησει τον π@$@#ο η εκαστοτε γκομενα....εφαγε σουτ....).....
Το δύσκολο γοητεύει όμως flesh, ειδικά γυναίκες που έχουν συνηθίσει σε κραυγές και όχι ψιθύρους, για να θυμηθούμε και τον "θείο" Ingmar.Είσαι δύσκολος πελάτης φίλε...
Πολυ δυσκολος.....οχι απλα δυσκολος....Σιγουρα κανω τη διαφορα...εστω κ απο τη ''μαλακια'' του μυαλου μου...Είσαι δύσκολος πελάτης φίλε...
Γιατί;; Τι πρόβλημα έχεις; Οι κοπέλες έχουν τη καλύτερη πρόθεση
Το δύσκολο γοητεύει όμως flesh, ειδικά γυναίκες που έχουν συνηθίσει σε κραυγές και όχι ψιθύρους, για να θυμηθούμε και τον "θείο" Ingmar.
Το ξερω οτι η τσεπη των κοριτσιων εχει τις καλυτερες των προθεσεων....
Και για μένα κρατάει ώρες και ποικίλως.Η ζωη...η διασκεδαση. ...ή οπως αλλιως γουσταρεις πες το οσον αφορα εμενα δν κρινεται απο μια μαλακια κ δη του 5-λεπτου...
Καλυτερα να ακουω ''παραμυθια'' κ να πληρωνω....παρα κατι στημενο σχετικα με τη σεξουαλικοτητα...καλυτερα παραμυθι στα λογια...παρα στις πραξεις εν ολιγοις...
Προτιμω να συμβει εκτος μαγαζιου...(να την κ@υλωσω)..ωστε να υπαρξει κ η αναλογη συνεχεια->ολοκληρωση...βεβαια δν ειναι τοσο απλο μαζι μου...καθως μεχρι να φτασουμε σ'αυτο το σταδιο υπαρχουν αλλα πολυυυ δυσκολοτερα για εκεινες... (γι'αυτο κ μπορω να χαρακτηριστω ο απολυτος μαλακας...επειδη δν πηδαω οσο θα μπορουσα αν ζητουσα κατι απλο...)...
Και για μένα κρατάει ώρες και ποικίλως.
Γιατί mclein δεν σου έχει τύχει να κ@υλώσεις καμία; Ή νομίζεις οτί δεν κοιτούν να περάσουν όσο πιο "ευχάριστα" μπορούν μαζί με τα ?; Μπορώ να πω για μερικές πως συμπεριφέρονται αμά γουστάρουν, έστω και χορό
Γιατί mclein δεν σου έχει τύχει να κ@υλώσεις καμία; Ή νομίζεις οτί δεν κοιτούν να περάσουν όσο πιο "ευχάριστα" μπορούν μαζί με τα ?; Μπορώ να πω για μερικές πως συμπεριφέρονται αμά γουστάρουν, έστω και χορό
Από συνέντευξη στριπτηζούδων που είχα διαβάσει-μελετήσει (νομίζω στο FREE ) παλιότερα:
...
Δημοσιογράφος: Τί σημαίνει για σας "τυχερή βραδιά";
Κορίτσια: Πολλούς χορούς με αυτούς που γουστάρουμε
και πολλά ποτά με χοντρούς και μαλάκες...
Αυτός που δεν κάνει κάτι όχι επειδή δεν μπορεί αλλά επειδή δεν γουστάρεΙ "παίζει" μεταξύ ιδιαιτερότητας και διαστροφής. Εγώ πάντως, 2-3 χρονάκια πριν την μετάβαση στην τέταρτη δεκαετία της ζωής μου, και με καταλύτη Pt (λευκό-ρωσο-χρυσο) επεξεργασμένο στο Gdansk, πέρασα οριστικά και αμετάκλητα το κατώφλι της διαστροφής. Φυσικά, πάντα ελοχεύει ο κίνδυνος να συμβεί αυτό που λέει ο Τζιμάκος "όταν το μπορώ δε θέλω κι όταν δε μπορώ το θέλω", αλλά και έτσι να είναι λες να το καταλάβουμε; Χλωμό και εφησυχαστικό και λιγάκι θλιβερό.
Αυτός που δεν κάνει κάτι όχι επειδή δεν μπορεί αλλά επειδή δεν γουστάρεΙ "παίζει" μεταξύ ιδιαιτερότητας και διαστροφής. Εγώ πάντως, 2-3 χρονάκια πριν την μετάβαση στην τέταρτη δεκαετία της ζωής μου, και με καταλύτη Pt (λευκό-ρωσο-χρυσο) επεξεργασμένο στο Gdansk, πέρασα οριστικά και αμετάκλητα το κατώφλι της διαστροφής. Φυσικά, πάντα ελοχεύει ο κίνδυνος να συμβεί αυτό που λέει ο Τζιμάκος "όταν το μπορώ δε θέλω κι όταν δε μπορώ το θέλω", αλλά και έτσι να είναι λες να το καταλάβουμε; Χλωμό και εφησυχαστικό και λιγάκι θλιβερό.
(γι'αυτο κ μπορω να χαρακτηριστω ο απολυτος μαλακας...επειδη δν πηδαω οσο θα μπορουσα αν ζητουσα κατι απλο...)...
Γιατί;; Τι πρόβλημα έχεις; Οι κοπέλες έχουν τη καλύτερη πρόθεση
Γιατί αν ακουμπάει τον δικό σου με περίσση ευκολία, πόσους ακόμα έχει ακουμπήσει πριν από τον δικό σου και άρα... Α ρε Mc...
Είναι εντυπωσή μου ή η Grace όσο πάει ομορφαίνει;
Γιατί αν ακουμπάει τον δικό σου με περίσση ευκολία, πόσους ακόμα έχει ακουμπήσει πριν από τον δικό σου...