Επισκέπτης
Γεια σου ρε βοθρούλη (μου επιτρέπεις,εεεε???)...με τις γνωριμίες σου.......;) ;)Beρονικ τα κανει ολα το κοντοπουτανο,και ο Νταβας της οδηγα Χαρλει
Γεια σου ρε βοθρούλη (μου επιτρέπεις,εεεε???)...με τις γνωριμίες σου.......;) ;)Beρονικ τα κανει ολα το κοντοπουτανο,και ο Νταβας της οδηγα Χαρλει
θελο να με μαθετε,ζιτο δασκαλο!!!!!!!!!!!!!!!Γεια σου ρε βοθρούλη (μου επιτρέπεις,εεεε???)...με τις γνωριμίες σου.......;) ;)
ινε και καμπριος σα κε μεΓεια σου ρε βοθρούλη (μου επιτρέπεις,εεεε???)...με τις γνωριμίες σου.......;) ;)
Τώρα που είμαι κολημένος μέσα αρχίσαν τα καλα ???
ετοιμάζω σχέδιο απόδρασης καλύτερο από το prison break ...!!!
εμενα θα με μαθει κανις τι παιζι στο Γκολντ ή θα μινο με το μονοποντο τσουτσουνακι μου στο χερι,ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΑ ΠΕΡΝΩ ΦΡΑΠΕ,ΣΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΤα ίδια κ τα ίδια είναι....ξεκόλλα....μη κάνεις σα 15χρονο που βλέπει 1 στις 10 στριγκιά....
ΗΜΑΡΤΟΝ....
Βγαίνει ένας...λέει μια μαλακία....κ πετάγεστε 10...κ λέτε 100 μαλακίες....
Λες κ δεν ξέρουμε τη Μαρίνα...κ την κάθε Μαρίνα....κ όλο το συνάφι στο Γκολντ...
ΗΜΑΡΤΟΝ Χ2....
εγω παντως ιμε απο τους 100,παντα πλεοψιφικοςεσυ εισαι ενας απο τους 10 ή απο τους 100 ;
σου περισευει κανα καλαμακι???Οχι ρε να μη πατε γιατί ζηλεύω ...
να πάτε στο κότερο να πηδήξετε, να ρουφήξετε, και να περάσετε καλά ...
Αφήστε τους πουταχορους ήσυχους ...
Φεύγω ... έχουμε να κάνουμε κοινωνική επίσκεψη με την οικογένεια ...
καλησπερα....λεω να κανω ενα περασμα σημερα απο το μαγαζι -να ριξω ενα βλεφαρο στο λοκο της λυδιας και να φυγω..........ξερετε αν γυρισε στην ενεργο δραση?απο διακοπες?
σωστόςςςςς ;)εχει επιστρεψει εδω και αρκετο καιρο(πανω απο 10 μερες)
πατρικ ειναι ο ξανθοσφικτης???Προς ΙnaCcessible..Την διαβασα την κριτικη σου, αλλα δεν καταλαβα αυτα που γραφεις περι Πατρικ..Δηλαδη δεν σου αρεσε το σοου του στην πιστα η' τον πηρες πριβε και δεν "φτιαχτηκες"..
πατρικ ειναι ο ξανθοσφικτης???
Κατεβαίνω αύριο Πεμπτη Αθήνα θα μεινω τρεις μέρες κάτω .
Πεμπτη αξιζει να πας στο BG ή εχει πολλές απουσίες. Και απο κόσμο τι λέει παρα πολύς όπως Παρ. Σαββ. ?
Εναλλακτικα σκεφτομαι και Alctraz ειναι καλα και εκει? Δεν ξερω δεν εχω ξαναπαει.
Αγαπητε Δραμινε Τρικαβλε..
Οπου και να ας Π-Σ θα εχει κοσμο..Το Αλκατραζ θα σου φανει πιο γεματο λογω μικροτερου εμβαδου.
Show με φραπε = ΒG
Show χωρις.. = Αλκατραζ
Καλο φραπο μπανιστηριακο Π-Σ.. ;) ;)
Κοιτα ο φραπες δεν με χαλαει αλλα ουτε και ειναι πρωτη επιλογη.Απλα δεν μου αρεσει η πολυκοσμια που εχει το BG τα Παρασκευοσαββατοκυριακα.Στην επαρχια ειμαστε μαθημενοι αλλιως απο θεμα συμπεριφορας προσωπικου και γυναικων ιδιαιτερα αν εισαι ταχτικος και κανεις καλη καταναλωση.
Στην Αθηνα που κατεβαινω μονος μου για διημερα δουλειας 2 με 3 φορες τον χρονο εχω παει μονο στο BG γιατι ειχα ακουσει καλες κριτικες στο FORUM αλλα τελαευταια μου την σπασανε ημουνα φορτωμενος και ηθελα να χαλασω λεφτα και παντελης αδιαφορια. Βεβαια εφταιγε που ειχα παει Παρασκευη και δεν βρηκα να κατσω.
Θελω να δω ενα καλο SHOW με ωραια μωρα και αν με κερασουν και καφεδακι δεν θα με χαλασει.
Ευχαριστω απο Δραμα.