LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.337
- Πόντοι
- 8.645
ο γήττας του μαγαζιού ξέρει καλά το τόπι πάντως........
Και γιατι κατεληξε στον Πανθρακικό..?
Δεν της φαινεται παντως..
ο γήττας του μαγαζιού ξέρει καλά το τόπι πάντως........
Φοβερό το μαγαζί φίλε. Κι εγώ είχα καιρό να πάω.Ήταν να μη πατήσω στο GOLD και να δώσω ISO 69000 και κατόπιν όλοι το κάνατε στέκι ( εν τη απουσία μου ) .
Ήταν να μη πατήσω στο GOLD και να δώσω ISO 69000 και κατόπιν όλοι το κάνατε στέκι ( εν τη απουσία μου ) .
τα κοντοπούτανα είναι μεγάλες πληγές..... Κάτι σαν τα γαλλικά αρώματα....Και γιατι κατεληξε στον Πανθρακικό..?
Δεν της φαινεται παντως..
Αυτό δεν μπορεί να συμβεί για πολλούς λόγους....Γιατί ρε το κοντοπούτανο η Angel σε χαλάει; Πολύ θα ήθελα να το βάλω μέσα της αργά και βασανιστικά
Το BG fun club προτεινει..
Nα φυγουν ολες οι Τατιανες..Αλεξανδρες..τα κοντοπουτανα και οσες χαλανε την αισθητικη μας..!!!
Και εσυ Λυδια, προσγειωσου μωρο μου..Το κολαρακι σου στο κοσμο προσφερεις, δεν κανεις εγχειρησεις εγκεφαλου..
Ήταν να μη πατήσω στο GOLD και να δώσω ISO 69000 και κατόπιν όλοι το κάνατε στέκι ( εν τη απουσία μου ) .
1.Fan Club εννοείς...
2.Όλες καλές είναι...τα γούστα είναι περίεργα απο τύπο σε τύπο...
Συγνώμη ρε παιδιά αλλά αν κάτσεις σε ένα μαγαζί 3-4 ώρες και πιεις 3-4-5-6-7 ποτά, ξεροσφύρι θα το πας ?
Να μην έχεις κανα ξηροκάρπι να σπάει την τσιγαρίλα και την ουσκίλα ?
Να μην έχεις ένα φρουτάκι ή ένα καροτάκι να δροσιστείς ?
Ενα κάρο λεφτά σκάμε ρε γαμώτο, δεν ζήτησα σολωμό και πάπια πεκίνου ...
Γειάαααααααααααα....δεν ήμουν στο Ντουμπάι....χεχεχε!!!!!!!!Καλως το φιλαρακι..Πως περασες στο Ντουμπαι ??
poyriso έδωσες παικταρά μου.....
Εμείς ρε φίλε τι να πούμε....με 20-50€ στην τσέπη ?????γιατί νομίζεις ότι όταν βγαίνει έξω του έχουν μείνει 5 ευρώ για βρώμικο στο τέρμα Συγγρού;
εμείς οι επιστήμονες των στριπ ρε παίρνουμε πλέον σάντουιτς απ το σπίτι....Εμείς ρε φίλε τι να πούμε....με 20-50€ στην τσέπη ?????
Κ ξέρεις...μετά το γαμήσι...έχω μεγάλη όρεξη για φαγητό...κ ειδικά "βρώμικο"....
Ναι ρε για εμένα εννοώ βασανιστικά..Αυτό δεν μπορεί να συμβεί για πολλούς λόγους....
Ένας πρόχειρος...έχει σχέση με τη λέξη χωνί....
εμείς οι επιστήμονες των στριπ ρε παίρνουμε πλέον σάντουιτς απ το σπίτι....
Η ΟΧΙΑ κάθε μέρα για να μην πλήττω μου φτιάχνει άλλο κολατσό....
Niki εκει ινε ο Κοντορεβυθουλης(κατα Βασος)Αυτη που ειναι σα νανος κυριολεκτικα με το κοντο μαλλι εκει ειναι ακομα ή την πατησε κανεις κατα λαθος..?
Δηλαδη ???
Αν μιλας σοβαρα βεβαια και δεν κανεις πλακα ..
Αυτη που ειναι σα νανος κυριολεκτικα με το κοντο μαλλι εκει ειναι ακομα ή την πατησε κανεις κατα λαθος..?
Να προτιμάς μπουκάλι...αν πίνεις πολύ(5-6-7 ποτάκια)....με τη φιάλη έρχονται κ τα παρελκόμενα....
τι πιρα μια μερα πιτιδες για χορο γιατι ινε προτο μποι σα κε με ,κε τις λεο ισε κοντουλινι τσντιζετε και φευγει....Τη Νίκη βρε συ ? το στρουμφάκι ? σκέτη γλύκα είναι το κορίτσι, εκεί είναι αλλά την κάνει για διακοπές αυτές τις μέρες, αλλά θα γυρίσει.
Πόσο πάει το μπουκάλι ? κάβα κρατάνε ? μην ξεφύγουμε και τελείως ...