cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
Η Ειντζελ ειναι αυτη που κινεζοφερνει?
Όχι ξανθιά Αλβανέζα
Η Ειντζελ ειναι αυτη που κινεζοφερνει?
Αμάν πια όλοι την Έϊντζελ διαλέγετε
Υπάρχει και το Μαρινάκι που τέτοια ομορφιά είναι σπάνια σε στριπτιζάδικο
Και τέτοιο φτύσιμο
Αμάν πια όλοι την Έϊντζελ διαλέγετε
Υπάρχει και το Μαρινάκι που τέτοια ομορφιά είναι σπάνια σε στριπτιζάδικο
Σιγουρα η Μαρινα ειναι η πιο ομοργη του BG.
Αλλα το εγραψα και πιο πανω οτι ελειπε (η αδυναμια του Vasos) η εγω δεν την ειδα!
Σιγουρα η Μαρινα ειναι η πιο ομοργη του BG.
Αλλα το εγραψα και πιο πανω οτι ελειπε (η αδυναμια του Vasos) η εγω δεν την ειδα!
χθες πάντως αργούτσικα
σερβιρίστηκε πολύ καλό καφεδάκι!....
χθες πάντως αργούτσικα
σερβιρίστηκε πολύ καλό καφεδάκι!....
δεν γίνεται να μην τη δεις αυτη τη γυναίκα, μαλλον θα έλειπε
τί τσαγάκι βρε κάπτεν!.....Εσύ όμως μόνο τσαγάκι
Το BG fun club προτεινει..
Nα φυγουν ολες οι Τατιανες..Αλεξανδρες..τα κοντοπουτανα και οσες χαλανε την αισθητικη μας..!!!
Και εσυ Λυδια, προσγειωσου μωρο μου..Το κολαρακι σου στο κοσμο προσφερεις, δεν κανεις εγχειρησεις εγκεφαλου..
Γιατί ρε το κοντοπούτανο η Angel σε χαλάει; Πολύ θα ήθελα να το βάλω μέσα της αργά και βασανιστικάΤο BG fun club προτεινει..
Nα φυγουν ολες οι Τατιανες..Αλεξανδρες..τα κοντοπουτανα και οσες χαλανε την αισθητικη μας..!!!
Και εσυ Λυδια, προσγειωσου μωρο μου..Το κολαρακι σου στο κοσμο προσφερεις, δεν κανεις εγχειρησεις εγκεφαλου..
μπορείς να μου εξηγήσεις ποιός απο τους 2 θα βασανιστεί από αυτό το αργά;;;;;;Γιατί ρε το κοντοπούτανο η Angel σε χαλάει; Πολύ θα ήθελα να το βάλω μέσα της αργά και βασανιστικά
ο γήττας του μαγαζιού ξέρει καλά το τόπι πάντως........Αυτη που ειναι σα νανος κυριολεκτικα με το κοντο μαλλι εκει ειναι ακομα ή την πατησε κανεις κατα λαθος..?
Και οι δύο αλλά πιο πολύ ο υποφαινόμενοςμπορείς να μου εξηγήσεις ποιός απο τους 2 θα βασανιστεί από αυτό το αργά;;;;;;
εγώ που θα κάνω μπανιστήρι νομίζεις ότι θα βασανίζομαι λιγότερο;Και οι δύο αλλά πιο πολύ ο υποφαινόμενος