Επισκέπτης
Η Μαρίνα δεν έχει πρόβλημα....το "καλό" το "χέρι"...όλα τα σέικερ κουνάει....Μεφι, αυτό νομίζω ότι ισχύει για τις περισσότερες κορασίδες...
Η Μαρίνα δεν έχει πρόβλημα....το "καλό" το "χέρι"...όλα τα σέικερ κουνάει....Μεφι, αυτό νομίζω ότι ισχύει για τις περισσότερες κορασίδες...
Μόνο 5 απ'τα 25....γκομενάκια είναι άνω του Μ.Ο...Πρίνσες.... έχει άνω του μέσου όρου μουνάκια και δεν γίνεται της πουτάνας. Απλά να προσέχεις τα σερβιτόρια.
Αρκεί να το κάνουν όλοι.......Λες να αρχίσω να το κάνω για τη Μαρίνα;
όταν πήγες ήταν διαποπές......Μόνο 5 απ'τα 25....γκομενάκια είναι άνω του Μ.Ο...
Η Μαρίνα δεν έχει πρόβλημα....το "καλό" το "χέρι"...όλα τα σέικερ κουνάει....
Όσοι ξέρουν τη Μαρίνα απ'το γκολντ....κ τη δουν έξω μαζί σου...το λιγότερο που θα σου ρίξουν είναι κανένα ξυνισμένο αυγό....
Αγέλαστη είναι για άλλους λόγους....που προφανώς δεν θες να καταλάβεις όσες φορές κ να τους πούμε...
κ με 250€ τελειώνεις τη δουλειά μια για πάντα...
Ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε....
Αυτή είναι η νέα μόδα που λανσάρει ο Μέφι... ακολουθήατε τη ΔΕ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ.
Όλοι το κάνουν....χρόνια τώρα....Αρκεί να το κάνουν όλοι.......
Είχα ξαναπάει...κ πριν μήνες...κ πάλι κάτι αξιόλογο δεν είδα...5 άντε να σου τις κάνω 7 αυτές που είναι A/B-Class....όταν πήγες ήταν διαποπές......
Nα πάνε να μάθουν τι "σούργελο" είναι...Οσοι δεν τη ξέρουν όμως ?
Διάβασε το θρεντ καλά...κ θα καταλάβεις...τα γράφω απο τότε που με λέγαν mclein....Θες να με διαφωτίσεις ? με πμ αν δε θες δημοσίως ...
Μεφι μου ριχνεις το ιθικο,δηλαδη εγο που με φοναζουν στη δουλια βρομιλο δεν εχει φραπε,γαμοτο ,αν πλυθω θα εχει,πως ζιτουνε το φραπε????Αίγλη...παίζει φραπές...αρκεί να μην είσαι βρωμίλος...
Tελείωσε ο χρόνος...μωρό μου....Ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε....
Αυτή είναι η νέα μόδα που λανσάρει ο Μέφι... ακολουθήστε τη ΔΕ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ.
Μεφι μου ριχνεις το ιθικο,δηλαδη εγο που με φοναζουν στη δουλια βρομιλο δεν εχει φραπε,γαμοτο ,αν πλυθω θα εχει,πως ζιτουνε το φραπε????
Η Αίγλη θα σου πει: "Θέλεις να κάνουμε πριβέ ??? "....με το που θα της πεις ναι...ξέρεις τι θα πάρεις....ακόμη κ στους απλούς χορούς παρασύρεται κ ξεκινάει το τρίψιμο....Μεφι μου ριχνεις το ιθικο,δηλαδη εγο που με φοναζουν στη δουλια βρομιλο δεν εχει φραπε,γαμοτο ,αν πλυθω θα εχει,πως ζιτουνε το φραπε????
αστα τα πορτογαλικα,κοψε το δουλεμα αν ινε μαθε και με,αμα του πο το παραπανο θα μαρχισι το γκαρσονι στις μπουφλες!!!!!!!!!!!κάθεσαι στην καρέκλα σου, σταυρώνεις τα πόδια, σηκώνεις το χέρι, φωνάζεις το γκαρσόνι και του λες.... Μήπως είναι εύκολο ένα caramel maciato with extra caramel ;
7 μόνο οι Α class...κάνω 7 αυτές που είναι A/B-Class....
να σ αρχίσω εγώ που σ έχω και άχτι;αστα τα πορτογαλικα,κοψε το δουλεμα αν ινε μαθε και με,αμα του πο το παραπανο θα μαρχισι το γκαρσονι στις μπουφλες!!!!!!!!!!!
αφου ιπες οτι δε πλισιαζι τους βρομιλους,πες μου κανα καλο αρομα να γορασω απο το ΣχιστοΗ Αίγλη θα σου πει: "Θέλεις να κάνουμε πριβέ ??? "....με το που θα της πεις ναι...ξέρεις τι θα πάρεις....ακόμη κ στους απλούς χορούς παρασύρεται κ ξεκινάει το τρίψιμο....
Ένα βασικό πρόβλημα έχει....σε μεγαλύτερο βαθμό απ'τις άλλες.....ΚΟΙΤΙΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ...Κ ΑΚΟΜΗ Κ ΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙ...ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟ ΜΑΛΛΙ......ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ....
εμενα ρε το κολληταρι σου δε με λιπασε,εμενα που θα σε κερασω και κοτομπιφτεκο...να σ αρχίσω εγώ που σ έχω και άχτι;
Εσύ παίζεις...εγώ δεν μπορώ....7 μόνο οι Α class...
και εμείς μόνο εκεί παίζουμε....
το άλλο με τον τοτό το ξέρεις;Εσύ παίζεις...εγώ δεν μπορώ....