Νέα

Αύξηση τιμών στα μπουρδέλα του Μεταξουργείου (;)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
για πες μας ομως ποσα 10αρικα εχεις πεταξει με απιστευτες φολες που εχεις γαμισει στο μεταξι,
και ποσα 20αρικα στην φυλης?
Φολες υπαρχουν παντου τυπε...... και σε στουντιο ακομη μια απο τα ιδια ειναι  :sunglasses:
Τωρα αν με ρωτας ποσα εχω χαλασει ........ Εδω γελανε και τα τσιμεντα τυπε !!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ρωτας τον καταλληλοτερο ανθρωπο περι αυτου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Απο τον γεναρη εχω να μπω σε δωματιο οικου τυπε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πιο παλια που ψευτοπηγαινα δεν ειδα διαφορες παντως τοσο σε υπηρεσιες οσο και σε στησιμο μαγαζιου ουτε σε στουντιο ουτε σε μπουρδελακια μεταξουργειου η φυλης

μαλλον αν ηταν σπιτια μου θα καθομουν να ασχολουμε με μαλακιες?  :uglystupid:
:thumbsup: :cool2:

Επισκέπτης
κοιτα αποψη μου ειναι οτι το ταλιρο δεν ειναι τιποτα προκειμενου το μεταξουργειο να γινει οπως παλια.
αν εσενα σου αρεσει να γαμας τα φρικουλα που ειναι εκει δικαιωμα σου
για πες μας ομως ποσα 10αρικα εχεις πεταξει με απιστευτες φολες που εχεις γαμισει στο μεταξι,
και ποσα 20αρικα στην φυλης?

το 10αρικο για εμενα ηταν η μεγιστη κοροιδια στην πραγματικοτητα μονο VFM δεν ειναι αφου η για καθε καλη καταθεση πρεπει πρωτα να περασεις 10 φορες απο μετρια εως χαλια..
μαλλον αν ηταν σπιτια μου θα καθομουν να ασχολουμε με μαλακιες?  :uglystupid:

Την δεκαετία του '90 γαμούσες απίστευτες ΜΟΥΝΑΡΕΣ, από Ρωσσία/Ουκρανία, με 3.000 δραχμές, περίπου 9 ευρώ.
Η οικονομία μας από τότε πάει κατά διαόλου ...
Οπότε ακόμη και τα 10 ευρώ για αυτές τις τσιγγανοσαβούρες είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.Αν δεν τους φτάνουν να πάνε από 'κει που 'ρθαν!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Την δεκαετία του '90 γαμούσες απίστευτες ΜΟΥΝΑΡΕΣ, από Ρωσσία/Ουκρανία, με 3.000 δραχμές, περίπου 9 ευρώ.
Οπότε ακόμη και τα 10 ευρώ για αυτές τις τσιγγανοσαβούρες είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.Αν δεν τους φτάνουν να πάνε από 'κει που 'ρθαν!
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Επισκέπτης

Χαίρω πολύ. Εἰς τὴν δεκαετίαν τοῦ '90 καὶ ὁ ὑποφαινόμενος προσεπορίζετο 800.000 δρχ. μηνιαίως. Τὸ θέμα εἶναι νῦν τὶ πράττωμεν.

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Χαίρω πολύ. Εἰς τὴν δεκαετίαν τοῦ '90 καὶ ὁ ὑποφαινόμενος προσεπορίζετο 800.000 δρχ. μηνιαίως. Τὸ θέμα εἶναι νῦν τὶ πράττωμεν.

800.000 το μπακαλικο? ειχες στρωσει τσοχα κ στα ψυγεια?!

guccimane

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
326
Πόντοι
281
  φαντασου τωρα που λες για τους αγαπουληδες, φαντασου τωρα σκηνες ζηλοτηπιας απο τους πιρφορους εαν μια τανα κανει μελια με σενα στο σαλονι για να σου τσιμπησει τα λεφτα...

θυμαμαι ενα φιλο πριν απο 10 χρονια που αργουσε τοσο πολυ στο δωματιο που μπηκε η τσα2 μεσα.
τσα2-τι κανεις τοση ωρα και δεν την αφηνεις την κοπελα?
τυπος-μισο λεπτο να παρω το τηλεφωνο της λεει αυτος...
τσα2-καλα αγορι μου εδω ηρθες να βγαλεις γομενα?αντε παρτε τον και δρομο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

guccimane

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
326
Πόντοι
281
απο χειμωνα βλεπω να πηγαινει στα 10 η φυλης και 5 το μεταξι

Εγγρ.
6 Οκτ 2012
Like
1
Πόντοι
0
αυτο που θελω να πω και μαλλον δεν το εκφραζω καλα ειναι πως
ΑΝ η ανοδος απο 10 σε 15, συνδοδευτει με αντιστοιχη ανοδο του ανυπαρκτου επιδπεδου, εγω το βλεπω θετικα.
αν δεν συνοδευτει με ανοδο σε εμφανιση και υπηρεσιες τοτε σιγουρα θα κλεισουν ολοι.

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Ολο αυτο ειναι κολπο για σφυγμομετρηση του κοινου για να δουνε αντιδρασεις σε περιπτωση αυξησεως τιμης

Οντως στο Μεταξουργειο εχουν παρει πολλα ετοιμοροπα κτισματα κοψοχρονια και τα εχουν φτιαξει πολυ καλα μεσα
Αρα η συγκριση φυλης με μεταξουργειο δεν υφισταται ως προς τα κτισματα και θα τολμησω να πω οτι μερικα του μεταξουργειου ειναι κατα πολυ ανωτερα απο της φυλης
Το θεμα ειναι οτι ο κοσμος πλεον δεν εχει λεφτα οπως παλια και αυτο θα επρεπε να φερει μια μειωση και στης φυλης τα οικηματα στο 15αρι

Άντε επιτέλους!!!!Κι όλο λέω να το πω να μην το πω;;;;Όχι τιποτα άλλο αλλά είμαι και νέος εδώ και δε γουστάρω γκρίνιες με όσους ψωμίζονται από τα σπίτια...

Ψάρεμα για έλεγχο αντιδράσεων και μόνο!!!!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
καντετο ταληρο να γαμησουμε

scooby

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
6
Πόντοι
6
:S :S :S
1)Σόρυ, στην ESSPESSO δουλεύετε;  :2funny:

2)Α! Εξ αποστάσεως ήταν η «πληροφόρηση»....

3)Ξέρουμε... Ξέρουμε....

4)Τι πράμα αυτή η αυτοπροβολή ρε παιδί μου.....
1)Όχι,είμαστε "αληθινά" πρόσωπα...

2)Αυτό δεν έγραψα;δεν το ήξερα να είμαι όλη μέρα κάτω για να με κρίνεις εσύ
(που άλλη δουλειά δεν κάνεις εδώ μέσα).
Πάντως σου απάντησα (από λύπηση) εν αντιθέση με αρκετούς άλλους που αντιτίθεσαι διαρκώς
και σε γράφουν στα αρχίδια τους (πασιφανές).  :rolleyes:

3)Ποιοι ξέρετε δηλαδή;"είστε ένας σε πολλούς ή πολλοί σε έναν";
μπερδεύτηκα ο κουτός...  :2funny:

4)Αυτό δεν σε συμφέρει να το συζητήσουμε...

Υ.Γ Και τώρα να περιμένω επίθεση ε;  :helpplea:

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
απο εγκυρη πηγη εμαθα οτι απο αυριο σε ολο το μεταξουργειο η τιμη θα ειναι πλεον 15 ευρω....επιβεβαιωμενο πολλες φορες, ελπιζω να βγω ψευτης και να με κοροιδευετε αλλα δεν νομιζω να πεφτω εξω.
Ban στον dmtrsxxx για την αναστάτωση που προκάλεσε με τα ψέματα που διέδωσε. :sunglasses:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom