Νέα

Αύξηση τιμών στα μπουρδέλα του Μεταξουργείου (;)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
απο τον γεναρη η μαρτη που πηγα μια τσαρκα σιγα το πραγμα !!!!!!!

Και δεν μπηκα κιολας γιατι η μια μου ξυνιζε η αλλη μου μυριζε και στο τελος κουραστηκα και εφυγα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
6 Οκτ 2012
Like
1
Πόντοι
0
παιδες το ζητημα ειναι οτι με το 10αρικο που καθιερωθηκε τα τελευταια 2-3 χρονια. το μεταξουργειο κατεντησε οπως ειναι σημερα,
που εχει 99% μπαζα με κακες υπηρεσιες
και αν το σκεφτεις οι μονες που ειναι καλες παιρνουν 15!
και εμενα προσωπικα αυτη η τιμολογκη πολιτικη μου το εκοψε το μεταξουργειο και καθιερωσα την φυλης
μακαρι αν γινει 15 να ανεβει λιγο το λεβελ εμφανισης και υπηρεσιων γιατι το μεταξουργειο ειναι αναποσπαστο κομματι καθε σωστου μπουρδελιαρη

υ.γ. εκανα βολτα πριν κανα μηνα μετα απο 1 χρονο και ηταν το ενα τερας μετα το αλλο στα 10αρικα ακομα και λεφτα να μην εχεις καλυτερα αντι για 3 σαπια γαμησια να ριξεις 2 καλα ετσι πιστευω και για αυτο θελω να ανεβει στα 15 το γαμησι

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
παιδες το ζητημα ειναι οτι με το 10αρικο που καθιερωθηκε τα τελευταια 2-3 χρονια. το μεταξουργειο κατεντησε οπως ειναι σημερα,
που εχει 99% μπαζα με κακες υπηρεσιες
και αν το σκεφτεις οι μονες που ειναι καλες παιρνουν 15!
και εμενα προσωπικα αυτη η τιμολογκη πολιτικη μου το εκοψε το μεταξουργειο και καθιερωσα την φυλης
μακαρι αν γινει 15 να ανεβει λιγο το λεβελ εμφανισης και υπηρεσιων γιατι το μεταξουργειο ειναι αναποσπαστο κομματι καθε σωστου μπουρδελιαρη

υ.γ. εκανα βολτα πριν κανα μηνα μετα απο 1 χρονο και ηταν το ενα τερας μετα το αλλο στα 10αρικα ακομα και λεφτα να μην εχεις καλυτερα αντι για 3 σαπια γαμησια να ριξεις 2 καλα ετσι πιστευω και για αυτο θελω να ανεβει στα 15 το γαμησι
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτο θα πει μαρκετινγκ και χειραγωγηση της αγορας !!!!!!!!!!!!!!!!

Και ποιας αγορας ? Των προβατων χωρις συνειδηση ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ακου να παει 15 εν μεσω κρισης που εχει τσακισει κοσμο και κοσμακη .....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
6 Οκτ 2012
Like
1
Πόντοι
0
κοιτα αποψη μου ειναι οτι το ταλιρο δεν ειναι τιποτα προκειμενου το μεταξουργειο να γινει οπως παλια.
αν εσενα σου αρεσει να γαμας τα φρικουλα που ειναι εκει δικαιωμα σου
για πες μας ομως ποσα 10αρικα εχεις πεταξει με απιστευτες φολες που εχεις γαμισει στο μεταξι,
και ποσα 20αρικα στην φυλης?

το 10αρικο για εμενα ηταν η μεγιστη κοροιδια στην πραγματικοτητα μονο VFM δεν ειναι αφου η για καθε καλη καταθεση πρεπει πρωτα να περασεις 10 φορες απο μετρια εως χαλια..

αν δε παινεψεις το σπιτι σου , τυπου?!
μαλλον αν ηταν σπιτια μου θα καθομουν να ασχολουμε με μαλακιες?  :uglystupid:

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
κοιτα αποψη μου ειναι οτι το ταλιρο δεν ειναι τιποτα προκειμενου το μεταξουργειο να γινει οπως παλια.
αν εσενα σου αρεσει να γαμας τα φρικουλα που ειναι εκει δικαιωμα σου
για πες μας ομως ποσα 10αρικα εχεις πεταξει με απιστευτες φολες που εχεις γαμισει στο μεταξι,
και ποσα 20αρικα στην φυλης?

το 10αρικο για εμενα ηταν η μεγιστη κοροιδια στην πραγματικοτητα μονο VFM δεν ειναι αφου η για καθε καλη καταθεση πρεπει πρωτα να περασεις 10 φορες απο μετρια εως χαλια..
μαλλον αν ηταν σπιτια μου θα καθομουν να ασχολουμε με μαλακιες?  :uglystupid:

αμα παρεις τις παραθεσεις με τη σειρα θα δεις οτι δεν αφορουσε εσενα η ΕΡΩΤΗΣΗ μου....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom