axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
αντε κακαρισε ρε κοτα και παραταμεσκασε ηλιθιε. παλι μαλακια ειπες.
αντε κακαρισε ρε κοτα και παραταμεσκασε ηλιθιε. παλι μαλακια ειπες.
απο τον γεναρη η μαρτη που πηγα μια τσαρκα σιγα το πραγμα !!!!!!!
Και δεν μπηκα κιολας γιατι η μια μου ξυνιζε η αλλη μου μυριζε και στο τελος κουραστηκα και εφυγα
σιγα μην κανω και βαρδιες για φυλλαξη κιολαςασε ρε μητσο καθε μερα μεταξι εισαι
ενημερωσησιγα μην κανω και βαρδιες για φυλλαξη κιολας
τσου !!!!!!ενημερωση
πρεπει να ενημερωνουμε τον κοσμο,ολη μερα στα μπουρδελα να ρωταμε για προγραμματα και βαρδιεςτσου !!!!!!
Κι ειχα μια σκασιλα να σου πω τυπε....
Απο μισθο τι λεει τυπε ?πρεπει να ενημερωνουμε τον κοσμο,ολη μερα στα μπουρδελα να ρωταμε για προγραμματα και βαρδιες
δηλαδη οσοι ενημερωνουν ειναι προμοτορες ; και τους εχουν κοψει μισθο;Απο μισθο τι λεει τυπε ?
η ενημερωση ειναι ιερο πραγμα τυπε
η ενημερωση ειναι ιερο πραγμα τυπε
Αλιμονο .... τρεχουν τζαμπα μερα νυχτα για την ψυχη του καθενοςδηλαδη οσοι ενημερωνουν ειναι προμοτορες ; και τους εχουν κοψει μισθο;
Αλιμονο .... τρεχουν τζαμπα μερα νυχτα για την ψυχη του καθενος
παιδες το ζητημα ειναι οτι με το 10αρικο που καθιερωθηκε τα τελευταια 2-3 χρονια. το μεταξουργειο κατεντησε οπως ειναι σημερα,
που εχει 99% μπαζα με κακες υπηρεσιες
και αν το σκεφτεις οι μονες που ειναι καλες παιρνουν 15!
και εμενα προσωπικα αυτη η τιμολογκη πολιτικη μου το εκοψε το μεταξουργειο και καθιερωσα την φυλης
μακαρι αν γινει 15 να ανεβει λιγο το λεβελ εμφανισης και υπηρεσιων γιατι το μεταξουργειο ειναι αναποσπαστο κομματι καθε σωστου μπουρδελιαρη
υ.γ. εκανα βολτα πριν κανα μηνα μετα απο 1 χρονο και ηταν το ενα τερας μετα το αλλο στα 10αρικα ακομα και λεφτα να μην εχεις καλυτερα αντι για 3 σαπια γαμησια να ριξεις 2 καλα ετσι πιστευω και για αυτο θελω να ανεβει στα 15 το γαμησι
σκατα μυριζει τυπε !!!!!!μυριζει....
Αυτο θα πει μαρκετινγκ και χειραγωγηση της αγορας !!!!!!!!!!!!!!!!
Και ποιας αγορας ? Των προβατων χωρις συνειδηση ?
Ε πες το ετσι ρε μαν να ξερουμε .....αν δε παινεψεις το σπιτι σου , τυπου?!
μαλλον αν ηταν σπιτια μου θα καθομουν να ασχολουμε με μαλακιες?αν δε παινεψεις το σπιτι σου , τυπου?!
κοιτα αποψη μου ειναι οτι το ταλιρο δεν ειναι τιποτα προκειμενου το μεταξουργειο να γινει οπως παλια.
αν εσενα σου αρεσει να γαμας τα φρικουλα που ειναι εκει δικαιωμα σου
για πες μας ομως ποσα 10αρικα εχεις πεταξει με απιστευτες φολες που εχεις γαμισει στο μεταξι,
και ποσα 20αρικα στην φυλης?
το 10αρικο για εμενα ηταν η μεγιστη κοροιδια στην πραγματικοτητα μονο VFM δεν ειναι αφου η για καθε καλη καταθεση πρεπει πρωτα να περασεις 10 φορες απο μετρια εως χαλια..
μαλλον αν ηταν σπιτια μου θα καθομουν να ασχολουμε με μαλακιες?