Νέα

Αύξηση τιμών στα μπουρδέλα του Μεταξουργείου (;)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ούτε λανθασμένες ήταν οι αρχικές πληροφορίες, ούτε διαρροή για να σφυγμομετρηθεί το μπουρδέλα.κομ

Απλά δεν είχαν υπολογίσει οι εμπνευστές των αυξήσεων το χέρι του Νώντα που επενέβη και επανέφερε το status quo ante...

Αλιμονο .... τρεχουν τζαμπα μερα νυχτα για την ψυχη του καθενος  :jerking:

Τα παιδιά που κάνουν τις ενημερώσεις, δεν τους αναφέρω με τα ονόματα τους για να μην ξεχάσω κανέναν και τον αδικήσω, είναι αγνοί συναγωνιστές που απλά πηγαίνουν στους οίκους πιο συχνά, λόγω πάθους και τρόπου ζωής, και επειδή γουστάρουν να συνεισφέρουν σε όλους εμάς που είμαστε η κοινότητα του σάιτ, κάνουν τον κόπο και γράφουν τις ενημερώσεις, και γι' αυτό τους είμαστε όλοι ευγνώμονες :police:

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Σήμερα το μεσημέρι όλα στο μετάξι ήταν στα 10 γιεβρό. Άρα η προχθεσινή πληροφορία ήταν μάλλον ράδιο αρβύλα ή όντως έγινε κίνηση αύξησης των τιμών στα 15 αλλά πήραν τον πούλο και τις ξανακατεβάσανε στα 10

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
απο εγκυρη πηγη εμαθα οτι απο αυριο σε ολο το μεταξουργειο η τιμη θα ειναι πλεον 15 ευρω....επιβεβαιωμενο πολλες φορες, ελπιζω να βγω ψευτης και να με κοροιδευετε αλλα δεν νομιζω να πεφτω εξω.
τυπε αυτη η πηγη εχει και τιποτα πληροφοριες για κανα στοιχημα?
να κονομισουμε :grin:

scooby

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
6
Πόντοι
6
Ούτε λανθασμένες ήταν οι αρχικές πληροφορίες, ούτε διαρροή για να σφυγμομετρηθεί το μπουρδέλα.κομ

Τα παιδιά που κάνουν τις ενημερώσεις, δεν τους αναφέρω με τα ονόματα τους για να μην ξεχάσω κανέναν και τον αδικήσω, είναι αγνοί συναγωνιστές που απλά πηγαίνουν στους οίκους πιο συχνά, λόγω πάθους και τρόπου ζωής, και επειδή γουστάρουν να συνεισφέρουν σε όλους εμάς που είμαστε η κοινότητα του σάιτ, κάνουν τον κόπο και γράφουν τις ενημερώσεις, και γι' αυτό τους είμαστε όλοι ευγνώμονες :police:
Νick07 (μιλώντας μόνο για'μένα) σαν "Βενιαμίν" στις ενημερώσεις
δεν επιζητώ καμία ευγνωμοσύνη και ούτε μεγαλοπιάνομαι με βαρύγδούπες εκφράσεις κριτικής
σαν κάτι γαμιόλια που μπαίνουν ως σφηνόπουτσες για να κριτικάρουν.
Ούτε βέβαια και μου αρέσει να "σαλιαρίζω" με όλους για να είμαι αρεστός (προσφιλής τακτική των "άφαντων")
ή να κάνω "εσωτερικά κονεδάκια" με π.μ για να πάρω ψηφαλάκι στις κριτικές.

Γράφω μόνο και μόνο για να ξεχνιέμαι επειδή είμαι αποτυχημένος και άχρηστος.
(ωραία καθάρισα ε;)  ;)

Την καληνύχτα μου...... :grin:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Νick07 (μιλώντας μόνο για'μένα) σαν "Βενιαμίν" στις ενημερώσεις
δεν επιζητώ καμία ευγνωμοσύνη και ούτε μεγαλοπιάνομαι με βαρύγδούπες εκφράσεις κριτικής
σαν κάτι γαμιόλια που μπαίνουν ως σφηνόπουτσες για να κριτικάρουν.

Μη δίνεις σημασία στον κάθε εξυπνάκια.

scooby

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
6
Πόντοι
6
Χαίρω πολύ. Εἰς τὴν δεκαετίαν τοῦ '90 καὶ ὁ ὑποφαινόμενος προσεπορίζετο 800.000 δρχ. μηνιαίως. Τὸ θέμα εἶναι νῦν τὶ πράττωμεν.
Ναι έτσι είναι,το θέμα είναι τι πράττουμε. :grin:
Λιτός και σοβαρός-κοφτός Bakalhs.
Να πω εδώ ότι το μέλος αυτό (μιας που είδα αυτό το ποστ) είναι "το μόνο"
που έτυχε ιδιαίτερης προσοχής για τον γραπτό του λόγο σε κάποιο περιοδικό κάποτε
ως μέλος στο σάιτ έδώ!
Αν και δέχτηκε επίθεση για το θέμα του γραπτού του λόγου,η διαχείριση προς τιμήν της
έχει επιλύσει το θέμα και έτσι συνεχίζει να παραμένει ως αυθεντικός και αγαπητός.
Κάποιοι άλλοι απλά τον μιμούνται σε σοβαρότητα και ακεραιότητα
αλλά το πρωτότυπο είναι αυτός,εξάλλου είναι γεγονός ότι ώθησε πολλούς να γράφουν πιο σοβαρά
και μεστά,πως να το κάνουμε δηλαδή τώρα;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε εγω ειμαι υπευθυνος περι στοιχηματικων πηγων
Πές μας κανα σιγουράκι ρε τύπε!! :grin: :grin: :grin: :grin:
kouvas_maniki.jpg

Εγγρ.
26 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Την δεκαετία του '90 γαμούσες απίστευτες ΜΟΥΝΑΡΕΣ, από Ρωσσία/Ουκρανία, με 3.000 δραχμές, περίπου 9 ευρώ.
Η οικονομία μας από τότε πάει κατά διαόλου ...
Οπότε ακόμη και τα 10 ευρώ για αυτές τις τσιγγανοσαβούρες είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.Αν δεν τους φτάνουν να

πάνε από 'κει που 'ρθαν!

Τυπε ποσο χρονω ησουν τη δεκαετια τοθ 90. ? Τοτε ετρεχες να γαμησεις 5 λεπτα ΤΙΣ ΦΟΛΑΡΡΣ αλλα καλα μουνια αλλιως βγαιναν στο 5 λεπτο και εμενες με το πουλι στο χερι. Σκασε και να νιωθεις ευγνωμοσύνη στις θεες βαλκανιες και παρε και 10 καμψεις πριν μου απαντησεις αμπαλε

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
χθες πηγα σε καμια 15αρια μπουρδελα στο μεταξι σε ολα 10 ειχε το προγραμμα...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom