redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
το εμαθε απο μεσα μαλλονΈκανες πορνο-ρεπορτάζ τύπε;
το εμαθε απο μεσα μαλλονΈκανες πορνο-ρεπορτάζ τύπε;
ο απολυτος κανει παρεα με πολλες τσουρκες ;) ;)το εμαθε απο μεσα μαλλον
εχεις τσαρκαρει μαζι του τυπε να υποθεσω;ο απολυτος κανει παρεα με πολλες τσουρκες ;) ;)
inside info τυπε ;)το εμαθε απο μεσα μαλλον
τυπε στο αβαταρ μου εγω ειμαι οταν παιρνω στανταρακια για το στοιχημα μεσω τηλεφωνικης επικοινωνιαςinside info τυπε ;)
δωσε κανα στανταρακι στον κοσμο του σαιτ να κονομησει τυπετυπε στο αβαταρ μου εγω ειμαι οταν παιρνω στανταρακια για το στοιχημα μεσω τηλεφωνικης επικοινωνιας
δωσε κανα στανταρακι στον κοσμο του σαιτ να κονομησει τυπε
προχθες που εδωσα με παραδεχτηκε ο λιονταρης δικε μου,τον εστειλα ταμειο!δωσε κανα στανταρακι στον κοσμο του σαιτ να κονομησει τυπε
ρε τυπε με το σπαμ που εχεις κανει δεν θα επρεπε να μιλας
δωσε λινκ τυπεπροχθες που εδωσα με παραδεχτηκε ο λιονταρης δικε μου,τον εστειλα ταμειο!
τσιμπα το δικε μουδωσε λινκ τυπε
ρε τυπε με το σπαμ που εχεις κανει δεν θα επρεπε να μιλας
βεηκες τπτ η εφυγες απραγος λαγοςχθες πηγα σε καμια 15αρια μπουρδελα στο μεταξι σε ολα 10 ειχε το προγραμμα...
πολυ χαμηλ το επιπεδο..μαλιστα σε να επι της κολωνου νομιζω στο 47 μπηακμε μεσα και η πουτανα καθοταν στο καναπε και μιλαγε στο τηλεφωνο...περειμεναμε να δουμε αν θα μας μιλησει αυτη μας εκανε νοημα με τα χερια της να φυγουμε.τελικα κατεθεσα στο κεραμεικου 15α..βεηκες τπτ η εφυγες απραγος λαγος
Koυκουρίκου μανταλάκια.1)Όχι,είμαστε "αληθινά" πρόσωπα...
2)Αυτό δεν έγραψα;δεν το ήξερα να είμαι όλη μέρα κάτω για να με κρίνεις εσύ
(που άλλη δουλειά δεν κάνεις εδώ μέσα).
Πάντως σου απάντησα (από λύπηση) εν αντιθέση με αρκετούς άλλους που αντιτίθεσαι διαρκώς
και σε γράφουν στα αρχίδια τους (πασιφανές).
3)Ποιοι ξέρετε δηλαδή;"είστε ένας σε πολλούς ή πολλοί σε έναν";
μπερδεύτηκα ο κουτός...
4)Αυτό δεν σε συμφέρει να το συζητήσουμε...
Υ.Γ Και τώρα να περιμένω επίθεση ε;
Καλύτερα με τέρμινα να υπολογίζουμε το χρόνο...η αυξηση στα 15 ευρω, μεταφερθηκε για τον σεπτεμβριο
Θα γίνει αύξηση, όταν θα έρθει και η ανάτυξη τύπε!Καλύτερα με τέρμινα να υπολογίζουμε το χρόνο...