Νέα

Αύξηση τιμών στα μπουρδέλα του Μεταξουργείου (;)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τυπε ποσο χρονω ησουν τη δεκαετια τοθ 90. ? Τοτε ετρεχες να γαμησεις 5 λεπτα ΤΙΣ ΦΟΛΑΡΡΣ αλλα καλα μουνια αλλιως βγαιναν στο 5 λεπτο και εμενες με το πουλι στο χερι. Σκασε και να νιωθεις ευγνωμοσύνη στις θεες βαλκανιες και παρε και 10 καμψεις πριν μου απαντησεις αμπαλε

Το θέμα δεν είναι η ηλικία μου, εκείνη την εποχή!Αλλά το πόσο ΜΑΛΑΚΑΣ ήσουν εσύ, που σωστές επαγγελματίες ΜΟΥΝΑΡΕΣ σαν τις Ρωσσοουκρανές σε παράταγαν με το πουλί στο χέρι.Γι΄αυτό σκάσε πουστράκο ΑΛΒΑΝΕ, κλώνε του χλεχλέ και έλα πάρε μου μια πίπα ... γαλαντόμε πουσταρά!!!!!!!    :2funny: :2funny: :2funny:

cavletios

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Tελικά κάποιοι ενοχλούνται και βρίζουν όταν δεν τους αφήνουν να λένε και να  κάνουν ανενόχλητοι τις (κλωνο)μαλακίες τους.
:jerking:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
αυτο ηταν μεγαλη φουσκα τελικα, ποιο μεγαλη και απο τον λιλα..

Εγγρ.
26 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Το θέμα δεν είναι η ηλικία μου, εκείνη την εποχή!Αλλά το πόσο ΜΑΛΑΚΑΣ ήσουν εσύ, που σωστές επαγγελματίες ΜΟΥΝΑΡΕΣ σαν τις Ρωσσοουκρανές σε παράταγαν με το πουλί στο χέρι.Γι΄αυτό σκάσε πουστράκο ΑΛΒΑΝΕ, κλώνε του χλεχλέ και έλα πάρε μου μια πίπα ... γαλαντόμε πουσταρά!!!!!!!    :2funny: :2funny: :2funny:

Πουστακι εγω γαμαω δε στήνομαι στα 4 να μου κανουν κωλογλυφαδα και δαχτυλιασμα οι Ρωσσιδες χαχαχα

Ξερουν ολοι πολυ καλα γιατι δε γουσταρεις τις βαλκανιες... γιατι εισαι πισογλεντης και το πουστριλικι στα βαλκανια (εκτος ελλαδας και βουλγαριας) ειναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΝΤΡΟΠΗ

Τουρκαλβανος εισαι εσυ πουσταρη ανθέλληνα πασοκε δημοσιε υπαλληλε :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
κοιτα αποψη μου ειναι οτι το ταλιρο δεν ειναι τιποτα προκειμενου το μεταξουργειο να γινει οπως παλια.
αν εσενα σου αρεσει να γαμας τα φρικουλα που ειναι εκει δικαιωμα σου
για πες μας ομως ποσα 10αρικα εχεις πεταξει με απιστευτες φολες που εχεις γαμισει στο μεταξι,
και ποσα 20αρικα στην φυλης?

το 10αρικο για εμενα ηταν η μεγιστη κοροιδια στην πραγματικοτητα μονο VFM δεν ειναι αφου η για καθε καλη καταθεση πρεπει πρωτα να περασεις 10 φορες απο μετρια εως χαλια..
μαλλον αν ηταν σπιτια μου θα καθομουν να ασχολουμε με μαλακιες?  :uglystupid:

Ποιος να γαμαει ρε? ο αχαχουχας?

σοβαρευτειτε.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
υπαρχουν μερικα 15αρια επιπλεον αλλα ειναι καλα μωρα..

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Κατσε να ερθουν οι μειωσεις μισθων στο 32% που ακουγεται και θα δεις που θα πανε ολα αυτα

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
μαγκες ελατε Θεσσαλονικη  :rolleyes: με το απλο να αρχιζει απο 25 ευρω για κατι δευτεροτριτα μπαζακια σε σχεση με τις δικιες σας, ολοι εδω νιωθουμε το success story ειναι πραγματικοτητα  :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
DmtrsxXx

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.769
Πόντοι
41.129
και τα 11αρια της κολωνου στη λιστα πλεον

Kupidon-Ru

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2015
Like
48
Πόντοι
0
Μ αρέσει που λέγαμε να πέσουν οι τιμές  :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom