Νέα

Αυτοκτονία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
876
Πόντοι
96
Διάβασα σε ενα άρθρο οτι το 95% των ανθρωπων έως 40 χρόνων εχουν σκεφτει έστω σε μια περίοδο της ζωη τους να αυτόκτονησουν,και τελικά η γλύκα της ζωής τους κρατάει μακρια απο αυτο.Τελίκα τόσο χάλια ειναι τα πράγματα η περνούμε τη ζωή περισσότερο στα σοβαρά απο οτι πρέπει?

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.009
Πόντοι
606

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
παντωσ αν παρεις τη ζωη στα σοβαρα, μπορει να σε γαμησει ακομη πιο σοβαρα λεω εγω. Την λενε και πουτανα ορισμενοι. Παντως ειναι σκληρη ειδικα με καποιους

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Μου εχει περασει απο το μυαλο αλλα μετα σκεφτηκα τις Ρωσιδες και ολα αυτα τα μουνια που με 'περιμενουν' και καλες στιγμες που εχω περασει..................

NoNameGr

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ειναι πολυ απλο γνωριζεις μια πουτανα, λες βρηκα τον ερωτα τησ ζωης μου ... τι κανεις ? βγαζεις γουστα (μπουζουκια-ταξηδια-γουστα) με 5-6 καταναλωτικα δανειακια + 10-12 καρτουλες..... σε κανα 2 χρονια που 8α μεινης παξημαδη σου λεει ξερεις μαλον δεν τεριαζουμε....... Τι κανει λοιπον εσυ? ΜΠΛΟΥΜ !!!!!

εγω το επα8α...... και ξερω

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Ρε η ζωη ειναι ωραια....και ας τα'χει με αλλον! :rockon:

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
ναι αλλα δεν εκανες μπλουμ. Λενε οτι ειναι τραγικος θανατος και συναγωνιζεται ανετα με το καψιμο. Χεχε ολοι φοβουνται τον Μαυρο Θεριστή. Μαλλον δεν ειμαστε πολυ αντρες τελικα.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Η Ζωη ειναι ενας κωλος.
Γαμησε τον πριν σε χεσει.

NoNameGr

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ναι αλλα δεν εκανες μπλουμ. Λενε οτι ειναι τραγικος θανατος και συναγωνιζεται ανετα με το καψιμο. Χεχε ολοι φοβουνται τον Μαυρο Θεριστή. Μαλλον δεν ειμαστε πολυ αντρες τελικα.

ετσι ειναι, αλλα σκεπσου να σε τρωνε τα σκουλικια και η  :boobies: να :knockinb: με το επομενο 8υμα.
αμα εισαι πεισματαρεις το ξεπερνας

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Μου εχει περασει απο το μυαλο αλλα μετα σκεφτηκα τις Ρωσιδες και ολα αυτα τα μουνια που με 'περιμενουν' και καλες στιγμες που εχω περασει..................
συμφωνό με τον συναγωνιστή και εγω το είχα σκεφτεί αυτό αλλά με τόσα μουνιά που σε περιμένουν δεν αξίζει μία να δώσεις τέλος στην ζωή σου .

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Να πω αρχικα οτι δεν θελω κανεις να προσπαθησει να με μεταπεισει ουτε δημοσια ουτε με προσωπικα μηνυματα μιας και εχει συμβει προσφατα.Εχω παρει την αποφαση μου και παρολο που στο φορουμ φαινομαι ενας ασοβαρος για να μην πω γελοιος που κανει συνεχεια πλακα, στην πραγματικη μου ζωη ειμαι πολυ μελαγχολικος και πολλες φορες καθομαι μονος μου και κλαιω.Εχω λοιπον ηδη αποφασισει οτι θα αυτοκτονησω αν φθανω τα 103 και δεν μου σηκωνεται πια ή αν μου σηκωνεται αλλα δεν μου καθονται ομορφα καυτα πιπινια 18-21 χρονων.Στον αλλο κοσμο που θα πας!!!

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Ξαναλεω...η ζωη ειναι ωραια...πολυ ωραια κιολας!Αρκει να ξερεις να την ζησεις οπως ειπε και ο Heel πριν.Και με τα στραβα της και με τα καλα της!Ολοι τραβαμε ζορια,ο καθενας για τους δικους του λογους αλλα ελεος....οχι και αυτοκτονια.Λιγη αισιοδοξια ρεεεεεεεεεεεεε!!! :rockon:
Μονο στα Ρωσακια ξερουν καποιοι να το παιζουν large?

Μην τρελαθουμε τελειως δλδ....οι περισσοτεροι απο εδω γαμανε καθε μερα και απο ενα μουνι,πανε τις βολτες τους....δε λεω,ο καθενας οπως μπορει,αλλος με cayenne κι αλλος με τα ποδια....αλλα ελεος.....αλλοι δεν εχουν να φανε....δεν εχουν καν ενα pc για να ποσταρουν την αποψη τους σ'αυτο εδω το θρεντ και πολλα αλλα ακομα.

Την υγεια μας να εχουμε και ολα τα αλλα ερχονται...ειτε δυσκολα ειτε ευκολα!Δειξτε λιγη ευγνωμοσυνη στον εαυτο σας,στον Θεο....οπου πιστευει κανεις any way....αλλα μην λεμε για τετοια!Ειναι κριμα!

Ειναι πολυ λιγη η ζωη μαγκες για να συζηταμε τετοια πραγματα....οπως ειπε και ο Speed....πιαστε την και γαμηστε τη οσο καλυτερα γινεται!

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
συμφωνό με τον συναγωνιστή και εγω το είχα σκεφτεί αυτό αλλά με τόσα μουνιά που σε περιμένουν δεν αξίζει μία να δώσεις τέλος στην ζωή σου .
Και αμα σκεφτεις οτι εχεις να δωσεις πραγματα και εχεις δυνατοτητες που ισως δεν σου εχει δοθει η ευκαιρια να τις αποδειξεις.............

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Στη ζωη σου πρεπει να εχεις εναν στοχο για να σε "κραταει".Εγω πχ θελω να γινω σαν τον pleasuregiver να ποσταρω 60-70 μηνυματα την ημερα και να φθασω τα 20.000 ποστ!!!

υ.γ. καλο θα ειναι ο στοχος σας να μην ειναι εφικτος γιατι αν το καταφερετε μετα δεν θα εχετε τι να κανετε!!!

No_Guts_No_Sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Η αυτοκτονία είναι πράξη αξιοπρέπειας. Όταν δεν μπορούμε να ζήσουμε γινόμαστε αναξιοπρεπείς και ταλαιπωρούμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας. Με την αυτοχειρία αποκαθιστούμε την αξιοπρέπειά μας.

Η ζωή, βέβαια, είναι ΩΡΑΙΑ. Ακόμη και στις δύσκολες στιγμές, μπορείς να νιώσεις την ομορφιά της (λέγε με, Ελπίδα). Δεν είναι σχήμα λόγου. Είναι απλά θέμα διανοητικής εκπαίδευσης.

Έτσι ποτέ δεν θα χρειαστεί να φύγουμε πριν δούμε το τέλος της ταινίας (καλό ή κακό, αδιάφορο).

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Στη ζωη σου πρεπει να εχεις εναν στοχο για να σε "κραταει".Εγω πχ θελω να γινω σαν τον pleasuregiver να ποσταρω 60-70 μηνυματα την ημερα και να φθασω τα 20.000 ποστ!!!

υ.γ. καλο θα ειναι ο στοχος σας να μην ειναι εφικτος γιατι αν το καταφερετε μετα δεν θα εχετε τι να κανετε!!!

Γεια σου ρε μεγάλε ερευνητικέ!! + 1.000 :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Περιμενετε να δειτε τι θα γινει τα επομενα χρονια με τα δανεια, πιστωτικες, ακριβεια και τους πληστηριασμους. Ποσοι εχουν να φουνταρουν απο ταρατσες, μπαλκονια λιμανια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom