Νέα

Αυτοκίνητο: ποιό έχουμε; Ποιό θέλουμε; Πώς θα το κάνουμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bigpipis7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 251K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

Marcus77

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Αυγ 2019
Κριτικές
27
Like
1.537
Πόντοι
1.076
η αγορά αυτοκινήτου σαν συζήτηση θα έπρεπε να είναι πρώτο θέμα...γιατί όλοι το σκέφτονται αλλά και συγχρόνως θέλεις μια βοήθεια με απόψεις και γνώμες.....
Προφανώς βεβαια ο καθένας είναι στην προσωπική του φάση.
Έχουμε απόψεις ?
Πρέπει να βάλεις προτεραιότητες. Άλλο παίρνεις με την καρδιά σου κι άλλο θέλει η συμβία σου ( χώρους, άνεση κλπ)

Alberto2

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2023
Like
337
Πόντοι
21
νομίζω δεν εξαντλείτε το θέμα όσα κι αν πούμε...άλλος δοκιμάζει ήδη το επόμενο αυτοκίνητο του...άλλος διαβάζει κριτικές, άλλος παίρνει ιδέες απο φίλους που έχουν κόλλημα με αυτοκίνητα και πάει λέγοντας....
Πάντως ξεκάθαρα πιστεύω ότι για τους περισσότερους άνδρες ειναι ένα απ τα μεγάλα απωθυμένα τους.....

Alberto2

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2023
Like
337
Πόντοι
21
όπως άλλος λέει θέλω να γαμησω μέχρι να πεθάνω τουλαχιστον 2 διμετρες ρωσίδες, άλλος λέει πριν πεθάνω θελω να παω 2 φορες στο Παρισι και στο Λονδινο...κι άλλος λεει θα θελα να αποκτησω ένα τζιπάκι πριν πεθανω... κοκ

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
821
Πόντοι
96
ειμαι στη διαδικασια να μετρησω αν θα παρω...
  1. καινουργιο με 40% προκαταβολη και δοσεις
  2. μεταχειρισμενο
  3. leasing
οποιος εχει αποψη για το 3. ας μιλησει!

Alberto2

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2023
Like
337
Πόντοι
21
το Leasing σημαίνει οτι δεν θα είναι δικο σου....

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.693
Πόντοι
216
Πως μπαίνεις εκει ρε φίλε; Δεν θα μπορούσα με τ'ιποτα σε ηλεκτρικο...
Τα ίδια μυαλά εοχα και εγώ μέχρι που το έκανα test drive. Μετά από λίγες ημέρες το παρήγγειλα. Αν και είμαστε ακόμα στα μέλια το λατρεύω.

Alberto2

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2023
Like
337
Πόντοι
21
ex40-my25-responsive.jpeg

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
4.094
Πόντοι
2.846
  2. μεταχειρισμενο
  3. leasing
Αν έχεις ρευστότητα και άνεση τα μετρητά συμφερουν...
Το 1 και 3 είναι εύκολα συγκρίσιμα. Πόσα πάει τελικά με τους τόκους το 1, πόσο με την εξαγορα στο τέλος το 3....και συγκρίνεις αφού υπολογίσεις στο περίπου τα σερβις λάστιχα, μικτή κλπ κλπ που θα έχεις στο 3 κι όχι στο 1. Προσωπικά μάλλον για 3 το βλέπω.
Το μεταχειρισμένο είναι ρισκο που μπορεί να βγει σε πολύ καλό ή πολύ κακό. Απλώς για πολύ ακριβό αυτοκίνητο είναι, για τους περισσότερους, η μόνη λύση.
Πες μας τι ψάχνεις..μ

fysarmonika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
3.951
Πόντοι
456
  2. μεταχειρισμενο
  3. leasing
Για το 3.

Πριν 2-3 χρόνια συνέφερε . Τώρα έχει ακριβύνει πολύ αν θες αυτοκίνητο γύρω στα 30K
Κατά τα αλλα βάζεισ μονο καύσιμο και είναι στην πένα από σέρβις. Λάστιχα δεν πληρώνεις ασφαλείες τέλη το ίδιο .
Αν χαλασει / τρακάρεις αντικατάσταση επιτόπου
Λίγο προσοχή μόνο όταν το επιστρέψεις γιατί χρεώνουν διαφορα αν και εκεί υπάρχει οδηγός normal wear and tear όποτε φυλάγεσαι .
Αυτά

VaR22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
1.217
Πόντοι
201
μεταξύ t roc και qushkai ποιο θα διαλέγατε?
Δε γνωρίζω να σου πω πλεονεκτήματα-μειονεκτήματα, θα σου πω ότι τα Qashqai τα έχουν ξεσκίσει στο κλέψιμο.
Συνήθως τα χρησιμοποιούν κυκλώματα για μεταφορά μεταναστών στον Έβρο κτλ. Δε ξέρω γιατί επιλέγουν το συγκεκριμένο τύπο αυτοκινήτου, ίσως λόγω χώρων; Έχουν άλογα αυτά, για να ξεφεύγουν σε καταδιώξεις; Τα παραβιάζουν εύκολα;
Οπότε, καλό θα είναι να έχεις γκαράζ.

j 1973

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2010
Like
259
Πόντοι
21
Μετά από 17 χρόνια όταν αγόρασα καινούργιο ένα leon fr dsg του 07,;έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να αγοράσω το f/l cupra leon vz

Alberto2

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2023
Like
337
Πόντοι
21
σας έχει τύχει να μην θελετε να πουλήσετε το παλιό μεταχειρισμένο σας αυτοκίνητο για συναισθηματικους λόγους ? ή έστω να το αναβάλλεται ?

anakin25

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Like
682
Πόντοι
80
σας έχει τύχει να μην θελετε να πουλήσετε το παλιό μεταχειρισμένο σας αυτοκίνητο για συναισθηματικους λόγους ? ή έστω να το αναβάλλεται ?
όταν το πάρεις απόφαση και βρεθέι και αγοραστής στα χρήματα που θες νομίζω οτι το δίνεις για να πας σε κάτι καλύτερο.
και έγω είχα ενα audi a4 ποιοτικά φτιαγμένο και έκατσε και το έδωσα και πηρα ενα Range Rover Sport του 2020
και δεν το μετάνιωσα καθόλου. μέρα με την νύχτα.

Alberto2

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2023
Like
337
Πόντοι
21
το αυτοκίνητο συνήθως λεει αρκετά πράγματα για τον κάτοχο του...

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.444
Πόντοι
3.506
Απ' ολα τα παλιά δεν έχω πουλήσει κανένα και για
συναισθηματικούς και για πρακτικούς λόγους...
Τα βάζω έξω απο το εξοχικό στην αυλη που έχει μεγάλο χώρο,τα βλέπω και θυμάμαι και τους έχω βάλει εσωτερικά φωτοκύτταρα που το βράδυ δίνουν την εντύπωση οτι κάποιοι ειναι μέσα στο σπίτι και ξεχάσανε τα φώτα του αυτοκινήτου ανοικτά. Παίζουν το ρόλο του σκιάχτρου,δηλαδη.!
(Ακόμη και τώρα χρήσιμα είναι...)

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
821
Πόντοι
96
Αν έχεις ρευστότητα και άνεση τα μετρητά συμφερουν...
Το 1 και 3 είναι εύκολα συγκρίσιμα. Πόσα πάει τελικά με τους τόκους το 1, πόσο με την εξαγορα στο τέλος το 3....και συγκρίνεις αφού υπολογίσεις στο περίπου τα σερβις λάστιχα, μικτή κλπ κλπ που θα έχεις στο 3 κι όχι στο 1. Προσωπικά μάλλον για 3 το βλέπω.
Το μεταχειρισμένο είναι ρισκο που μπορεί να βγει σε πολύ καλό ή πολύ κακό. Απλώς για πολύ ακριβό αυτοκίνητο είναι, για τους περισσότερους, η μόνη λύση.
Πες μας τι ψάχνεις..μ
ειμαι για ενα απο τα τρια

clio
Juke
Toyota C-HR

σε καθε περιπτωση αυτοματο και αν οχι υβριδικο, τουλαχιστο να εχει γκαζι/βενζινη απο το εργοστασιο.

Ειχα XC60 ειχα Corola ειχα και citroen αλλα και Hyundai δεν θελω να κανω μουρη, να μην ασχολουμαι με το αμαξι θελω!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom