prokopis_proikismenos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2009
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.627
- Πόντοι
- 3.187
μεταξύ t roc και qushkai ποιο θα διαλέγατε?
Το ενα ειναι B Suv το άλλο C.μεταξύ t roc και qushkai ποιο θα διαλέγατε?
Πρέπει να βάλεις προτεραιότητες. Άλλο παίρνεις με την καρδιά σου κι άλλο θέλει η συμβία σου ( χώρους, άνεση κλπ)η αγορά αυτοκινήτου σαν συζήτηση θα έπρεπε να είναι πρώτο θέμα...γιατί όλοι το σκέφτονται αλλά και συγχρόνως θέλεις μια βοήθεια με απόψεις και γνώμες.....
Προφανώς βεβαια ο καθένας είναι στην προσωπική του φάση.
Έχουμε απόψεις ?
nissan αξιοπιστο με πολυ υψηλη μεταπωλησημεταξύ t roc και qushkai ποιο θα διαλέγατε?
Τα ίδια μυαλά εοχα και εγώ μέχρι που το έκανα test drive. Μετά από λίγες ημέρες το παρήγγειλα. Αν και είμαστε ακόμα στα μέλια το λατρεύω.Πως μπαίνεις εκει ρε φίλε; Δεν θα μπορούσα με τ'ιποτα σε ηλεκτρικο...
Αν έχεις ρευστότητα και άνεση τα μετρητά συμφερουν...ειμαι στη διαδικασια να μετρησω αν θα παρω...
οποιος εχει αποψη για το 3. ας μιλησει!
- καινουργιο με 40% προκαταβολη και δοσεις
- μεταχειρισμενο
- leasing
Για το 3.ειμαι στη διαδικασια να μετρησω αν θα παρω...
οποιος εχει αποψη για το 3. ας μιλησει!
- καινουργιο με 40% προκαταβολη και δοσεις
- μεταχειρισμενο
- leasing
Δε γνωρίζω να σου πω πλεονεκτήματα-μειονεκτήματα, θα σου πω ότι τα Qashqai τα έχουν ξεσκίσει στο κλέψιμο.μεταξύ t roc και qushkai ποιο θα διαλέγατε?
όταν το πάρεις απόφαση και βρεθέι και αγοραστής στα χρήματα που θες νομίζω οτι το δίνεις για να πας σε κάτι καλύτερο.σας έχει τύχει να μην θελετε να πουλήσετε το παλιό μεταχειρισμένο σας αυτοκίνητο για συναισθηματικους λόγους ? ή έστω να το αναβάλλεται ?
Απ' ολα τα παλιά δεν έχω πουλήσει κανένα και γιασας έχει τύχει να μην θελετε να πουλήσετε το παλιό μεταχειρισμένο σας αυτοκίνητο για συναισθηματικους λόγους ? ή έστω να το αναβάλλεται ?
ειμαι για ενα απο τα τριαΑν έχεις ρευστότητα και άνεση τα μετρητά συμφερουν...
Το 1 και 3 είναι εύκολα συγκρίσιμα. Πόσα πάει τελικά με τους τόκους το 1, πόσο με την εξαγορα στο τέλος το 3....και συγκρίνεις αφού υπολογίσεις στο περίπου τα σερβις λάστιχα, μικτή κλπ κλπ που θα έχεις στο 3 κι όχι στο 1. Προσωπικά μάλλον για 3 το βλέπω.
Το μεταχειρισμένο είναι ρισκο που μπορεί να βγει σε πολύ καλό ή πολύ κακό. Απλώς για πολύ ακριβό αυτοκίνητο είναι, για τους περισσότερους, η μόνη λύση.
Πες μας τι ψάχνεις..μ