Νέα

Αυτοκίνητο: ποιό έχουμε; Ποιό θέλουμε; Πώς θα το κάνουμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bigpipis7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 253K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.056
Πόντοι
3.656
Κυκλοφοριακό.
Επικίνδυνος τρόπος οδήγησης από τους περισσότερους.
Τιμές καυσίμων.
Κατάσταση οδοστρωμάτων.
Υπό το πρίσμα που δημιουργούν τα ανωτέρω, η οδήγηση έχει καταστεί καθημερινός βραχνάς.
Εκτός αν μένεις σε κανένα κορφοβούνι ή σε κανένα νησί με 1.000 κατοίκους και λιγότερο.
σωστά

γιαυτό το ιδανικό είναι να έχεις 2 αυτοκίνητα ένα για τις δουλειές και ένα για να ευχαριστιέσαι οδήγηση στα σημεία που αξίζουν τα ΣΚ ή να κάνεις ταξίδια εντός Ελλάδας και όχι σε νησιά γιατί θα στο γαμήσει το αλάτι, η άμμος και μπορεί και να στο ξεράσουν μετά τα ξύδια...

- για κάθε μέρα θα έχεις ένα που να μη σε νοιάζει να το γαμήσεις στα σαμαράκια και τις λακούβες ούτε να κατεβάσεις από 5η και 140 σε 3η για να μπεις από τον κηφισό στην παλιά ρενό λίζινγκ προφανώς :coffee:

- για τα σκ θα πάρεις ότι σου αρέσει θα το προσέχεις περισσότερο θα βάζεις μόνο 100άρα και θα το πλένεις 3 φορές το μήνα:coffee::coffee:

- στα νησιά ΜΟΝΟ θα νοικιάζεις ή θα οδηγείς το αμάξι της γκόμενας σου που έτσι και αλλιώς το κακομεταχειρίζεται

κάντα αυτά και θα πας μπροστά :confused:

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.317
Πόντοι
2.356
Mε την ευκαιρία που μου δίνει το ανωτέρω ποστ του τύπου @Saul , θα ήθελα να ρωτήσω κατά πόσο θεωρείτε εφικτή την κτήση δύο αυτοκινήτων ταυτόχρονα. Και όταν λέμε δύο (ή περισσοτέρων) μη μου πείτε για το δικό σας και της συζύγου ή το ιδιωτικό και το εταιρικό.
Μιλάω για κτήση δύο ΙΧΕ μόνον από εσάς, στο όνομά σας και με πλήρη κάλυψη όλων των εξόδων τους!
Εγώ έφτασα κοντά στα παραπάνω, μιας και είχα δύο οχήματα την τριετία 2004-2007, αλλά το ένα, αν και το υποστήριζα οικονομικά εγώ, ήταν στο όνομα της μητέρας μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom