Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.586
- Πόντοι
- 1.406
Βαζω στοιχημα οτι μεχρι και επιδομα μητροτητας εχεις παρεικοιτα να δικαιουσαι κανά επίδομα
Και αν ειναι να λαδωσεις καμιά επιτροπη μην μασας , δωστα
Βαζω στοιχημα οτι μεχρι και επιδομα μητροτητας εχεις παρεικοιτα να δικαιουσαι κανά επίδομα
παίρνεις ένα καλό ντιζελάκιαυτα που θελω να παρω 22000-25000 κανουν
Βαζω στοιχημα οτι μεχρι και επιδομα μητροτητας εχεις παρει
ποιο συνεργείο θα φτιάξει τέτοια μπαταρία?Γνωρίζει κάποιος συνεργεία στην Αττική που να επισκευάζουν μπαταρίες ηλεκτρικών αυτοκινήτων σε περίπτωση που χρειαστεί πχ κάποια αλλαγή χαλασμενου κελιού κλπ;
Γιατί να αλλάξεις ολόκληρη μπαταρία φίλε μου που κάνει δέκα χιλιάρικα όταν έχουν χαλάσει ένα δύο κελιά μόνο;ποιο συνεργείο θα φτιάξει τέτοια μπαταρία?
και ποιο συνεργείο θα ακουμπήσει ηλεκτρικό εκτός από τα εξουσιοδοτημένα και αν υπάρχουν πιστοποιημένα
αλλαγή της μπαταρίας μόνο, λογικά
Βαζω στοιχημα οτι μεχρι και επιδομα μητροτητας εχεις παρει
θες να κανεις μια καλη πραξη;τυπε αν το κρατος ειπε ναι ποιος ειμαι εγω που θα πω όχι
μην βαζεις τον παραγοντα ΛΑΔΙ στην κουβεντα.....θα υπαρξουν παρεξηγησειςκοιτα να δικαιουσαι κανά επίδομα
θέμα εγγύησης σε καλύπτει αν την πας σε κάποιον μάστορα?Γιατί να αλλάξεις ολόκληρη μπαταρία φίλε μου που κάνει δέκα χιλιάρικα όταν έχουν χαλάσει ένα δύο κελιά μόνο;
ΟΧΙθες να κανεις μια καλη πραξη;
θες να κανεις μια καλη πραξη;
δεν θα δωσεις λεφτα σε κανεναν απλα θα πας στο νοσοκομειο πχ και θα τα δωσεις εκειαυτο ειναι μία άλλη συζητηση
τι ;; θα κανω δωρεά καμιά πτέρυγα ;δεν θα δωσεις λεφτα σε κανεναν απλα θα πας στο νοσοκομειο πχ και θα τα δωσεις εκει
ΥΓ..ειναι αρκετα
Συγγνώμη ξέχασα να το αναφέρω.Αναφερομουν σε κάτι εκτός εγγύησης αν συμβεί κάτι.Γιατι αν έχεις εγγύηση το πας στηνν επισημη αντιπροσωπεία και ξεμπερδευεις.θέμα εγγύησης σε καλύπτει αν την πας σε κάποιον μάστορα?
αν σε καλύπτει...
οχι θα κανεις δωρεα 2 χειρουργεια σοβαρα τμηματικα πρωτα το ενα και μετα απο λιγους μηνες το αλλοτι ;; θα κανω δωρεά καμιά πτέρυγα ;
οχι θα κανεις δωρεα 2 χειρουργεια σοβαρα τμηματικα πρωτα το ενα και μετα απο λιγους μηνες το αλλο
υγ οχι οτι ελπιζει καποιος βεβαια αφου δε δινεις του Αγγελου σου νερο αλλα ετσι να ρολαρει η κουβεντα
δεν εχω να πω κατιτι θες να πεις ; δεν σε καλυπτει το δημόσιο ;
χειρουργεία σε άτομο/-α ?οχι θα κανεις δωρεα 2 χειρουργεια σοβαρα τμηματικα πρωτα το ενα και μετα απο λιγους μηνες το αλλο
υγ οχι οτι ελπιζει καποιος βεβαια αφου δε δινεις του Αγγελου σου νερο αλλα ετσι να ρολαρει η κουβεντα
προχωραμεχειρουργεία σε άτομο/-α ?