Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.034
- Πόντοι
- 3.656
όχι χερτζ...η χερτζ έχει και προκαταβολή και τουλάχιστον 36 μήνες συμβόλαιο.Μην μου πεις καμιά Hertz ??
Προβλημα μπορει να αντιμετωπισεις και με καινουργιο , αστοχιες υπαρχουν παντου.
Στα σερβις τουλαχιστον σε εμενα ποτε δεν εγραφαν τιποτα , εδω και χρόνια ολα ειναι ψηφιακα σε βαση δεδομένων , στα τελευταια αυτοκινητα που πηρα δεν ειχε καν βιβλιο σερβις.
Παμε παρακατω
Μπορεί αλλά στατιστικά δεν θα αντιμετωπίσεις στην πρώτη 5ετία και ακόμα και να γίνει υπάρχει η εγγύηση του κατασκευαστη? Στην 5ετία τα πουλάνε γιαυτό και το συμβόλαιο σου είναι για συγκεκριμένους μήνες. Εγώ που δεν είχα συμβόλαιο είχα αυξημένο μίσθωμα σε σχέση με τον ανταγωνισμό σε όλα όσα έχω μισθώσει.
Όλα τα προβλήματα που θα παρουσιαστούν αν το αμάξι δεν συντηρείται κανονικά δεν θα παρουσιαστούν άμεσα...αλλά αργότερα στην ζωή του. Όπως είπα....τύχη σε όποιον το πάρει μεταχειρισμένο...
Όσο για το τι γίνεται στα συνεργεία που κάνουν τα σέρβις...τι προσφορές τους κάνουν μαζικά και κατά πόσο ασχολούνται....εμένα μου έχουν πει κακά πράγματα...
Δεν έχω ασχοληθεί με όλα όσα έχω αλλάξει αλλά κάποια είχαν βιβλίο σέρβις και δεν έγραφαν τίποτα. Και για να το θέσω πιο απλά αν πας το αμάξι σου στην αντιπροσωπεία θα σου πει έλα να το πάρεις αύριο στην καλύτερη.
Στου λίζινγκ μου έτυχε να το κρατήσουν και 3 ώρες