Νέα

Αυτοκίνητο: ποιό έχουμε; Ποιό θέλουμε; Πώς θα το κάνουμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bigpipis7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 255K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.248
Πόντοι
3.656
Κυκλοφοριακό.
Επικίνδυνος τρόπος οδήγησης από τους περισσότερους.
Τιμές καυσίμων.
Κατάσταση οδοστρωμάτων.
Υπό το πρίσμα που δημιουργούν τα ανωτέρω, η οδήγηση έχει καταστεί καθημερινός βραχνάς.
Εκτός αν μένεις σε κανένα κορφοβούνι ή σε κανένα νησί με 1.000 κατοίκους και λιγότερο.
σωστά

γιαυτό το ιδανικό είναι να έχεις 2 αυτοκίνητα ένα για τις δουλειές και ένα για να ευχαριστιέσαι οδήγηση στα σημεία που αξίζουν τα ΣΚ ή να κάνεις ταξίδια εντός Ελλάδας και όχι σε νησιά γιατί θα στο γαμήσει το αλάτι, η άμμος και μπορεί και να στο ξεράσουν μετά τα ξύδια...

- για κάθε μέρα θα έχεις ένα που να μη σε νοιάζει να το γαμήσεις στα σαμαράκια και τις λακούβες ούτε να κατεβάσεις από 5η και 140 σε 3η για να μπεις από τον κηφισό στην παλιά ρενό λίζινγκ προφανώς :coffee:

- για τα σκ θα πάρεις ότι σου αρέσει θα το προσέχεις περισσότερο θα βάζεις μόνο 100άρα και θα το πλένεις 3 φορές το μήνα:coffee::coffee:

- στα νησιά ΜΟΝΟ θα νοικιάζεις ή θα οδηγείς το αμάξι της γκόμενας σου που έτσι και αλλιώς το κακομεταχειρίζεται

κάντα αυτά και θα πας μπροστά :confused:

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.513
Πόντοι
2.356
Mε την ευκαιρία που μου δίνει το ανωτέρω ποστ του τύπου @Saul , θα ήθελα να ρωτήσω κατά πόσο θεωρείτε εφικτή την κτήση δύο αυτοκινήτων ταυτόχρονα. Και όταν λέμε δύο (ή περισσοτέρων) μη μου πείτε για το δικό σας και της συζύγου ή το ιδιωτικό και το εταιρικό.
Μιλάω για κτήση δύο ΙΧΕ μόνον από εσάς, στο όνομά σας και με πλήρη κάλυψη όλων των εξόδων τους!
Εγώ έφτασα κοντά στα παραπάνω, μιας και είχα δύο οχήματα την τριετία 2004-2007, αλλά το ένα, αν και το υποστήριζα οικονομικά εγώ, ήταν στο όνομα της μητέρας μου.

Petros200

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2024
Like
146
Πόντοι
0
Ερώτημα προς την επιστημονική κοινότητα του μπου.
Θέλω να αγοράσω καινούριο αμάξι και είμαι ανάμεσα στα nissan juke Vs Toyota Yaris cross.
Προτιμώ το Juke αλλά θέλω να αποφασίσω με την λογική.
Τι να πάρω???

Wolf21

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
4
Like
715
Πόντοι
81
Όποιο σου αρέσει και μπορείς να το πληρώσεις.Ο καθένας θα σου πει το μακρύ και το κοντό του.Προσωπικά το Nissan δε μου αρέσει,το Yarris είναι ωραίο αμάξι.Αλλά είναι η προσωπική μου γνώμη.Εσύ θα το πληρώσεις οπότε ό,τι και αν σου πει ο καθένας μας δε θα βγάλεις άκρη.Και να είσαι σίγουρος ότι όποιος έχει ένα από αυτά κι έχει προβλήματα δε θα τα πει.Δυστυχώς ο καθένας κοιτάζει τον εαυτό του,και αν μιλάς πολύ για τ΄αμάξι σου θα σου γυρίσει μπούμερανγκ όταν θέλεις να το πουλήσεις.

Marcus77

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Αυγ 2019
Κριτικές
28
Like
1.620
Πόντοι
1.076
Ερώτημα προς την επιστημονική κοινότητα του μπου.
Θέλω να αγοράσω καινούριο αμάξι και είμαι ανάμεσα στα nissan juke Vs Toyota Yaris cross.
Προτιμώ το Juke αλλά θέλω να αποφασίσω με την λογική.
Τι να πάρω???
Το Yaris Cross βγαίνει μόνο με αυτόματο CVT (Crying Volubly Transmission) οπότε για μένα το αποφεύγεις όπως ο διάολος το λιβάνι.

Marcus77

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Αυγ 2019
Κριτικές
28
Like
1.620
Πόντοι
1.076
Όποιο σου αρέσει και μπορείς να το πληρώσεις.Ο καθένας θα σου πει το μακρύ και το κοντό του.Προσωπικά το Nissan δε μου αρέσει,το Yarris είναι ωραίο αμάξι.Αλλά είναι η προσωπική μου γνώμη.Εσύ θα το πληρώσεις οπότε ό,τι και αν σου πει ο καθένας μας δε θα βγάλεις άκρη.Και να είσαι σίγουρος ότι όποιος έχει ένα από αυτά κι έχει προβλήματα δε θα τα πει.Δυστυχώς ο καθένας κοιτάζει τον εαυτό του,και αν μιλάς πολύ για τ΄αμάξι σου θα σου γυρίσει μπούμερανγκ όταν θέλεις να το πουλήσεις.
Τα σύγχρονα αυτοκίνητα δεν έχουν πολλά θέματα, ειδικά αν κάνεις σωστή συντήρηση. Εκεί που πάσχουν όλα και δεν μπορείς να επέμβεις όπως παλιά, είναι τα ηλεκτρονικά που κάνουν τη ζωή μας δύσκολη

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
2.539
Πόντοι
446

Σειρά Landman, σε δυο λεπτά απομυθοποιει τη απατή της πρασινης ατζέντας.

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
15.094
Πόντοι
25.186
Eπειδη εχω χρονια να το κανω,η μεταβιβαση δεν γινεται αυθημερόν,σωστα;;

Στο μεταξυ,μπορω να το δωσω το αυτοκινητο στον αγοραστη;Αλλα πώς θα το κυκλοφορεί;Με τι ασφάλεια και άδεια;Θ α εχει δωσει τα λεφτα ομως
Tι ακριβως γινεται;

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.806
Πόντοι
9.931

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.