The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.842
- Πόντοι
- 25.467
Μαγαζια εχει εκει βρε μαλακαΝαι.
Πλύσου καλά κι έλα.
Μαγαζια εχει εκει βρε μαλακα
Ελα στο παρκινγκ του Crystal Blue! Tι θα φορας ζαρτιε΄ρες κολογριδι?Αν ντρέπεσαι να σε βλέπουν που σε γαμάω, να σου δώσω ραντεβού σε ξενοδοχείο.
Έλα στο Crystal Blue. Θα σε περιμένω στη ρεσεψιόν να διαλέξεις δωμάτιο. Θέλω να είναι ρομαντικό το πήδημα που θα σου ρίξω.
Ελα στο παρκινγκ του Crystal Blue! Tι θα φορας ζαρτιε΄ρες κολογριδι?
Αν δεις στημενο σε πεζοδρομιο κανενα μπουφε 10-15 μετρα και καποιον να τσιμπαει για την λιγουρα σταματαΕμεις τελικα ΠΟΥ να παμε να περιμενουμε????
Ενεργοποιησε το δικτυο καμερων στα νοτια και ολο και καπου θα τους πετυχουμε..Παιζει να δουμε και νιπλη πουθεναΑν δεις στημενο κανενα μπουφε 10-15 μετρα και καποιον να τσιμπαει για την λιγουρα σταματα
Τυχαιο που το ξενοδοχειο βρισκεται Γλυφαδα?Ποιος ειναι αραγε ο ιδιοκτητης?Ποιον εχει για υπαλληλο που κανει μικροδιαλλειματα συνεχως?@cele
Ενεργοποιησε το δικτυο καμερων στα νοτια και ολο και καπου θα τους πετυχουμε..Παιζει να δουμε και νιπλη πουθενα
θα σκασει ο καριολης με τιποτα σακουλες κρουασανοτυροπιτοζαμπονοπιτσοσουβλακομακαροναδες και θα αραξει σε κανα παγκακι και στα παπαρια του ο καυγαςΑν δεις στημενο σε πεζοδρομιο κανενα μπουφε 10-15 μετρα και καποιον να τσιμπαει για την λιγουρα σταματα
το ολιγολεπτο διαλλειμα!!!Τυχαιο που το ξενοδοχειο βρισκεται Γλυφαδα?Ποιος ειναι αραγε ο ιδιοκτητης?Ποιον εχει για υπαλληλο που κανει μικροδιαλλειματα συνεχως?
Ρε μαλακα φευγω γιατι με πηρε η pocahontas. Θελει lunch.Σε πάρκινγκ δεν πάω. Γιατί είναι ανοιχτός χώρος και μόλις με δείς θα φύγεις πανικόβλητος τρέχοντας. Σε δωμάτιο αν θέλεις (από 3ο όροφο και πάνω για να μην πηδήξεις από κάνα παράθυρο) με κλειδωμένη πόρτα, που από μέσα θα την φυλά ο κ. @ΑΝΤΖΕΛΟ και από έξω θα είναι ο κ. @athinaios44 .
Άντε... Φεύγω για να προλάβω να είμαι στην ώρα μου. Τα λέμε εκεί.
Εγώ έχω ήδη φτάσει στο ξενοδοχείο. Έλα και φέρε και την Ποκατέτοια (που δεν με νοιάζει αν δίνει κώλο γιατί δίνεις εσύ) να σας πηδήξω παρέα.Ρε μαλακα φευγω γιατι με πηρε η pocahontas. Θελει lunch.
Πες στη μανα σου δεν τη γαμαω σήμερα.
Αντε φευγω και εγω να παω να τη βρω. Τα λεμε
Μην κρίνεις Εξ ιδιων τα αλλοτρια παλιαδελφη του ελεους . ΣιχαμαΕγώ έχω ήδη φτάσει στο ξενοδοχείο. Έλα και φέρε και την Ποκατέτοια (που δεν με νοιάζει αν δίνει κώλο γιατί δίνεις εσύ) να σας πηδήξω παρέα.
Όσο για το lunch μην προβληματίζεσαι. Έτσι κι αλλιώς θα παραγγείλω ντελίβερυ, γιατί τον κ. @ΑΝΤΖΕΛΟ τον έχει πιάσει μια λιγούρα.
Υ.Γ.
Η μάνα μου χάρηκε πολύ που δεν θα πας από εκεί σήμερα. Έχει βαρεθεί να ακούει τα παράπονα της λεκανατζούς για το σκατό που σου φεύγει από το σκληρό στραπονάρισμα και που πρέπει κάθε φορά να μαζέψει.
Θα έρθεις; Ή να φύγουμε;Μην κρίνεις Εξ ιδιων τα αλλοτρια παλιαδελφη του ελεους . Σιχαμα
Για μουστο θα πανε??καλημερα παιδια μια συντομη παρενθεση για να βοηθησω τη ροη της κουβεντας. αν βγειτε σεντρα καλυτερα πατητήρι το βραδυ να ναι πιο πριβέ. ποσταρω γκουγκλ μαπς για την ευκολία σας